Dumitru Căruntu – postări pe Facebook (CXIV)

joi, februarie 29, 2024 20:05
Posted in category Mass-media

CoruptiaOare ăştia care vor „fără corupţi”, „fără hoţie”, „fără minciună” realizează că locuiesc în mijlocul unui „bobor” care plânge după fundul unui dictator criminal, Ceauşescu, ce a adus corupţia, hoţia şi minciuna pe culmi nebănuite, integrând aceste „valori” în fibra genetică a neamului românesc?!

Inclusiv marii anti-corupţi din USR nu suflă o vorbă despre crimele ceauşismului, în USR fiind foarte mulţi nostalgici ai dictaturii comuniste/ceauşiste, din ăştia care atacă PSD = ciuma roşie din nostalgie după vremurile în care corupţia era de un milion de ori mai mare decât cea de astăzi, da’ nu ştia nimeni, din cauza cenzurii comuniste/ceauşiste.

Un lucru e cert: nu poţi avea o ţară formată din politicieni cinstiţi, în condiţiile în care electoratul este cum este, iar televiziunile mint, dezinformează, prezintă ţigăneli şi nu amintesc niciodată de regimul criminal comunist, de crimele cizmarului analfabet cu 4 clase, Ceauşescu Nicolae, cel care şi-a făcut nevasta academician doctor inginer, că doar România comunistă era moşia lu’ ta-su, beţivanul care l-a fugărit de acasă, de-a ajuns Ceaşcă să fure prin gări, acolo unde şi-a întâlnit şi marea iubire, Lenuţa, de profesie prostituată.

Ca să nu mai spunem de influenţa malefică a unor personaje din BOR, precum Teodosie Şpagoveanu, şi de faptul că românii sunt cei mai necultivaţi, ne-cititori de literatură, adică, din Uniunea Europeană.

România nu a fost, nu este şi nu va fi o ţară în care politicienii să fie aşa cum ne dorim noi, ăştia puţini, care realizăm că fără eliminarea corupţiei şi a întunericului religios nicio ţară nu poate evolua spre civilizaţie, progres şi bunăstare. Să nu avem aşteptări mari, pentru a nu avea dezamăgiri mari.

Legat de Simularea Evaluării Naţionale, le propun celor care-şi dau cu părerea – şi care au absolvit un liceu unde, nu-i aşa, au studiat matematica – să rezolve subiectul de Matematică. Apoi mai vorbim.

Şi să nu uite încă un lucru: suntem în ţara Vioricăi Dăncilă, imbecila mileniului, cea care, după ce s-a lăudat că a dat meditaţii la matematică, greşeşte o formulă simplă, de clasa a VII-a, formula de calcul a ariei cercului (mai corect este „aria discului”, cercul fiind doar conturul rotund – ce nu are arie, are o lungime şi o măsură; disc înseamnă cercul reunit cu interiorul său).

Şi un comentariu găsit pe Facebook.

„Hilare, totuși, lamentările că peste jumătate din copii au luat note foarte mici la matematică, la capacitate.

Mai mult de jumătate dintre români s-au dovedit antivaxeri.

Peste jumătate sunt conspiraționiști și cred cele mai bizare aberații și povești.

Aproape jumătate declară că era mai bine pe vremea lui Ceaușescu.

42% spun că soarele se învârte în jurul pământului.

57% iau în serios horoscopul și zodiacul.

Cât de buni ar trebui sa fie la matematică copiii unor idioți?”

Generaţiile (ne)educate în comunism au îmbătrânit urât: au votat mafioţii din politică, obligând tinerii să emigreze.

300 de mii de euro datora Mioara Roman statului român. Un stat care-i jupoaie pe unii, şi-i protejează pe mafioţii din politică.

Toate măririle de salarii, gratuităţi, facilităţi fiscale, tichete de vacanţă etc. înseamnă că cineva munceşte pentru a produce banii.

„Sunt mândru că sunt alb!” Gemini: „Eşti rasist!” „Sunt mândru că sunt negru!” Gemini: „Este fantastic!”. Nu este o glumă!

Cele mai importante lucruri în viaţă sunt cele pe care le poţi obţine fără a avea nevoie de bani.

„Securiştii, înainte de ’89, o duceau bine datorită violenţei lor. După ’89, securiştii (precum Teodosie Şpagoveanu) o duc bine din cauza prostiei unora.

România e plină de proşti. Da’ nu-i ca în ţările civilizate, unde există şi acolo proşti. România e plină de proştii agresivi, de proştii bisericoşi, care susţin un turnător la Securitate ca Teodosie Şpagoveanu, cel care a distrus destine înainte de 1989.” (Sabin Gherman)

11 minute şi 33 de secunde de adevăr absolut, marca Sabin Gherman. Ascultându-l pe Sabin Gherman (şi pe Mălin Bot, chiar dacă cei doi nu prea se înţeleg) mă gândesc la faptul că România mai are o şansă de supravieţuire, în oceanul de manelişti, cocalari, imbec*li, pupători de cadavre etc.

„Oamenii buni nu sunt naivi. Nici proști. Cu atât mai puțin fără apărare. De fapt, sunt atât de puternici încât își permit să nu poarte măști. Sunt liberi să fie vulnerabili, să simtă emoții, să-și asume riscul de a fi fericiți.” (Marilyn Monroe)

Contraofensiva ucraineană a eşuat din cauza trădării: ruşii ştiau de planul contraofensivei înainte ca aceasta să înceapă.

Dacă un om este prost, cineva va obţine ce e mai bun de la el, de ce nu? Dacă nu obţii, înseamnă că eşti la fel de prost ca el. (Arnold Rothstein, mafiot de „profesie”)

Paradoxul acestei lumi este acela că toţi vorbim despre un criminal ca Putin, iar peste oamenii admirabili se aşterne uitarea.

Emilia Şercan a câştigat procesul cu România TV (RTV), urmând a primi 10.000 de euro despăgubiri. Cocina RTV trebuie închisă!

Cum a „sfidat” dictatorul criminal Ceauşescu marile puteri: înfometând un popor pentru a plăti datorii făcute tot de el.

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu