Dumitru Căruntu – postări pe Facebook (LI)

joi, iunie 1, 2023 8:02
Posted in category Mass-media

Dumitru Căruntu – postări pe Facebook

Gradul de inteligenţă medie al unei turme este mai mic decât gradul de inteligenţă al ultimului retardat din acea turmă.

Pastorul Terheş, idiot util sau agent putinist, este dovada vie că-n România protestanţi = ortodocşi, la capitolul moralitate.

De credeţi că educaţia/învăţământul dintr-o ţară costă scump (profesorii cer salarii prea mari), încercaţi să vă imaginaţi cum arată ţara fără educaţie/învăţământ.

Cei care-i atacă pe profesori să nu uite că ei pot debita tâmpenii pe Facebook deoarece cineva le-a luat mânuţa, când erau mici, şi i-a învăţat alfabetul. Iar mai târziu, altcineva tot de la şcoală le-a explicat alte adevăruri despre lume şi viaţă.

Ăştia care cred că şcoala în România produce doar t*mpiţi să nu uite că-n România mai există medici, IT-işti, ingineri, judecători, avocaţi, procurori, scriitori, actori etc., mai buni sau mai mediocri, deoarece au existat şcoli, aşa proaste cum cred unii, care i-a făcut oameni, mari, pe respectivii.

„E uşor a scrie versuri, când nimic nu ai a spune”, scria inspirat poetul naţional, Mihai Eminescu. E uşor să baţi câmpii pe Facebook despre şcoală, profesori, ce produce şcoala etc. atunci când nu ai predat niciodată o lecţie la o clasă de elevi.

Am ajuns cum era în pandemie: repetenţii şi corigenţii şcolii atacă sistemul de învăţământ (în pandemie atacau medicii), cel care i-a „pedepsit” să înveţe alfabetul şi regulile gramaticale, astea din urmă învăţate parţial sau deloc, deoarece Sfânta Natură nu i-a dotat cu prea multă inteligenţă, iar de aia puţină pe care o au şi-au bătut joc în perioada şcolară, atunci când nici părinţii respectivilor nu s-au ocupat de odrasle, considerând, probabil, învăţarea o îndeletnicire prea puţin importantă.

Analfabet cu diplomă = eşec societate + eşec educaţie părinţi = eşec Divinitate (semiretardat).

Restul e tăcere.

Gaşca criminalului Putin, o adunătură de nebuni. „Rusia deţine o armă care va scufunda insula Marea Britanie.” (Medvedev)

„Întâi l-au omorât pe tata”, un film despre crimele comuniştilor, ale khmerilor roşii în Cambodgia. Comunism = genocid.

Pentru elevi. Masă caldă, tablete gratuite, burse, microbuz şcolar (gratuit) etc. – posibile în UE, imposibile în comunism.

Cine amestecă berea cu vodca de prin clasa a IX-a, va amesteca nisipul cu cimentul după clasa a XII-a (sau a XI-a, a X-a, a IX-a).

Toţi ăştia „anti-ceva” nu atacă niciodată religia, deşi religia a făcut cele mai multe victime inocente de când există omenirea.

Fiu de fost ofiţer de Securitate, Ludovic Orban, „liberal”, n-a amintit niciodată de crimele dictaturii comuniste/ceauşiste.

România, ţara politicienilor corupţi + lacomi + hoţi + … şi a popilor şi mai corupţi + lacomi + îmbuibaţi + cu averi imense + …

Ce a înţeles PNL prin reforma Educaţiei? Introducerea (cu ministru PNL la Educaţie, în 2020) codurilor, în locul numelui, la afişarea rezultatelor la Evaluare Naţională. Nu cumva, ferească sfântul Iohannis, patronul spiritual al PNL, să afle opinia publică de nota chiulangiilor clasei, a pramatiilor care vor ajunge miniştri, parlamentari etc. în Republica USLamistă România.

Ce a mai înţeles PNL prin reforma Educaţiei? Să fie date diplome la toţi elevii, inclusiv la cei care n-au învăţat deloc de-a lungul anului şcolar. În şcoală PNL le dă o diplomă, apoi, când vor fi adulţi, vor pretinde, pe modelul „diplomă fără merit”, locuri pe listele parlamentare, fotoliul de ministru, şef de agenţie (c-au umplut România de agenţii pentru clientela politică), director de instituţie publică etc.

Ce încredere are PNL-ul în profesori? Iată un exemplu. Tot acest PNL, prin ministrul Educaţiei, a cerut camere de supraveghere şi în spatele clasei (până în 2020 erau doar în faţă, adică erau filmaţi elevii), pentru a-i filma pe profesorii supraveghetori la Evaluare Naţională. Ce rezultă de aici? Că PNL îi consideră pe profesori capabili de fraudă, adică încrederea PNL în profesorii României este zero. Şi cum să aprecieze profesorii un aşa-zis partid liberal, unde patronul spiritual, săru’ mâna coane Iohannis, a plecat rapid din învăţământ pentru ciolan, doar nu era fraier să stea la catedră pentru a-şi mări numărul de case făcute din meditaţii (hăă, hăăă, hăăă). Oare o fi plătit impozit pe banii – mulţi – făcuţi din meditaţii?!

Cine a distrus învăţământul superior din România? Universitatea particulară „Spiru Haret”, înfiinţată de Aurelian Bondrea, pupincuristul Elenei Ceauşescu, cel care s-a ocupat de lucrarea de doctorat a „academician doctor inginer” Elena Ceauşescu, o analfabetă cu 4 clase.

De pe Facebook: averea şi afacerile poetului Mircea Dinescu, care se vrea reprezentantul „Stângii inteligente şi curate”:

1. Restaurantul „Lacrimi și sfinți” din Centrul Vechi al Capitalei…

2. Restaurantul „Politică și Delicatețuri” din spatele Halei Traian din Capitală…

3. Restaurantul „Politică și Delicatețuri – La Dinescu” din Pitești, bulevardul Brătianu, nr. 34…

4. Conac cu cramă, restaurant și camere de dormit la malul Dunării, în comuna doljeană Cetatea…

5. Doua apartamente în București…

6. Un teren intravilan în Constanta…

7. Tractoare, tractorașe pentru vie, combină, mașină BMW…

8. Două afaceri importante pentru a scoate pe piață „Vinul Moșierului” din podgoria Galicea Mare, jud. Dolj…

8 A. În 2002, poetul a încheiat un contract de arendă cu Academia Română, prin care a primit, pentru 12 ani, dreptul de folosință a 50 de hectare de vie în localitatea menționată…

8 B. Doi ani mai târziu, Dinescu a cumpărat de la Agenția Domeniilor Statului (ADS) pachetul majoritar de acțiuni ale fostului IAS Giubega, actuala SC Agroindustriala Giubega. Pentru 2,7 miliarde de lei, noul proprietar s-a ales cu un conac-cramă vechi de un secol, alte trei clădiri și peste 2.000 de metri pătrați de curte.

Tranzacția a fost făcută între societatea poetului, M.D. Agricola, și ADS…

Coincidență, cele 50 de hectare de vie arendate de la Academie se află chiar peste drum de conac…

În afacerile cu Academia Română și ADS a apărut o singură problemă. O parte din proprietățile ajunse pe mâna lui Dinescu erau revendicate înainte ca el să devină moșier de Dolj…

În mod legal, instituțiile statului nu ar fi trebuit să încheie nici-un fel de afacere cu Dinescu atâta timp cât obiectul contractelor se afla în litigiu…

Ăsta e poetul-moşier Mircea Dinescu. De stânga (hăăă, hăăă, hăăăă). Curat-murdar, tanti Justiţia.

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu