Dumitru Căruntu – postări pe Facebook (XLVI)

duminică, mai 14, 2023 6:45
Posted in category Mass-media

Dumitru Căruntu – postări pe Facebook

România exportă astăzi într-o lună cât exporta într-un an în perioada regimului criminal al dictatorului Nicolae Ceauşescu.

Cum să se facă lustraţie într-o ţară unde un procent important de (ne)oameni plâng după fundul dictatorului criminal Ceauşescu.

Dacă România ar fi o democraţie funcţională, nu o republică bananieră, AUR ar fi scos în afara legii, iar liderii AUR judecaţi.

La englezi, nu regele este important, ci poporul. E poporul ăla care a avut un imperiu şi care dă limba universală (engleza).

Cea mai gravă discriminare o produce Religia. De aceea, însemnele religioase ar trebui interzise în spaţii publice.

România, ţara lui „Bă, ştii cine sunt eu?!”, vrea în cea mai liberă zonă a planetei, Spaţiul Schengen (hă, hăăă, hăăăăă).

Să te numeşti Dan Petrescu, să practici un urât anti-joc şi să dai vina mereu pe arbitri, asta înseamnă atitudine rom-ânească.

Sărăcia derivă din mentalitate. Nu faci 10 copii, dacă ştii eşti un analfabet leneş şi fără perspective de a avea bani suficienţi.

Zgonea, penalul scăpat de CCR = sluga PSD, a ajuns şef la ANCOM, unde are salariu lunar, din bani publici, 10.000 de euro.

Orice nulitate intelectuală şi morală vede în dictatura comunistă realizarea supremă a vieţii sale infecte de larvă.

Dacă tot vin unii cu textul „preşedintele Nicolae Ceauşescu”, haideţi să restabilim adevărul istoric (ăştia cu limba în fundul dictatorului comunist oricum nu ştiu o boabă de istorie).

Odiosul dictator Nicolae Ceauşescu nu a fost ales prin vot popular- ca astăzi – preşedintele României comuniste (Republicii Socialiste România, cum se numea atunci România din gulagul sovietic).

De altfel, atunci când a ajuns la putere, în 1965, nici nu exista funcţia de preşedinte al României comuniste, secretarul general al Partidului Comunist Român = grup terorist finanţat de Moscova şi adus la putere de tancurile lui Stalin (cel mai mare criminal din istorie) deţinând puterea supremă în statul comunist.

În 1971, ajutorul de cizmar cu 4 clase, adică Nicolae Ceauşescu, s-a gândit c-ar da bine la CV-ul său de dictator şi funcţia de preşedinte al României comuniste. Aşa încât, a inventat funcţia, şi-a pus trepăduşii să-l propună şi să-l investească în funcţia de preşedinte al Republicii Socialiste România.

Cu alte cuvinte, s-a autoales, nu l-au ales românii. Oricum, dacă îndrăzneai să zici ceva rău de Ceauşescu, înfundai puşcăria, aşa încât nimeni nu a comentat investirea sa în funcţia de preşedinte al Românei comuniste.

A-l compara cu preşedinţii de după 1989, aleşi prin vot popular, mi se pare o mascaradă de doi bani, pe care numai nişte minţi încuiate şi înguste o pot produce.

Dictatorii pot fi comparaţi între ei, nicidecum cu şefi de stat din democraţie, chiar şi din aşa-zisa democraţie românească, schioapă, oarbă, urâtă şi bolnavă cum e ea, dar democraţie, nu dictatură criminală comunistă.

Experiment social: daţi 1 milion de euro unuia care nu are bani; peste 2-3-7 ani va fi în aceeaşi situaţie: fără niciun ban.

În timp ce în lumea civilizată creşte intensiv inteligenţa artificială, în România creşte agresiv prostia naturală.

Textele extremiştilor rusofili (toleraţi de USL) coincid cu textele dictatorului comunist criminal Nicolae Ceauşescu.

Internetul a devenit, într-un fel, locul în care au migrat toate informaţiile din lume. În următorii 25 de ani, lumea va deveni o reflectare a Internetului.

România – stat eşuat (sau stat mafiot)

Statul român există a plăti pensii speciale şi pentru a întreţine, din munca celor aproximativ 3 milioane de angajaţi la privat, o armată întreagă de bugetari de lux.

Statul român este o maşinărie stricată, care nu funcţionează, deşi este alimentat cu bani, foarte mulţi bani, din taxe şi impozite, pentru a funcţiona. (Evident, o parte din aceşti bani sunt furaţi prin intermediul corupţiei.)

În statul român nimic nu funcţionează.

Te urci în tren. Ai vreo garanţie că ajungi la timp? Nu.

Ajungi în spital. Ai vreo garanţie că, fără şpagă, mai ieşi viu din spital? Nu.

Eşti victima unei infracţiuni. Ai vreo garanţie că autorul infracţiunii va fi condamnat. Nu (poate scăpa cu o şpagă).

Depui o reclmaţie la Poliţie, Parchet etc. Ai vreo garanţie că problema ta se va rezolva într-un timp rezonabil/legal? Nu.

Participi la vreun concurs pentru o funcţie publică. Ai vreo garanţie că acest concurs se defăşoară pe bune şi nu este aranjat pentru a câştiga cine trebuie? Nu.

Ai o firmă care execută lucrări şi depui un proiect (caiet de sarcini) pentru o lucrare publică. Ai vreo garanţie că firma ta, chiar dacă oferă cel mai bun raport preţ calitate, va câştiga licitaţia? Nu.

Etc., etc., etc.

De ce există statul român? Pentru ca aşa-numita CCR (Curtea Constituţională a României, nu a Germaniei) să-i scape pe borfaşii din politică, invocând nişte chichiţe procedurale, adică CCR = sluga Mafiei.

De ce există statul român mafiot, eşuat şi terorist? Pentru că, doar acest stat, a putut determina 6 milioane de oameni să emigreze, cel mai mare exod de populaţie pe timp de pace, sătui de caracterul mafiot şi terorist al statului român.

Dacă de la o firmă privată pleacă cei mai buni angajaţi, pleacă în masă angajaţii, firma se închide, este declarată falimentară.

Din cauza statului român condus cel mai mult de PSD + PNL = MAFIA, au plecat milioane de oameni. Nu ar trebui dizolvat acest stat? Sau măcar PSD şi PNL înlocuite cu alte partide?

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu