Dumitru Căruntu – postări pe Facebook (CXXV)

luni, aprilie 8, 2024 17:41
Posted in category Mass-media

Cristian Popescu PiedoneStudiile candidatului Popescu Cristian Piedone, fost puşcăriaş, fost asasin al tinerilor de la COLECTIV

Popescu Cristian Piedone termină clasa a IX-a în 1980, la liceul „George Coşbuc” din Bucureşti, cu media generală 5,42.

Urmează, normal, clasa a X-a, unde viitorul puşcăriaş Piedone „obţine”, în urma unui intens efort intelectual, media generală 5,33.

Face o pauză de 13 (treisprezece) ani, probabil pentru a-şi odihni neuronii obosiţi de la atâta învăţat în clasele a IX-a şi a X-a.

Aşadar, după 13 ani, îşi reia studiile liceale la fără frecvenţă, terminând clasa a XI-a în 1996, la liceul „Dimitrie Bolintineanu”, cu media generală 5,22.

Termină şi clasa a XII-a, de data asta la Grup Şcolar Industrial „Dimitrie Gusti”, în anul următor, 1997, cu media generală 5,26.

Ajunge şi în clasa a XIII-a, special concepută pentru cei de la fără frecvenţă, pe care a absolvit-o, tot la „Dimitrie Gusti”, cu media generală 5,70.

După atâta învăţat, ajunge şi la Bacalaureat, în perioada fără camere, în care Bacalaureatul se frauda la greu în România. Iar la acest examen de final de ciclu, ucigaşul tinerilor de la #COLECTIV obţine următoarele note:

Limba şi literatura română (scris): 5,12 (cinci şi doisprezece sutimi); realizaţi ce bine înţelege Piedone textul dintr-o lege şi cum îl aplică;

Limba şi literatura română (oral): 6 (şase); aici o fi venit cu roaba plină de cadouri la profesorii evaluatori şi ăştia, oameni şi ei, i-au acordat un 6, singura notă/medie de peste 5 de până acum;

Matematica: 5 (cinci); când iei 5 exact, e clar: eşti o nulitate la acel obiect, iar 5 este acordat, de regulă, din considerente umanitare (de handicap intelectual).

Ăsta-i Piedone. Păi, nu „merită” el votat pentru funcţia de primar general al Capitalei României „educate”?!

Zelenski: „Fără ajutorul SUA, forţele ucrainiene vor trebui să se retragă. Fără sprijinul SUA, nu avem apărare aeriană, nu avem …”

De Paştele Catolic este sărbătorită învierea personajului în numele căruia catolicii ardeau pe rug creaţii ale aceluiaşi personaj?!

Marea crimă la adresa identităţii naţionale româneşti a comis-o regimul Iliescu, prin schimbarea numelui ţiganilor în „romi”.

În regimul criminal PSD+PNL, numărul bugetarilor creşte: de la 1.279.314 în aprilie 2023 la 1.291.792 în ianuarie 2024.

Dacă nu era SUA, nu am fi avut România Mare şi singura alianţă militară care-l sperie pe criminalul Putin, NATO.

Suntem iarăşi ce am fost şi mai mult decât atât: Tudose, premierul borfaşului Dragnea, nr. 1 pe lista europarlamentarelor.

Grapini, din troaca puşcăriaşului Voiculescu, este trimisă în Parlamentul European să reprezinte, probabil, limba română.

În martie 2024, statul terorist Rusia a folosit împotriva Ucrainei: 400 de reachete, 600 de drone şi 3000 de bombe aeriene.

România deşteaptă, la care visează unii, a murit în iunie 1990, ucisă de bâtele minerilor. Am rămas cu Iliescu, Dragnea, Ciolacu.

Magistraţii au dat statul în judecată, tot ei au judecat şi au câştigat; au de încasat sporuri restante de 1,13 miliarde de euro.

„N-am minţit niciodată pe nimeni pentru că nu mă tem de nimeni. Dacă minţi, înseamnă că ţi-e frică.” (John Gotti, mafiot)

Statul terorist Rusia a ucis trei angajaţi ai serviciilor de urgenţă ucrainiene, care interveneau pentru salvarea răniţilor.

Elevă eminentă: „România Educată a fost o minciună, iar reforma Educaţiei din România este doar o glumă proastă.”

Florin Călinescu a fost consilierul ministrului PSD-ist de Interne, Ioan Rus, din guvernul puşcăriaşului corupt Adrian Năstase.

Mafioţii îşi făceau de cap deoarece poliţiştii erau corupţi. AUR-iştii şi şoşocarii îşi fac de cap deoarece PSD+PNL = corupţie.

Cei care regretă comunismul/ceauşismul criminal nu merită Internet, maşini, magazine pline, cablu TV, smartphone-uri etc.

Să dai foştilor torţionari ai Securităţii comuniste pensii speciale, asta înseamnă un stat comunist, cu eticheta de „capitalist”.

Cel mai mare criminal de după 1989, Ion Iliescu, va scăpa nepedepsit, cu o mascaradă de proces, care se reia/amână la infinit.

Crima, corupţia şi prostia conducătorilor au fost armele comuniştilor. Şi au rămas armele urmaşilor comuniştilor, PSD-iştii.

Constituţia României, scrisă de PSD-işti = FSN-işti în 1990, modificată tot de baronii PSD-işti în 2003, ca să poată fura!

Peste jumătate de milion de ruşi au rămas infirmi (cu dizabilităţi) în urma agresiunii ruseşti (putiniste) din Ucraina.

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu