Dragobetele, o invenţie diabolică a popilor lacomi şi corupţi

joi, februarie 25, 2021 7:12
Posted in category Mass-media

ReligieRezultatul studiului religiei în şcoală: aproape un sfert (23%) dintre mamele mai mici de 18 ani din Uniunea Europeană (UE) sunt din România. Aşa spun statisticile oficiale. Iar cifrele, deşi reci, nu mint şi dezinformează precum Mafia TV (Antena 3 şi România TV).

Cei care au prins perioda dinainte de 1989 îşi amintesc, probabil, de faptul că pe atunci nu exista niciun Dragobete, deşi popii lacomi şi corupţi o duceau bine şi în acea perioadă, în timp ce poporul făcea foamea. Românii sărbătoreau şi în dictatura comunistă tot felul sfinţi şi parasfinţi, dar nimeni nu auzise de Dragobete.

Ce s-a întâmplat cu adevărat, de-a apărut o sărbătoare “tradiţională”, inventată de cei cu slogane naziste precum “România este a românilor!” şi “Mândri că suntem români!”? Realitatea a fost cam aşa. După decembrie 1989, tot mai mulţi români sărbătoreau Sf. Valentin, un sfânt american iubit în lumea liberă, ocrotitorul îndrăgostiţilor. Era un adevărat avânt al importului de sărbători din cea mai liberă, civilizată şi prosperă ţară a planetei, SUA, în acea perioadă.

Prin 2001, odată cu accederea la putere a criminalilor Ion Iliescu şi Adrian Năstase, ambii cu origini ţigăneşti, primul fiind un ucigaş de copii nevinovaţi în decembrie 1989 şi iunie 1990, al doilea un bandit, mafiot şi corupt, care a furat miliarde de euro din averea ţării şi a instaurat în România o adevărată dictatură a mafiei PSD-iste, plus că-n acea perioadă au apărut baronii locali, iar ziariştii incomozi erau ucişi sau bătuţi, ei bine, rromânii din PSD = ciuma roşie, împreună cu popimea lacomă, coruptă şi criminală, şi-au spus că un avânt al spiritului american este dăunător pentru dacii liberi, şi ţiganii şi mai liberi, aşa încât au inventat Dragobetele.

Mai exact, o fost inventată o poveste care, cică, ar justifica Sărbătoarea Iubirii Tradiţionale, adică aia în care homesexualii şi lesbienele să fie arse pe rug, aşa cum dorea BOR + PSD = Mafia, prin acel recensământ inutil cu “Familia tradiţională”, ocazie cu care s-au mai cheltuit nişte zeci de milioane de euro, în loc să se construiască un spital, de exemplu, sau nişte şcoli, azile de bătrâni, cămine de copii dotate cu toate cele. Evident, e vorba de homosexualii obişnuiţi ce urmau să fie arşi pe rug, nu cei din BOR, din conducerea Bisericii Ortodoxe Române, precum un Şpagoveanu, aceştia trăind în continuare frumoase poveşti de dragoste cu băieţi minori de pe la seminarii teologice sau mănăstiri.

Şi da, Dragobetele se sărbătoreşte şi în şcolile din Românica, mai ales după cei 3 ani de dictatură a borfaşului Liviu Dragnea, cel care a spus clar, înconjurat de interlopi care-i păzeau fundul de popor, că, citez aproximativ, “românii au fost împiedicaţi mereu să se dezvolte economic”. Bine, textul real era altul, “borfaşii din PSD au fost împiedicaţi în ultimii ani de către DNA să fure” (de aceea au pus pe butuci DNA şi au exilat-o pe Laura Codruţa Kovesi), dar ce mai contează, pentru asistatul cu 8 clase e tot aia.

România nu are nicio şansă la un viitor cât de cât acceptabil câtă vreme toate rahaturile popilor lacomi, corupţi şi criminali (ăştia sunt ucigaşii indirecţi ai românilor care au murit în spitale cu viermi, deoarece popii au cerut mereu bani de la stat pentru catedrale şi biserici fără număr) sunt preluate în societate, inclusiv în şcoli, şi (de)formate generaţiile de mâine ale României.

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu