Dumitru Căruntu – postări pe Facebook (CXXI)

vineri, martie 22, 2024 20:15
Posted in category Mass-media

Viorica Dăncilă, cel mai imbecil premier al RomânieiPentru influencer-ul Andrei Caramitru, „corporatiştii” sunt răul suprem pentru această ţară, pentru că nu-l aplaudă pe el, nu-i acordă suficient credit, ba mai mult, nesimţiţii dracului, îl mai şi critică. Cine sunt „coropratiştii”? Ăia care au stat 2 ani jumătate în stradă, la maratonul civic #REZIST, ăia care l-au împiedicat pe mafiotul puşcăriaş Dragnea să transforme România într-un al doilea Belarus, ăia bătuţi şi gazaţi de gorilele din Jandarmerie, la ordinul criminalului Dragnea, în 10 August 2018.

În schimb, bugetarii care taie frunză la câini, corupţii aparatului de stat supradimensionat, asistaţii etc. nu par să-i deranjeze neuronii influencer-ului Andrei Caramitru.

Mai mult, într-o postare afirmă despre criminalul KGB-ist Ion Iliescu că este un personaj complex, care merită studiat „la rece”, fără patimă, şi pe care-l vom aprecia la un moment dat, pentru ce-a făcut după 2000. Lăsând la o parte faptul că acest criminal nenorocit ar trebui apreciat nu la rece, ci la răcoare, pentru crimele de la mineriada sângeroasă din iunie 1900 (şi nu numai), după 2000, tandemul Iliescu-Năstase a instaurat în România un adevărat regim putinist, în care puţinii ziarişti care aveau curajul să-l critice pe mafiotul putinist Năstase Adrian ajungea omorâţi, târâţi prin tribunale, bătuţi, ameninţaţi, şantajaţi sau cumpăraţi. Se pare că aceste „amănunte” nu-i trezesc aceeaşi cantitate de revoltă lui Andrei Caramitru, precum corporatiştii care, ce să vezi, se cred buricul pământului, pe când ei, după Caramitru, pe lângă faptul că sunt puţini, sunt şi tocilari, încuiaţi, nu reuşesc să iasă din bula lor.

În schimb, au ieşit din bula lor comunistă şi securistă toţi torţionarii regimului ceauşist, au ocupat funcţii în România, cică democratică, au pensii speciale şi au aceleaşi texte de rahat precum influencer-ul Andrei Caramitru.

Poate că Ucraina nu va câştiga războiul, dar bravul popor ucrainean a scris şi scrie cu sânge o filă nemuritoare în istoria luptei umanităţii pentru libertate.

Poate că durerea şi suferinţa ucrainienilor nu-i impresionează pe ticăloşii din jurul monstrului Donald Trump, dar cât va exista dorinţa de libertate în unii dintre noi, lupta Ucrainei împotriva Imperiului Răului va fi o icoană pe care timpul n-o va şterge niciodată.

Dar să nu fim pesimişti. Şi Ceauşescu părea veşnic. Şi mulţi alţi dictatori păreau de neatins. Dictatura acestui criminal nenorocit, KGB-istul Vladimir Putin, nu poate dura la infinit. Va veni şi ziua în care această Rusie – care a adus, vreme de secole, pe oriunde a trecut, numai moarte, lacrimi şi suferinţă – va plăti pentru toate crimele sale. Evident, vorbim de Rusia care-l sprijină pe acest criminal numit Putin, nu de Rusia lui Navalnîi, nu de Rusia ai cărei fii şi fiice zac în puşcăriile dictaturii putiniste.

Cei mai mari trădători de ţară sunt cei care aplaudă Rusia, Imperiul Răului care ne-a furat Basarabia şi nordul Bucovinei.

Dictatorul maghiar Orban, căţeluşul dictatorului criminal Putin, vrea mărşăluiască şi să ocupe Bruxelles-ul. Să-l „denazifice”?!

Republica Mafiotă Chiajna: interlopul criminal Alex Iordan protejat de Lia Savonea şi primarul Mircea Minea, baron ALDE.

Cât timp Statul Român nu se va separa complet de Biserică, România va avea cea mai proastă Educaţie din Uniunea Europeană.

Cel mai criminal întuneric este întunericul religios: de aici ies monştrii care ne-au asasinat Libertatea şi au adus Sclavia.

Este o lege clară a Naturii: un politician, oricât de viclean ar fi, nu-i poate prosti decât pe cei mai săraci/imbecili ca el.

Nostalgia după ceauşismul criminal şi manelizarea/ţiganizarea sunt adevăratele proiecte de ţară pentru România.

Peste 300.000 de soldaţi ruşi morţi sau răniţi, pentru ambiţiile unui dictator criminal şi nebun, KGB-istul Putin.

Când soarta alegerilor depinde de popimea lacomă, putinistă, imorală, normal că aleşii poporului sunt cum sunt.

M-am săturat de România PSD-istă, acea Românie a analfabeţilor, corupţilor, infractorilor, şpăgarilor.

Ce înseamnă Stat separat de Biserică: Religia la Biserică, nu la Şcoală; finanţarea cultelor din donaţii, nu din bani publici.

Popimea lacomă este plătită de Stat, din bani munciţi de români, şi mai vin unii cu textul „Biserica este separată de Stat.”

Şi un comentariu al subsemnatului, Dumitru Căruntu, postat ca un răspuns la un alt comentariu.

Toate cultele din România sunt finanţate de stat. Deci şi catolicii. Poate catolicii din Franţa, ăia 10%, deoarece Franţa (65% atei) nu recunoaşte şi nu finanţează niciun cult religios.

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu