Dumitru Căruntu – postări pe Facebook (CXVI)

joi, martie 7, 2024 8:06
Posted in category Mass-media

UE versus RusiaOare Macron mai face şedinţe de terapie pacifistă la telefon cu nebunul Planetei, KGB-istul criminal psihopat Putin?!

De ce popii ortodocşi binecuvântează genocidul din Ucraina? Pentru banii din înmormântări, prin miile de ruşi ucişi acolo.

Pop Ioan Aurel, preşedintele Academiei Române, fost turnător la Securitate, este un AUR-olac ce debitează numai tâmpenii.

Când ajung să ia bursă de merit elevi care nu ştiu tabla înmulţirii, e clar că regimul Iohannis îşi bate joc de meritocraţie.

Ruşii îşi abandonează răniţii, nu-i duc la spital (de unde, unii răniţi fug) şi-i lasă pe mâna destinului: cine moare, moare…

Trump şi trumpiştii din SUA, aceşti că*aţi cu ochi, ajută indirect dictatura criminalului Putin, blocând ajutorul pentru Ucraina.

Mână-n mână cu oamenii jegului Trump, mafioţii Dragnea şi Burci intenţionau să fure din bugetul Armatei 9,8 miliarde de euro.

Biserica Ortodoxă din Rusia, prin sprijinul acordat lui Putin, este părtaşă la genocidul din Ucraina. Ortodocşi ruşi = criminali.

Şi un comentariu scris pe YouTube, de către Dumitru Căruntu, la un filmuleţ în care Sabin Gherman îl atacă violent pe Mălin Bot, prin referiri la viaţa personală a acestuia din urmă.
Să te legi de viaţa personală a cuiva, este jigodism pur. Să afirmi că PSD-ul este de stânga (PSD = ciuma roşie este grup infracţional organizat), este jigodism abject. Să confunzi mafioţii cu cei care-i slujesc pe mafioţi (aşa-zişii ziarişti), este jigodism abstract. Restul e tăcere.

Franţa (60% atei) înscrie dreptul femeilor la avort în Constituţie. În România, republică religioasă, pupatul cadavrelor continuă.

La 5 martie 1953, murea cel mai mare criminal al Istoriei, tiranul Stalin, ucigaşul a milioane de oameni din Rusia şi Ucraina.

Marea crimă a lui Traian Băsescu, după 2014, a fost atacarea DNA-ului şi a Laurei Codruţa Kovesi, la cocina România TV.

Dovadă de „patriotism” la dictatorul Ceauşescu: trimitea securişti să ucidă ziariştii români ai postului de radio Europa Liberă.

În dictatura ceauşistă, nu te puteai duce 3 luni în Germania, pentru a produce nişte bani, din care să-ţi iei o maşină.

Toată lumea se plânge de ăştia de azi, da’ de Ceauşescu, fost puşcăriaş, „fetiţa” lui Dej în puşcărie, nu se plânge nimeni?!

Prin furnizarea de drone Rusiei, dictatura islamică din Iran „ajută” dictatura ortodoxă din Rusia să ucidă copiii Ucrainei.

Nebunul planetei, criminalul psihopat Putin, vrea să amplaseze arme nucleare pe Lună. Distrugerea Terrei = Rusia putinistă.

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu