Dumitru Căruntu – postări pe Facebook (CXVIII)

joi, martie 14, 2024 21:08
Posted in category Mass-media

 Numarul Pi3,14… = numărul Pi (constanta cercului). 14.03 este Ziua Numărului Pi. Un număr care a făcut istorie, fie ea şi istoria ştiinţei.

„Pacea este mai mult decât absenţa războiului. Adevărata pace este dreptate, adevărata pace este libertate.” (Ronald Reagan)

Atitudinea politicienilor nu se va schimba semnificativ până când nu ieşim masiv la vot şi dăm de pământ cu corupţii/mafioţii.

Corupţia ucide

Poate noi, cei care n-am luat şpăgi, nu am avut foarte mulţi bani, dar cel puţin am dus o viaţă cinstită: n-a murit nimeni din cauza noastră, pentru că, prin furtul banului public, nu s-au construit spitale, nu s-au construit autostrăzi, au fost numiţi incompetenţi în funcţii publice.

Deşi există o lege a lui Murphy care spună că „a avea conştiinţă bună (funcţionabilă) înseamnă a avea o memorie proastă”, aceasta este, totuşi, o glumă. Aşa încât, ar trebui să fim împăcaţi cu noi înşine c-am avut conştiinţa bună şi nu am făcut rău la nimeni.

Cei mai mari criminali ai umanităţii, după dictatori, sunt corupţii şi şpăgarii!

În timp ce popii ortodocşi ruşi sfinţesc arme care ucid, Biserica Ortodoxă Română sfinţeşte politicieni corupţi şi şpăgari.

Popii şpăgari, corupţi, lacomi, chiar criminali nu sunt interesaţi de progresul României, ci doar de propria lor bunăstare.

Silvestru Şoşoacă: „Diana (Şoşoacă, soţia d-lui, n.m.) este prizonier psihic. Acasă era măcel. Mă călca efectiv în picioare.”

Miliardarul Rupert Murdoch (92 de ani) se însoară a 6-a oară. Mai „tânara” lui soţie are 67 de ani. Se poate şi la 92 de ani!

Cei mai mari hoţi din România, unii chiar criminali, se dau mari „patrioţi”. Cu tricolorul la piept aţi furat această ţară!

FSN = USL trăieşte! Şi vorbeşte şi ruseşte! De aceea se permite hAUR-iştor şi şoşocarilor să facă orice în România.

Adormitul, absentul, veşnicul plecat în vacanţe şi concedii de lux Iohannis Klaus se vrea şef la NATO (hă, hăă, hăăă, hăăăă).

Terorism papal: o biserică criminală, biserica catolică, este de partea unui regim criminal, al KGB-istului criminal Putin.

Politică externă a SUA a început să se altereze odată cu musulmanul Barack Hussein Obama, specialist în bla-bla-uri şi atât.

Liviu Dragnea, nu fi trist! Mafia merge înainte, prin partidul FSN-ist (PSD + PNL + Iohannis)!

4 lucruri de care să te fereşti mereu

Fereşte-te de conversaţii care implică ură şi bârfă.

Fereşte-te de dramele inutile.

Fereşte-te de oamenii care te-au pus la pământ.

Pleacă de la masă dacă respectul nu este servit.

Dacă stai la o masă la care oamenii vorbesc despre cei care nu sunt prezenţi atunci cu voi, ridică-te şi pleacă, pentru că, atunci când tu nu vei fi la acea masă, vor vorbi despre tine. Tu vei fi subiectul! Pleacă de lângă astfel de oameni. Dar de tot. Nu sunt prezenţe de care ai nevoie în viaţa ta!

Elevul de clasa a VIII-a din Mureş care şi-a lovit diriginta, după ce i-a făcut semne obscene, va primi şi o diplomă la sfârşitul anului şcolar, c-aşa a hotărât PNL-ul, ce a deţinut portofoliul Educaţiei din 2019 până astăzi (5 ani).

Orice chiulangiu, orice pramatie care a obţinut un 5 (cinci) cu îngăduinţă (Vai, dar cum să rămână elevul repetent în România „educată”!), trebuie să primească o diplomă c-aşa vor regimentele de analfabeţi de pe Facebook, ăia care, dacă erau corigenţi sau repetenţi, poate puneau mâna pe carte.

Tot PNL = Mafia a introdus următoarea tâmpenie: să nu se afişeze numele elevului în dreptul notei, nu cumva, ferească Sfântu’ Ioannis, faraonul PNL, să fie făcut de ruşine analfabetul care nu ştie tabla înmulţirii şi 5 cuvinte în limba română.

După PSD-ista Ecaterina Andronescu, cea care a distrus învăţământul din România, eliminând şcolile profesionale şi trimiţând la liceu (această nenorocită a introdus aberaţia că se poate intra la liceu cu orice notă, chiar cu 1, la Evaluare Naţională) toţi ignoranţii şi toate lichelele, incapabile să înveţe ceva în această viaţă, PNL-ul din ultimii 5 ani a fost măcelarul educaţiei de calitate.

Numai dacă luăm aberaţia cu bursele de merit, acordate după nişte criterii aiuristice, prin care au ajuns să ia bursă de merit elevi care ar merita să rămână corigenţi şi repetenţi, realizăm răul imens făcut învăţământului de toţi politrucii numiţi, de faraonul Iohannis şi PNL, miniştri ai Educaţiei.

PNL + PSD = nu numai Mafia (corupţie şi hoţie cât cuprinde), ci şi dezastrul total al învăţământului românesc.

Doamna profesoară din Mureş este victima acestui regim nenorocit, PSD + PNL, care a guvernat România, pe rând sau împreună vreo 25 de ani (un sfert de secol), din cei 35 trecuţi din decembrie 1989.

Când introduci aberaţii de legi şi reguli care nu numai că nu stimulează elevii să înveţe, dar îi nenoroceşti pe cei buni, care văd că munca lor este la fel de „apreciată” ca şi a celor leneşi şi incapabili, ai societatea de rahat de astăzi, în care ultima pramatie îşi permite să te scuipe şi să te lovească, fără să păţească mai nimic.

Doar în regimul criminal Iohannis putea apărea o asemenea cangrenă, o asemenea bătaie de joc la adresa celor care inteligenţi, harnici şi talentaţi, fie ei copii sau adulţi.

Soluţia e simplă: un popor (o turmă, ăsta este „boborul” român) care acceptă asemenea rahaturi, are ceea ce merită.

Sau: un popor care behăie (ca-n Mioriţa, tâmpenia aia de baladă populară) şi nimic mai mult, nu poate emite pretenţii la alt tip de societate.

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu