Dumitru Căruntu – postări pe Facebook (CXII)

joi, februarie 22, 2024 19:40
Posted in category Mass-media

Citat Anatol Salaru„Tot auziți și mulți credeți asta : bogații sunt răi, nu plătesc taxe, fură, trebuie să îi taxăm și mai mult, mama lor de porci şi hoți. Uite cum se plimbă cu Lamborghini! Cum ies la terase de fițe în Herăstrău, cumpără apartamente de la rechinii de la One de 1 milion de EUR și merg în dubai la distracție!!!! Oribil!!!!

Problema e așa. Aia top 1% la noi (190’000 de oameni) – ei angajează pe toată lumea din privat și le plătesc salariile, ei decid dacă și cât investesc sau nu în România, ei și firmele lor plătesc aproape toti banii la buget (din care sunt plătiți bugetarii, pensiile). TOT.

Dacă începi să îi terorizezi cu taxe în plus și îi stresezi – e simplu. Nu mai investesc aici – își mută banii în Elveția sau Dubai, dau afară angajații, ba chiar se mută cu totul în Dubai sau Miami. Ușor de tot. Şi având bani o să o ducă foarte bine acolo unde pleacă.

Și dacă se întâmplă asta – totul intră în implozie. Lumea „medie”, „omul simplu” justițiar, rămâne cu gura căscată și buzunarele goale, burta ghiorțăie de foame, țara da faliment. Ghinion.

Asa că terminați cu ura asta față de oamenii care chiar țin tara asta în spate. Ca NICIODATĂ nu se termină bine când se începe cu circul anti-bogați. De aia ÎNTOTDEAUNA comunismul şi ideile de „Jos burghejii”/„eat the rich” s-au terminat în faliment total, foame și mulți morți.” (Andrei Caramitru)

Psihologia iubirii (putem să fim de acord sau nu; preluată de pe Facebook).

Dacă iubeşti pe cineva pentru felul în care arată, este o obsesie.

Dacă iubeşti pe cineva pentru bunătatea lui, este admiraţie.

Dacă iubeşti pe cineva pentru banii lui, este interes.

Dacă iubeşti pe cineva pentru că te iubeşte, este empatie.

Dacă iubeşti pe cineva în ciuda defectelor sale, este acceptare adevărată.

Dacă iubeşti pe cineva la bine şi la rău, este angajament autentic.

Dacă iubeşti pe cineva pentru mintea şi intelectul său, este atracţie intelectuală.

Dacă iubeşti pe cineva şi prioritizezi fericirea lui în detrimentul propriei fericiri, este altruism.

Dacă iubeşti pe cineva pentru felul în care te face să râzi, este afecţiune bazată pe umor.

Dacă iubeşti pe cineva pentru experienţele şi amintirile împărtăşite, este dragoste bazată pe nostalgie.

Dacă iubeşti pe cineva pentru că te înţelege la un nivel profund, este o conexiune emoţională profundă.

Dacă iubeşti pe cineva necondiţionat, cu defecte şi cu totul, este dragoste necondiţionată pură. Aceasta este adevărata iubire.

Industria IT din RO exportă de peste 10 miliarde de dolari pe an, mai mult decât Renault/Dacia și Ford România la un loc.

AUR-olacii atacă PSD-ul nu din dragoste de capitalism autentic şi democraţie adevărată, ci din iubire faţă de ceauşismul criminal.

Schimbarea României în bine trebuie să înceapă cu separarea completă a Statului de Biserică. Opriţi finanţarea Religiei!

De unde sunt plătiţi jandarmii care-i păzesc pe pupătorii de cadavre (moaşte)? Din bani publici, adică din munca românilor!

Sunt cheltuiţi de 10 ori mai mulţi bani cu finanţarea Religiei (şcoli de popi, salarii, religia în şcoală etc.) decât cu pensiile speciale.

Restricţionat pe Facebook

Trolii sunt la „datorie”. Religioşii şi rusofilii nu-ţi mai trag un glonţ în ceafă sau te ard pe rug (ar face-o, dacă ar avea puterea absolută), ci te raportează la Facebook. Cică postările mele sunt raportate ca „spam”. Evident, raportate din iubire creştină. Cu gândul la apostolul iubirii, Isus Hristos.

Un taliban ortodox a scris un comentariu pe un grup (pe această pagină nu prea mişcă, nu pierd timpul cu fanaticii religioşi) în care spunea ceva de genul că am noroc că-s românii toleranţi cu cei care atacă religia. Wau! Şi dacă nu erau toleranţi ce făceau? Te crucificau, te ardeau pe rug, te trăgeau pe roată?! Şi-mi dădea exemplu dezaxatul lumea musulmană. Ce şi-ar dori unii talibani ortodocşi să te ucidă precum fac musulmanii criminali cu Allah-ul lor şi cu Mahomed-ul (criminalul pedofil).

Toţi rataţii, toţi încuiaţii, toţi analfabeţii care n-au citit în viaţa lor de rahat 50 de pagini dintr-o carte bună, au devenit fanatici religioşi, pupători de cadavre, care-şi expun ura la umbra icoanelor şi citează din popii şpăgari, homosexuali, lacomi şi pedofili.

În timp ce statul român finanţează Biserica din bani publici, românii spală WC-uri prin alte republici (laice).

De ce să plătim toţi pentru „distracţia” religioşilor de a pupa cadavre?! Sau plătim ca Teodosie-Şpagoveanu să fie milionar?!

China, o dictatură comunistă criminală, monitorizează baza NATO (americană) de la Deveselu, cu acordul României rusificate.

În Occident s-a creat tot ce ne face astăzi viaţa mai uşoară şi mai plăcută: comunicăm cu oricine, ne deplasăm oriunde.

Oare ştiu talibanii ortodocşi că Alexandru cel Mare, un geniu militar şi creatorul unui mare imperiu, a fost homosexual?!

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu