Dumitru Căruntu – postări pe Facebook (CXVII)

duminică, martie 10, 2024 8:30
Posted in category Mass-media

Baronul PSD-ist Marean OprişanDe ce (nu) merită votat PSD = ciuma roşie (episodul 1)

Judeţul PSD-ist Vrancea, anul 2001, cu mafia PSD stăpână absolută în acel judeţ al Moldovei nefurate de ruşi (încă).

Hoţul de portofele, fostul turnător la Securitate (cu greşeli gramaticale care l-au îngrozit chiar şi pe ofiţerul de Securitate căruia îi dădea raportul) Marean Oprişan era baronul absolut al Vrancei.

Şi ca orice mafiot ce se respectă, Oprişan nu îşi aşeza fundul într-un Logan social-democrat, ci într-un ditamai Audi S6, ultimul răcnet al acelui moment, pe care s-au plătit 65.000 de euro, la valoarea din 2001, ceva mai mare decât astăzi.

Bun, vor spune unii, dacă omul a avut bani. Ei, păi tocmai aici intervine şmenul PSD-ist: nu Oprişan a plătit maşina. Respectivul bolid de fiţe a fost cumpărat în 2001, în rate, de către societatea „Drumuri şi Poduri” Vrancea, al cărei acţionar majoritar era Consiliul Judeţean, unde Marian Oprişan era mare sculă. De folosit, maşina a fost folosită doar de Oprişan. Până în 2005.

În 2005, societatea „Drumuri şi Poduri” Vrancea dă faliment, fiind furată şi jefuită de mafia PSD. Dar până la faliment, ratele la maşină au fost plătite la timp, doar nu era Oprişan să ajungă, ferească PSD-ul, să circule cu vreun Logan ca orice sărăntoc.

Şi ca să ne facem o idee cam ce dotări avea bolidul occidental ce-l plimba pe fostul turnător la Securitatea comunistă, adică pe anti-occidentalul de pe vremuri Marean Oprişan, iată câteva dintre ele: geamuri de sticlă stratificată cu protecţie împotriva radiaţiilor UV şi R, oglindă interioară cu efect heliomat automat, oglinzi exterioare cu încălzire şi un sistem audio în valoare de vreo 2000 de euro.

Din cauza asta s-a murit în spitale nedotate şi pe drumuri nemodernizate: ca să aibă baronii PSD limuzine de lux din bani publici, să-şi plimbe amantele ce ele. Da’ ce să-i faci, în ţară pupătorilor de cadavre (moaşte), PSD = ciuma roşie = mafia a fost, este şi va fi (?) cel mai votat partid din România.

Informaţiile despre baronul PSD-ist Oprişan le-am luat din revista „Academia Caţavencu”, nr. 686/2005.

Se pregăteşte muşamalizarea dosarului Burci-Dragnea, privind hoţia de 9,8 miliarde de euro din bugetul Armatei.

Jurnalistul Igor Lednik (Belarus) a murit în închisoare – ajuns acolo deoarece „l-a insultat” pe dictatorul criminal Lukaşenko.

„Problema nu este că oamenii sunt impozitaţi prea puţin, problema este că guvernul cheltuie prea mult.” (Ronald Reagan)

Când îi pupi ghiulul lui Şpagoveanu, îi face reclamă Dăncilei şi te duci la Antena 3, chiar Halep fiind, eşti un anti-model.

La mulţi ani jumătăţii frumoase a lumii! Oare ştiu femeile că: bărbaţii iubesc copiii, dar mai ales adoră procesul de creaţie.

Unde s-au dus banii de spitale: România are cele mai multe biserici pe cap de locuitor din Uniunea Europeană.

Oare Dumnezeul ortodocşilor ruşi e mulţumit şi fericit de câţi copii şi femei au fost ucişi de ruşii ortodocşi în Ucraina?!

Ministerul de Interne (PNL) cumpără motorină de la o firmă rusească, Lukoil, adică alimentează cu bani dictatura putinistă.

Ministerul Apărării (armata română) cumpără kerosen de la o firmă rusească. Ăsta-i regimul Iohannis-Ciucă-Ciolacu!

Aceeaşi Adriana Pencea, desprinsă parcă din filmele italiene cu mafioţi, apărătoarea mafioţilor României, protejată de alte nume grele ale mafiei din Justiţie, Lia Savonea şi Gorghiu, va judeca dosarul în care mafioţii Dragnea şi Burci sunt acuzaţi de furtul a 9,8 miliarde de euro din bugetul destinat înzestrării Armatei Române. Realizaţi ce se va întâmpla cu dosarul, odată ajuns pe mâna acestei cocalare, o ruşine pentru orice Justiţie din lume, chiar şi pentru aia din Yemen sau Laos.

Campionatul naţional de fotbal al României, cel mai slab din Europa, este plin de cruci făcute de jucători, ca-n Evul Mediu.

Rusificarea României se produce cu acordul tacit al PSD + PNL = MAFIA. AUR şi Şoşoacă sunt doar vârful aisbergului.

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu