Dumitru Căruntu – postări pe Facebook (CXIX)

sâmbătă, martie 16, 2024 19:42
Posted in category Mass-media

The Hateful EightAm vizionat, în urmă cu câţiva ani, pe Netflix, filmul „The Hateful Eight” (titlul tradus: „Cei 8 odioşi”), producţie americană din 2015, în regia marelui Quentin Tarantino (care semnează şi scenariul filmului), avându-l în distribuţie, printre alţii, pe Samuel L. Jackson (actor de culoare).

Filmul are calităţile sale, având chiar un premiu şi 2 nominalizări Oscar, dar pentru mine acest film este barometrul lumii răsturnate spre care se îndreaptă SUA de vreo 20 de ani (coincidenţă sau nu, odată cu alegerea musulmanului Barack Hussein Obama în funcţia de preşedinte al SUA).

N-am să povestesc acţiunea fimului, de care îmi amintesc vag, ci o secvenţă din acest film, ca să înţelegeţi cam unde se poate ajunge cu umilirea albilor în prezent, în SUA. Samuel L. Jackson, prin personajul Maquis Warren (fost maior de culoare în armata unionistă a SUA din timpul războiului civil) îi povesteşte generalului alb al confederaţiei, Sanford Smithers (interpretat de actorul Bruce Dern), cum i-a ucis fiul (tot alb, se-nţelege).

Ei bine, timp de aproximativ 5 minute, Samuel L. Jackson povesteşte cu lux de amănunte bătrânului general cum l-a dezbrăcat pe fiul acestuia, cum l-a obligat să meargă prin zăpadă pe un frig cumplit şi cum i-a dat să-i sugă penisul, când acesta, din cauza frigului şi a durerii, a spus că face orice dacă nu-l omoară. Şi Samuel L. Jackson râdea în hohote, povestind cum penisul lui de negru era supt de un alb. Iar în final, când bătrânul general n-a mai putut suporta tortura sufletească la auzul unor astfel de grozăvii şi a pus mâna pe armă, fostul maior de culoare l-a ucis, cum a făcut şi cu fiul generalului.

Ce minte bolnavă poate scrie un asemenea scenariu?! O fi fost generalul ăla alb de partea greşită a istoriei, dar să-i povesteşti unui părinte, în hohote de râs, cum i-ai obligat copilul să-ţi sugă penisul de negru mi se pare o aberaţie şi o tâmpenie cât Statuia Libertăţii.

Cam pe aici s-a ajuns cu aşa-numita corectitudine politică în SUA. Aş mai continua, da’-mi vine să vomit şi n-am chef să borăsc într-o sâmbătă după-amiaza.

Să fii ministrul Agriculturii (chiar PSD-ist fiind) într-o ţară membră UE şi NATO şi să spui „Avea dreptate preşedintele nostru, Nicolae Ceauşescu”, ca argument pentru hoţiile proprii şi ale colegilor din PSD, în condiţiile în care Ceauşescu a fost un dictator criminal, care s-a autoales Preşedinte al României, dovedeşte caracterul comunist şi mafiot al PSD şi, implicit, al tovarăşilor de alianţă, PNL-iştii. Ca să nu mai amintim că această nulitate absolută ajuns ministrul Agriculturii (nici nu merită să-i pronunţăm numele) a fost numit prin semnătura faraonului Iohannis, măcelarul României de astăzi, cel care a semnat, din funcţia de Preşedinte al României, toate aberaţiile primite de la mafioţii din politică.

Criminalul Putin: „Armele (cu referire la armele nucleare – n.m.) sunt fabricate pentru a fi folosite.” Ce merită dementul ăsta?!

La „Vocea României”, la membrii juriului, n-am văzut niciodată să-şi facă cineva cruce până să vină manelista Theo Rose.

Ceauşiştii conduc România! Ministrul Agriculturii: „Domnul (?) Nicolae Ceauşescu, preşedintele nostru.” Al lor, al criminalilor!

Rahaţii şi cocalarii, fără prea multă şcoală, care n-au prins ororile ceauşismului, au tupeul să laude comunismul criminal.

A da vina pe alţii (globalişti, oculta, iluminaţii etc.) pentru eşecul tău, este cea mai clară dovadă a unui caracter de rahat.

După ce a făcut praf DNA-ul şi adus PSD-ul mafiot la guvernare, Iohannis vrea şef la NATO, fiind susţinut doar de Ungaria.

Decăderea SUA. Dacă eşti bărbat heterosexual şi alb în SUA, ai mai puţine şanse să-ţi găseşti job decât dacă eşti invers.

Nu te-a părăsit pentru că nu ai oferit destul. Te-a părăsit pentru că voia doar să primească, nu să ofere ceva la schimb. Oamenii nu părăsesc oameni pe care îi iubesc, ci părăsesc oameni pe care îi folosesc.

Simpatizanţi PSD + AUR + Şoşoacă, în momentul în care deschideţi gura/tastatura, aflăm cine sunteţi: o gloată de analfabeţi.

În perioada aia de care râde Caragiale, România a devenit independentă şi era prima ţară din lume care extrăgea petrol.

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu