BOR + PSD = MAFIA (II)

duminică, noiembrie 22, 2020 9:03

Cristian Tudor Popescu despre moasteCe este Mafia? În spatele numelui Mafia se află, cum altfel, nişte oameni care îşi doresc cam ceea ce-şi doreşte toată lumea: bani. Cât mai mulţi bani. Deosebirea esenţială a mafioţilor faţă de ceilalţi muritori este una simplă: ei, mafioţii, îşi doresc bani prin orice mijloc. Pentru mafioţi nu există reguli. Bun, există şi reguli, dar de altă natură. De exemplu, mafioţii nu riscă să fure unul de la altul. Fură doar de la “fraieri”.

Cam asta fac cei din BOR şi PSD. Îşi doresc bani. Cât mai mulţi bani. Pentru asta nu se dau în lături de la nimic. Şi fac asta de secole, cei din BOR, şi de vreo 30 de ani, cei din PSD. Iată, mai jos, un exemplu din 2004.

Biserica din Cluj câştigă la ASCOR

După ce enoriaşul Ioan Rus (fost ministru al Ciumei Roşii, cel care a spus despre femeile din România care pleacă în alte ţări că sunt “curve” – n.m.) a decis să candideze pentru primăria din Cluj (era în 2004 şi pesedistul pierdea atunci alegerile – n.m.), ca prin minune s-au deblocat nişte miliarde (lei vechi; ce vă spuneam despre bani?!) din rezerva bugatară a statului (adică de la “fraierii care muncesc în România – n.m.) şi pentru protopopul Titus Moldovan (este clar pentru orice om care gândeşte acest adevăr: PSD + BOR = MAFIA n.m.).

Acesta (protopopul Titus Moldovan – n.m.) păstoreşte cu generozitate centrul Clujului, face afaceri cu arabi şi mai face ceva pe legislaţia în vigoare.

Cum organele (“organele” erau conduse atunci de PSD = ciuma roşie, n.m.) nu se prea înghesuie să controleze sfânta biserică, cu atât mai puţin Schimbarea la Faţă, unde enoriaşul Ioan Rus face parte din Consiliul Parohial, e lesne de priceput că activitatea religioasă şi cea politică merg mână în mână prin faţa altarului (ce vă spunema, PSD + BOR = MAFIA, n.m.).

De exemplu, Titus Moldovan a bătut din uşă în uşă pe la enoriaşii săi, pentru a-i convinge să voteze cu marele enoriaş Rus (şi mai există jeguri care se plâng de jaful PSD, dar nu suflă o vorbă despre sprijinul acordat de BOR mafioţilor din PSD care au jefuit România – n.m.).

Mai apoi, pentru că banii nu mai reprezentau o problemă, Arhiepiscopia a decis să desfiinţeze un parc din campusul universitar Hasdeu, unde a purces să ridice o a patra biserică în zonă (doar nu erau să ridice un spital care să salveze vieţi; trebuiau salvate şi înmulţite doar averile popilor, lacomi, avari, trufaşi, bogoţi etc., popi care, cică, reprezintă Divinitatea pe Terra – hăăăăăăăă, hăăăăăăăăă, hăăăăăăăăăăă, n.m.)

Straniu e că Universitatea “Babeş-Bolyai” a aprobat proiectul, biserica urmând să devină, cică, “o operă de artă” (şi Universitatea din Cluj era condusă, în 2004, pe vremea colecţionarului de tablouri ajuns premierul României, cel care, ulterior, va colecţiona şi nişte cătuşe, plus nişte luni de puşcarie, deşi a furat miliarde de euro din banii României, vorbim evident de mafiotul PeSeDist Adrian Năstase, ei bine, Universitatea din Cluj la acea vreme era condusă de oameni numiţi de caracatiţa PeSeDistă, adică o parte a Mafiei, care nu putea refuza cealaltă parte, BOR adică – n.m.).

Îngroziţi, studenţii au pus de un protest. Ei consideră că învăţământul românesc, fiind laic, nimic nu justifică transformarea campusului în mănăstire şi nici distrugerea singurului spaţiu verde, cu atât mai puţin fără un plan urbanistic.

Gurile rele spun însă că principala problemă ar fi, totuşi, banii, încă insuficienţi. Şi pentru rezolvarea acestei probleme, protopopul aşteaptă, cu sufletul şi buzunarele larg deschise, soluţii de la viitorul paroh, fostul preşedinte ASCOR, Ciprian Negreanu. (“Academia Caţavencu”, nr. 655/2004)

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu