Cum a furat popimea ortodoxă din România

sâmbătă, decembrie 19, 2020 14:30
Posted in category Mass-media

BOR = MafiaMai farisei, mai lacomi şi mai răi ca popii ortodocşi din România, nu prea găseşti în acest Univers. Nici măcar pe cea mai îndepărtată planetă din cea mai îndepărtată galaxie. Ăştia în sutane care-şi doresc un popor imbecil şi idiot, pentru a-l păstori spre binele lor material, şi-au dat mâna, după 1989, cu politica hoţiei şi corupţiei din România pentru a se îmbogăţi, în timp ce românii mureau în spitale cu viermi şi pe drumuri de rahat.

Sutaniştii n-au făcut nimic bun pentru această ţară, ba chiar încearcă zi de zi s-o tragă înapoi, în Evul Mediu întunecat, de unde provin întunecatele lor feţe. Popimea hoaţă nu doreşte vaccinarea deoarece, nu-i aşa, dacă nu mai mor enoriaşii, nu mai răsare merţanul de neam prost în curtea popii, a băiatului popii, a fetei popii.

Popimea lacomă nu doreşte dezvoltarea României şi apropierea ei de bunăstarea Vestului deoarece, şi iarăşi este aşa, doar într-o ţară bananieră şi înapoiată, popii prosperă, sunt aliaţii politicienilor mafioţi şi-şi trag averi fără număr din suferinţa şi durerile omului simplu.

Îmi amintesc un citat, poate prea dur pentru stomacul unora, dar mulţi dintre popii şi politicienii din România ar merita acest tratament. “Omul nu va fi liber până când ultimul politician corupt nu va fi spânzurat de intestinele ultimului popă fariseu, lacom şi rău.” (Denis Diderot). Bun, citatul nu-i chiar aşa, este e reformulare, dar aceasta este ideea citatului.

Înainte de a prezenta un exemplu de popă din ăsta lacom şi hoţ, exemplu din 2004, aş mai adăuga ceva. Ca să realizezi cât fariseism, câtă făţărnicie, dacă preferaţi, posedă popimea hoaţă şi coruptă, este destul să ne uităm la ce foloseşte popimea din BOR. Deşi folosesc maşini occidentale, tehnologie occidentală (calculator, internet şi restul), popimea fanariotă din România luptă pentru eliberarea “boborului” de sub tirania Vestului. Băi, popi lacomi, hoţi şi mafioţi, dacă tot vă pute UE, de ce nu folosiţi tehnologie din Estul barbar? De ce nu trăiţi în corturi, ca musulmanii pupincurişti ai pedofilului criminal Mahomed? De ce vă bucuraţi de invenţiile unora care n-au avut de-a face niciodată cu barbaria cretin-ortodoxă? Nici cu Logan-ul n-ar trebui să circulaţi, deoarece acest model de maşină este creier francez, adică produs de ăia răi din Vest, care vă iau vouă posibilitatea să construiţi palate personale din pupatul cadavrelor de către prostimea care, dirijată de voi, formează regimentele de imbecili apăratoare de tradiţii cretine.

Un popă care şi-a tras din urna milei

Iată că, deşi Dubios De Fericitul Teoctist (fostul patriarh al BOR – n.m.) decretase embargoul politic la clanul preoţesc, pe ici, pe colo, tot s-a mai găsit câte-un popă care să schimbe altarul bisericesc pe-un birou la primărie. Aşa a procedat bunăoară taica Antonică Belgiu din comuna Fărcăşeşti (Gorj), care s-a lepădat de haina preoţească pentru a îmbrăca sacul de primar încă din mandatul 1996-2000.

Şi poate n-am fi vorbit acum despre sfinţia sa dacă, în calitate de primar PDSR (= PSD = ciuma roşie – n.m.), popa Belgiu n-ar fi aranjat cu firma El Greco SRL din Tîrgu Jiu nişte reparaţii pe la şcolile comunei, construirea unei săli de sport, asfaltări de drumuri şi altele, pentru care a cheltuit vreo 3 miliarde de lei (vechi – n.m.).

Banii au fost plătiţi cinstit, dar lucrările numai Dumnezeu, cu privirea Sa atotcuprinzătoare, le-ar putea distinge. Procurorii de la Parchet, cu o vedere mult mai îngustă, nu au zărit lucrările plătite de la bugetul local, aşa că au luat la scuturat atât costumul, cât şi sutana primarului. Care între timp s-a coborât din funcţia de primar în cea de consilier PSD şi s-a reîntors la cele sfinte cu juma’ de normă, predicând când în Consiliu, când în biserica din comună. (“Academia Caţavencu”, nr. 656/2004)

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu