Romania tribala, voteaza cu Iliescu si-l pupa-n fund pe Ceausescu

marți, iulie 19, 2016 17:40

Elena Ceausescu si Ion IliescuDe la asemenea specime așteptăm o țară ca afară (hăăă, hăăăă, hăăăă)

Afară însemnând, evident, Occidentul dezvoltat și civilizat, nu Rusia putinistă, în care ești împușcat urgent dacă zici ceva de Cârmaciul Putin, sau mori de foame dacă nu faci parte din clanul mafiot al aceluiași Putin. Afară nu înseamnă nici Turcia dictatorului Erdogan, acest sultan însetat de sânge, care a ordonat să fie bătuți cu bestialitate sărmanii soldați și ofițeri căzuți prizonieri, iar apoi să-l privească într-un tablou timp de mai multe ore. Da, e mai umilitor decât pupatul în fund pe care l-au practicat cei amintiți în titlu. Dar să revenim la Românica tribală. Rămân la părerea că România este juma’-juma’. O jumatate crede în libertate și democrație, iar o jumătate are puternice dureri în fund legate de crimele dictaturii comuniste și, de aceea, își dorește o nouă dictatură comunistă, în care să mai moară niște “dujmani ai poporului tribal”, dă-i în mă-sa de fraieri. Cam asta pot înțelege din faptul că un dictator sângeros, ce a dat, fară să clipească, ordin să se tragă la Timișoara, în 1989, este și astăzi lăudat și elogiat. Bun, este și o lege care interzice cultul lui Ceașcă, dar să nu vorbim de funie în casa spânzuratului.

Cu ce se șterg la fund pupincuriștii lui Nicolae Ceaușescu, majoritatea votanți fideli ai lui Ion Iliescu

Păi, avem următoarele adevăruri istorice, repere morale, dacă vreți, cu care, creștinii iubitori de dictator ateu (hăăă, hăăă, hăăăă) șe sterg la fund în fiecare zi și nu au niciodată vreo urmă de remuscare.

 • Furtul de către sovietici, comuniști (traducerea e pentru lingăii lui Ceașcă, mulți dintre ei cu puțină școală), a Basarabiei, pământ românesc. Dar ce vă interesează de voi, admiratorii Geniului Carpatilor, de soarta românilor basarabeni, deportați în Siberia, ucisi prin înfometare, uciși prin gloanțe, dezumanizati și dezromânizați de comunistul Stalin, un frate mai mare al comunistului Ceaușescu.
 • Decimarea elitei românești, la ordinul Moscovei, după anul 1945, odată cu invazia sovietică. În acea perioadă, a fost asasinat Iuliu Maniu, de exemplu, unul din cei care au contribuit la formarea României Mari, odata cu momentul 1 Decembrie 1918. Dar ce vă interesează pe voi, jeguri nostalgice după bolșevism, care nu aveti curajul să emigrați în Coreea de Nord, pentru (re)trăi din plin comunismul după care suspinați, România Mare, jertfele eroilor care au preferat să moară pentru ca voi, astăzi, să vă bucurați că aveți o tară, pe care o vreți din nou înrobită de cizma roșie comunistă.

Dacă nu aș fi român, m-ar apuca un râs isteric gândindu-mă la câtă prostie au cei din România tribală: pe de o parte se declară creștini, iar pe de altă parte suspină după un ateu ce a demolat biserici; pe de o parte plâng după Ceașcă, pe de altă parte votează cu cel care a ordonat împușcarea lui Ceaușescu în 1989, nimeni altul decât rusofilul Ion Iliescu.

România tribală ne-a îndepărtat 27 de ani de visul unor generații de români inteligenți, acela de trăi într-o țară liberă și prosperă, de a putea fi egalii francezilor, italienilor, germanilor etc. Pentru mine, nostalgici ai comunismului, sunteti niște viermi nenorociți, care nu ați ezita nicio clipa să introduceți din nou cenzura, să-i trimiteți la pușcărie pe cei ca mine, să vă turnați părinții, copiii sau rudele la Securitate etc. Dacă ar depinde de mine, ar trebui să faceți pușcărie numai pentru intenția de a ucide niște oameni ca voi să fiți egalii în sărăcie cu toți ceilalți. Și nu uitați, atunci când plângeți după avuția națională furată după 1989, că voi, votanții PSD-ului și ai lui Ion Iliescu, sunteți vinovați în mod indirect de jaful practicat de mafioți în România: ei au putut fura din cauza faptului că voi i-ați votat, în schimbul unui litru de ulei. Ați vândut țara mafioților, nenorociților, iar azi vă apucați de bocit! La câtă prostie există în voi, nostalgici comuniști, era normal ca PSD-iștii să vă lase în izmene. Nu mai condamnați această țară, prin votul vostru, la sărăcie și distrugere, dând, în acest fel, o șansă nepoților și strănepoților voștri să trăiască într-o țară comparabilă cu țările dezvoltate ale Vestului.

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

8 Responses to “Romania tribala, voteaza cu Iliescu si-l pupa-n fund pe Ceausescu”

 1. Dupa 1989, turnatorii la Securitate, precum Dan Puric, apar cel mai des la tembelizor | A șaptea dimensiune says:

  iulie 23rd, 2016 at 19:03

  […] Romania tribala, voteaza cu Iliescu si-l pupa-n fund pe Ceausescu […]

 2. Cu limba intre fesele dictatorului, romanasul votant PSD a aflat de interzicerea cultului lui Ceausescu | A șaptea dimensiune says:

  iulie 25th, 2016 at 9:13

  […] Romania tribala, voteaza cu Iliescu si-l pupa-n fund pe Ceausescu […]

 3. Tara „construita” de Ceausescu: 10 reguli aberante in Romania comunista, colhozul lui Ceasca | A șaptea dimensiune says:

  iulie 28th, 2016 at 11:07

  […] Romania tribala, voteaza cu Iliescu si-l pupa-n fund pe Ceausescu […]

 4. Comunismul pe intelesul retardatilor care nu l-au prins, dar plang dupa el | A șaptea dimensiune says:

  august 19th, 2016 at 13:50

  […] Romania tribala, voteaza cu Iliescu si-l pupa-n fund pe Ceausescu […]

 5. 10 informatii inedite despre dictatorul comunist Nicolae Ceausescu | A șaptea dimensiune says:

  august 28th, 2016 at 11:03

  […] Romania tribala, voteaza cu Iliescu si-l pupa-n fund pe Ceausescu […]

 6. Cum au asigurat Ion Iliescu si KGB-istii sai perpetuarea comunismului dupa 1989 | A șaptea dimensiune says:

  decembrie 22nd, 2016 at 19:24

  […] Romania tribala, voteaza cu Iliescu si-l pupa-n fund pe Ceausescu […]

 7. Ion Iliescu, cine-a tras in noi dupa 22? | A șaptea dimensiune says:

  decembrie 24th, 2016 at 10:42

  […] Romania tribala, voteaza cu Iliescu si-l pupa-n fund pe Ceausescu […]

 8. Marinca Mircea says:

  aprilie 8th, 2021 at 14:38

  Tragic dar adevărat! Se pare că în această țară nu se mai poate face ceva, societatea este putreda de sus până jos! Atât timp cât PSD cât și acoliții lor mai au de spus ceva în politică nu se mai poate face nimic!

Adauga un comentariu