Doar in dictaturi si tari bananiere sediul guvernului este obiectiv militar

marți, octombrie 10, 2017 14:24

RezistÎn timp ce Guvernul şi Parlamentul mafiei PSD-iste este plin de cocalari şi piţipoance, de analfabeţi şi penali, de nepoţi şi verişoare de-ai naşilor ciumei roşii, protestul #REZIST, datorită căruia am devenit cunoscuţi pe Terra şi altfel decât prin ţiganii cerşetori, hoţi, violatori şi criminali, creează insomnii puşcăriaşului Liviu Dragnea şi, prin intermediul secretarei de şcoală ajunsă ministru de Interne, piţipoanca cu IQ-ul mai mic decât o găină Carmen Dan, au început represaliile. S-au trimis jandarmii, s-au dat amenzi, nu se mai poate protesta în faţa sediului guvernului de zici că a reînviat stalinismul multilateral înapoiat. Evident, poţi face aşa ceva numai dacă ai câteva zeci de persoane în fiecare seară. Dacă românii ar ieşi cu zecile de mii în stradă, prostia asta cu obiectiv militar nici nu ar conta.

Pe lângă indiferenţa unor românaşi, care acceptă să fie violaţi de puşcăriaşul Dragnea prin tot soiul de metode perfide precum inflaţia, creşterea preţurilor, drumuri de rahat sau spitale cu viermi, merită remarcat alunecarea tot mai evidentă spre dictatură a celor care au fost votaţi de 18% dintre românii cu drept de vot. Şi aici este cheia problemei. Cei care n-au fost la vot ar trebui să nu zică nici pâs dacă mafiotul Dragnea îi pune capră şi-i violează încă 3 ani. Băi ăştia cu “mă piş pe el de vot”, “toţi sunt la fel”, “nu merg la vot că sunt scârbit de politicieni”, voi trebuie să înţelegeţi că, ne place sau nu, votul este singura pârghie pe care o avem pentru a încerca schimbarea în bine a acestei ţări. Dacă odată ai votat greşit, adică ai fost dezamăgit de alesul tău, de partidul votat de tine, nu înseamnă că gata-i, nu mai are rost să încerci. E ca-n viaţă, încerci mereu şi mereu să faci mai bine, să greşeşti mai puţin, să treci mai uşor peste obstacole. Dacă noi, cei cu studii, minţile luminate ale ţării, cei cinstiţi, oneşti, care nu am furat şi nu am încălcat legea nu votăm, ţara ajunge, cum se întâmplă astăzi, pe mâna mafioţilor şi, după cum vedeţi, aceştia nu par dispuşi să renunţe la putere, justificându-şi acţiunile criminale prin argumentul “ne-a votat poporul”. Nu mai contează că acest popor de fapt n-a votat mafia PSD-istă în procent de 82%.

Şi reprezentanţii celor 18% instaurează, încet dar sigur, dictatura. Nici Hitler nu a început direct cu camerele de gazare. Nu, a început finuţ cu interzicerea unor manifestaţii, cu scoaterea în afara legii a unor partide, aşa cum regimul mafiei PSD-iste a scos în afara legii mitingul din faţa guvernului, ca şi cum ar fi guvernul lui Duie Mragnea sau al impostoarei Carmen Dan, această “Fă Doina” al guvernului actual. La Palatul Victoria este Guvernul României, al românilor şi românii, dacă vor, îşi pot exprima nemulţumirile în legătură cu activitatea guvernului lor. Mafiotul Dragnea nu trebuie să uite că toţi dictatorii sfârşesc prost, mai devreme sau mai târziu. Aştept ziua, care nu este departe, când se va cânta “Ole, ole, Liviu Dragnea nu mai e!”, urmată de ziua, poate şi mai importantă, când se va auzi pe străzile României, jefuită 28 de ani de către mafioţi, cel mai frumos refren posibil, refrenul care ne va elibera definitiv de comunism: Ole, ole, PSD-ul nu mai e!

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

One Response to “Doar in dictaturi si tari bananiere sediul guvernului este obiectiv militar”

  1. Victorie says:

    octombrie 10th, 2017 at 18:33

    Super!

Adauga un comentariu