Dumitru Căruntu – postări pe Facebook (CXXIII)

vineri, martie 29, 2024 20:12
Posted in category Mass-media

Comunism = NazismPupincuriştii dictatorului comunist criminal Ceauşescu, şi naziştii construiau blocuri, şi naziştii ofereau locuri de muncă la tot „boborul”, şi naziştii aveau texte de genul „capitaliştii anglo-americani ne fac sclavi”, şi naziştii îi omorau pe cei diferiţi, fie evrei, fie homosexuali, şi naziştii erau „naţionalişti”, şi naziştii … Dar toate astea nu înseamnă nimic în comparaţie cu caracterul criminal al nazismului, al fascismului, al comunismului, dictaturi care au ucis sute de milioane de oameni.

Citeam odată că-n Australia s-au înmulţit, la un moment dat, peste măsură şoarecii. Atunci, pentru păstrarea echilibrului natural, au fost aduse, din Europa şi nu numai, multe, foarte multe pisici, pentru a reduce numărul şoarecilor.

În România, s-au înmulţit foarte mult adepţii comunismului criminal, de la foştii criminali din Securitate, cu pensii speciale în aşa-zisa democraţie românească, până la ăştia mai tineri, care n-au prins comunismul, dar cred că este foarte plăcut să le-o tragă la funduleţ o dictatură roşie, de sorginte rusească.

Pentru a păstra echilibrul politic între extrema stângă şi extrema dreaptă, ar trebui ca-n România să crească la fel de mult o mişcare opusă comunismului, care să anuleze comunismul criminal, cele două, comunismul şi anti-comunismul, să se anuleze reciproc.

Din păcate, cu testiculele Mioriţei în dotare, românaşii preferă nostalgia comunistă şi indiferenţa, adică o zoaie incertă, din care ies mereu doar gunoaie comuniste la suprafaţă.

Nu pot încheia aceste scurte însemnări, fără a remarca faptul că dictatorul ortodoxo-comunist criminal Putin subvenţionează la greu atât mişcări de extremă stângă (comuniste), cât şi mişcări de extremă dreaptă (naziste) în Occidentul pe care-l urăşte, precum naziştii lui Hitler. De ce? Păi, scopul principal al dictaturii putiniste din Rusia este acela de a crea dezordine, haos, nesiguranţă pentru cetăţenii obişnuiţi, să slăbească unitatea şi voinţa ţărilor libere de a lupta cu cel mai mare duşman al prezentului: fantoma unei dictaturi criminale.

Candidat AUR la alegeri: „Cei depresivi n-au luat suficientă bătaie când erau mici.” Câtă bătaie o fi luat imbecilul ăsta?!

Bucureştiul ţiganizat îl merită cu vârf şi îndesat, ca primar general, pe puşcăriaşul Piedone. Ăla care şi-a luat permisu’ ilegal.

O crimă la adresa democraţiei: Muiannis şi mafioţii din PSD + PNL au lăsat alegerilor locale într-un singur tur! Ruşine, hoţilor!

România „normală” a lui Muiannis: pentru a întreţine un aparat de stat supradimensionat, România se împrumută la greu.

România „normală” a lui Iohannis: nu contează câţi locuitori are o comună, primăriile au acelaşi număr de angajaţi.

Dacă România ar fi o ţară normală, PNL-ul nu ar mai trebui să intre în Parlament la următoarele alegeri parlamentare.

„Mă concentrez mai mult pe bani decât pe oameni, pentru că nu am întâlnit niciodată un dolar care nu mi-a plăcut.” (P. Escobar)

Grupul infracţional ALDE, partenerul borfaşului Dragnea (PSD) în distrugerea Justiţiei, a fuzionat cu PNL. Mai merită votat PNL?!

Decât bolnav, sărac şi pupător de cadavre (moaşte), plus votant de mafioţi PSD-işti, mai bine sănătos, bogat, fericit şi liber.

Regimul Iohannis prăbuşeşte financiar România: afaceriştii care fură până la 1 milion de euro vor scăpa de închisoare.

„Poţi ierta un duşman? Dumnezeu va ierta! Sarcina noastră este să le organizăm întâlnirea.” (Al Capone, de „profesie” mafiot)

Bucureştenii de astăzi sunt 25% ţigani, 25% olteni, 25% moldoveni, iar vreo 40% dintre ei pupă cadavre (moaşte). Vor vota!

Dacă ar fi după mine, violatorii, criminalii, traficanţii de droguri – condamnaţi la moarte. Ca-n Thailanda odată (poate şi azi).

Ca să ajungi analfabet cu diplomă, pune umărul şi familia. Mai ales familia aia geto-dacă, pentru care şpaga e sfântă.

Firea-azilele groazei mai avea nişte cunoştinţe de angajat la Primăria Bucureşti, ce avea, cu Firea primar general, de 10 ori mai mulţi angajaţi decât Primăria Berlin, deşi Bucureştiul are de 4 ori mai puţini locuitori decât Berlinul.

Popă ortodox: „Bunăstarea poporului îi îndepărtează pe oameni de Dumnezeu.” Biserica îi vrea pe oameni cât mai săraci.

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu