Dumitru Căruntu – postări pe Facebook (CIX)

luni, februarie 12, 2024 19:48
Posted in category Mass-media

PSD, ciuma rosieStatele Unite ale Americii (SUA), ţara de origine a jocurilor video

Americanii sunt creatorii celor mai populare jocuri video. Dar ce înseamnă munca din spatele realizării unui joc video?

Timpul alocat dezvoltării depinde de specificul fiecărui joc şi de problemele întâmpinate pe parcurs. Sunt jocuri care se fac într-un an, dar şi jocuri mai complexe, a căror producţie poate dura 5 ani.

La realizare unui joc pot participa câţiva oameni, câteva sute de oameni, uneori chiar peste 1000 de oameni, în perioada cea mai intensă a producţiei.

Echipele sunt formate din programatori, graficieni, QA (Quality Assurance), project manager, business manager, designeri şi data scientists, iar fiecare are importanţa sa în realizarea jocului.

Dacă ai un joc cu multe niveluri, cu multe zone de explorat, ai nevoie de foarte mulţi artişti şi designeri care să le producă.

Echipa de programare implementează efectiv comportamentul jocului (de la încărcatul hărţilor făcute de artişti până la comportamentul armelor, de exemplu).

După perioada de producţie, când se obţine un joc final, dar nefinisat, toate acele mici probleme numite „bugs” trebuie identificate de QA şi reparate.

Sursa informaţiilor: wall-street.ro

România, mica Brazilie sau micul Mexic (mai rămân asasinatele, ‘da vor apărea şi astea)

România regimului Iohannis-Ciolacu (PNL-PSD): „Dacă mai știți cazul managerului Spitalului Clinic de Urgență Chirurgie Plastică și Arsuri din București care efectua operații estetice în spitalul de stat – implanturi mamare sau rinoplastii- în schimbul unor șpăguțe cuprinse între 1.100 de euro și 2.700 de euro. În timpul procesului, toate persoanele implicate în dosar au recunoscut acuzațile, erau 16 infracțiuni de luare de mită.

Ei bine, Justiția a rezolvat definitiv cazul, săptămâna aceasta, faptele s-au prescris, dosar închis. Bravo, CCR!” (Gabi Preda)

Dumitru Căruntu, adică eu: e adevărat, regimul criminal Dragnea, mână-n mână cu CCR-ul dominat de oamenii mafioţilor din politică, a schimbat legile Justiţiei în favoarea infractorilor.

Dar cine a împiedicat regimul Iohannis-Ciolacu (PNL-PSD) să modifice aceste legi (au majoritatea parlamentară necesară)? Nimeni. De ce n-o fac? Deoarece sunt din acelaşi aluat cu Dragnea, adică nişte criminali care, asemănător cu Dragnea, ar înfunda puşcăria dacă nu ar fi aceste legi şi nu ar controla Justiţia.

Justiţia regimului Iohannis-Ciolacu (PNL-PSD) = Justiţia regimului Mafiot Adrian Năstase (justiţia Rodica Stănoiu).

În serialul britanic „The World at War”, produs în 1973-1974, având drept subiect al doilea război mondial, despre România se aminteşte o singură dată, aproximativ 10 secunde (din 22 de ore şi 32 de minute; 26 de episoade).

Mai exact, România este amintită în episodul unde se vorbeşte despre ruperea frontului de către ruşi (nu-mi amintesc exact unde; am văzut documentarul în urmă cu 10 ani). Adică ruşii au rupt frontul acolo unde era mai slab apărat: de români şi unguri.

Şi când te gândeşti cât se agită unii în legătură cu lovitura de stat de la 23 august 1944.

În anul 2009, punând accidental un „\” (backslash) într-un cod, un programator al companiei Google a făcut ca toate link-urile accesate prin Google să apară ca malware. Toţi cei care foloseau Google în acel moment nu au putut să acceseze niciun site timp de de oră, fapt care a dus la pierderi de 3 milioane de dolari, din campaniile publicitare de pe Google.

Cum dracu’ România lu’ Ceaşcă era împotriva ruşilor din CAER şi Pactul de la Varşovia, numai pupincuriştii Odiosului ştiu.

O întreagă familie, 2 părinţi + 3 copii (7 luni, 6 ani, 7 ani), au fost ucişi ca urmare a loviturilor ruseşti asupra Harkov-ului.

Doar 5 milioane de români, din 19, plătesc asigurări de sănătate. Scăzând minorii şi pensionarii, rămân şoşocarii/rusofilii.

România adevărată (profundă) nu vrea să fie educată! De ce să-ţi baţi capul cu adevăruri ştiinţifice, când e mult mai uşor să dai vina pe Oculta Mondială.

Dacă nu lupţi pentru ceea ce vrei, meriţi ceea ce ai.

Justiţia în regimul criminal PNL-PSD: jandarm-călău din 10 August 2018, care şi-a recunoscut vinovăţia, 9 luni cu suspendare.

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu