Dumitru Căruntu – postări pe Facebook (CVIII)

sâmbătă, februarie 10, 2024 18:32
Posted in category Mass-media

Slugile PSD din Justiţie asmuţite împotriva DNAReportajeisback (pe X, fost Twitter): „Voi chiar credeţi că, dacă începe un război cu Rusia, o să puteţi pleca liniştiţi în Occident şi o să vă pişaţi pe ea de armată, aşa cum vă pişaţi pe vot?!

Vă garantez că Europa Occidentală vă trimite pachet înapoi, să îi apăraţi graniţa de Est. Nu înţeleg cum pot fi unii atât de naivi.”

Dumitru Căruntu, adică eu: şobolanii nu sunt naivi, sunt doar şobolani care părăsesc primii vaporul când acesta începe să se scufunde. Doar că oceanul e imens şi nu prea pot scăpa. După ce ani şi zeci de ani au furat şi au violat România din toate poziţiile, normal că nu-s fraieri s-o apere. Evident, ăia mai proşti care nu au putut fura, au votat şi au admirat în taină mafioţii, din PSD, în principal, care au făcut doar ce ei visau.

Dar mai există o categorie de şobolani, care nu vor fugi că n-au apucat să fure suficient şi să adune caşcaval în conturi. Ăştia îşi vor deschide larg funduleţul pentru batalioanele pe puşcăriaşi ruşi sau de barbari veniţi din stepă, în speranţa deşartă că, după violul de rigoare, ruşii le vor oferi ocazia să ajungă şi ei la nivelul rusesc de barbarie, poate chiar să-l depăşescă.

Să sperăm, totuşi, că democraţia americană nu s-a alterat atât de tare încât să nu mai găsească un F16, o rachetă balistică şi, la o adică, un focos nuclear, pentru a-i trimite pe ruşi în Paradisul ortodox, acolo unde se vor întâlni cu miliardele de euro ale Patriarhului Kiril al ruşilor, produse din comerţul cu tutun, alcool şi droguri, consumate de enoriaşii ruşi.

Reportajeisback (pe X, fost Twitter): „După cum vedeți, suntem asaltați de troli ruşi și idioții lor utili. Comentează aiurea la orice postare și încearcă să dezinformeze. Cea mai bună soluție este blocarea lor imediată și raportarea. Pe unde îi vedeți, blocați-i imediat și raportați-i. Au costuri enorme cu asta.”

Reportajeisback (pe X, fost Twitter): „România tocmai e pe cale sa plătească 2 miliarde de euro unor escroci internaționali pe un contract semnat de Ponta. Cu toate acestea, sunt mulți romani care ar vota Ponta. Asta înseamnă să fii cretin absolut, fără nicio speranță de recuperare vreodată.”

Job-ul pe care-l urăşti, e visul oricărui şomer.

Casa ta e visul oricărui om al străzii.

Zâmbetul tău e visul oricărui depresiv.

Sănătatea ta e visul oricărui om de pe patul de spital.

Nu lăsa niciodată momentele grele să te facă să uiţi cât eşti de norocos!

Iubire PSD-istă: primarul PSD al Botoşaniului a împânzit oraşul cu florile preferate ale amantei sale, lalele şi crin imperial.

Nostalgicii comunismului nu vor în Infernul comunist din Coreea de Nord, dar vor aducerea Infernului comunist în România.

Toate încrengăturile cu iz mafiot de după 1989 au avut la bază relaţiile între foştii comunişti şi/sau urmaşii acestora.

Votanţii extremiştilor rusofili AUR + Şoşoacă sunt foşti votanţi ai mafiei comuniste, din PSD, PRM şi alte haznale bolşevice.

Mioriticul retardat: „în 1945, englezii şi americanii ne-au vândut ruşilor”; în 2024, „de ce se bagă americanii în coasta ruşilor”.

România (ne)educată: elevii cu CES au programă şcolară separată, dar la Evaluare Naţională au acelaşi subiect ca elevii normali.

Mulţi nostalgici ceauşişti/comunişti are şi USR-ul ăsta! USR ţipă la hoţiile prezentului, dar mucles la crimele comuniştilor.

Sociolog român (în 2014): „Dacă reducem dreptul de vot celor fără 8 clase, PSD dispare de pe scena politică.”

România (ne)educată: un videoclip educativ – câteva mii de vizualizări, mizeria de „manea” – câteva milioane de vizualizări.

Ăştia care înjură sistemul de învăţământ, oare ştiu că zecile de mii de ţiganizaţi/manelizaţi sunt nereciclabili în altceva?!

Nostalgicii ceauşismului criminal nu merită nimic din ceea ce au: acces la Internet, smartphone-uri, maşini străine etc.

Lumea poate trăi şi fără „marea” literatură rusă (fără Rusia). Zeci de milioane au fost ucişi de vorbitorii nativi de limbă rusă.

Când nu te duci la vot, oferi prilejul prostului şi analfabetului să decidă viitorul tău, al copiilor tăi şi al ţării tale.

Staliniştii din AUR i-au „agresat” pe ceauşiştii din PSD. Meciul comuniştilor continuă. Rezultatul: 6 milioane de emigranţi.

Rezultate recensământ 2011: 44,2% dintre români (adulţi) au un nivel scăzut de educaţie (primar, gimnazial sau fără şcoală).

Ce leagă grupurile infracţionale AUR şi PSD: corupţia, minciuna, nostalgia după ceauşismul criminal, dispreţul faţă de elite.

Acolo unde se închide cartea ştiinţifică şi manualul şcolar începe conspiraţionismul, bigotismul religios şi nostalgia dictaturii.

Decanii şi rectorii socialişti/naţionalişti din România scot plagiatori şi analfabeţi cu diplomă universitară pe bandă rulantă.

Alfabetul dac, cel mai „evoluat” din acele vremuri, cuprindea: jertfe umane (copii), jefuirea cetăţilor vecine, beţia continuă.

Justiţia pentru infractori gândită de puşcăriaşul Dragnea funcţionează la turaţie maximă în regimul Iohannis-Ciolacu (PNL-PSD).

„Mai bine să trăieşti o zi ca un leu decât o sută de ani ca un miel.” (John Gotti, de „profesie” mafiot)

Într-o zi, toată iubirea pe care ai oferit-o persoanelor nepotrivite, îşi va găsi drumul înapoi la tine prin cineva care a aşteptat toată viaţa genul tău de iubire.

„Dacă crezi că şeful tău este prost, aminteşte-ţi că nu ai fi avut acest loc de muncă dacă era mai deştept.” (John Gotti, mafiot)

Arnold Schwarzenegger (către poporul rus): „Tatăl meu a fost nazist. Nu fi ca el. Putin este un dictator fascist ca Hitler. Nu-i crede minciunile. Nu urmați ordinele lui ilegale. Nu participați la războiul ilegal împotriva poporului ucrainean.”

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu