Dumitru Căruntu – postări pe Facebook (LXXII)

luni, august 21, 2023 17:08

Defilare comunistaOare pupincuriştii Ciuruitului vor iar să fim luaţi cu arcanul şi duşi la defilări, pentru a aplauda un fost puşcăriaş (arestat pentru hoţie, în puşcărie s-a convertit la comunism) şi o ţoapă analfabetă cu 4 clase, ajunsă “academician doctor inginer”, într-o Românie comunistă în care condiţiile de viaţă ale oamenilor erau mai rele decât în ţările africane (un fotbalist de la Liverpool, venit în România să joace cu Dinamo, a povestit în presa engleză că (citat aproximativ) “în România sunt stadioane şi hoteluri mai proaste decât în Africa”.

Regimul criminal comunist ne-a scos o jumătate de veac din lumea civilizată, din Europa, şi i-a ucis pe Ei, cei mai buni fii şi fiice ale acestui neam. În locul Eroilor ucişi în temniţele comuniste, la canalul Dunăre – Marea Neagră (prima variantă), în deportări etc., comunişii = agenţi sovietici au adus analfabeţi, puşcăriaşi, beţivani, pierde-vară, sărăntoci incapabili să-şi organizeze propria viaţă, dar capabili s-o distrugă pe-a altora.

Ceauşiştii, dacă înainte de 1989 se făcea „şcoală”, cum de cei educaţi în comunism (Iliescu şi gaşca) au nenorocit această ţară?!

Ceauşiştii, în Coreea de Nord totul este gratuit. Şi Stalin + Hitler ofereau „boborului” gratuităţi. Dar tot regimuri criminale sunt.

În ceauşism/comunism s-au învăţat hoţia (de la stat furau toţi) şi minciuna (sufletul nepieritor al comunismului).

Sclavilor comuniştilor/naziştilor criminali le oferi gratuităţi, ca apoi să le ceri să ucidă în numele regimului şi să apere regimul.

De gratuităţi, într-un regim, au nevoie doar retardaţii, gunoaiele incapabile să producă ceva bun în viaţa lor ratată.

Tot ce s-a construit în regimul dictatorului criminal Ceauşescu s-a făcut în regim de sclavie totală şi cu bani împrumutaţi.

Sclavia ceauşistă/comunistă: ţăranul român, după un an agricol, la CAP = colhoz, primea doar cât să nu moară de foame.

Sclavia ceauşistă/comunistă: orice angajat din România, periodic, trebuia îndoctrinat (prin şedinţe comuniste de prelucrare).

Sclavia ceauşistă/comunistă: erai scos cu arcanul la mitinguri, pentru a asculta un cizmar analfabet care stâlcea limba română.

Pupincuriştii comunismului criminal, pupincuriştii dictatorului criminal Ceauşescu, pe această pagină nu depuneţi rahatul din creierele voastre minuscule. Mergeţi pe pagina puşcăriaşului Dragnea şi vorbiţi acolo laudativ de România Odiosului şi Savantei. Voi între voi, acolo, jeguri criminale şi analfabete. Această pagină este pentru cei ce iubesc libertatea şi democraţia, pentru cei care urăsc dictatura, mai ales dictatura comunistă, cea mai odioasă invenţie a beţivanului Karl Marx.

Toate comentariile în care comunismul criminal şi dictatorul criminal Ceauşescu este lăudat, apreciat, scuzat, umanizat etc. vor fi şterse şi autorii comentariilor blocaţi. Nu veţi mai vedea niciodată această pagină.

Vom crea aici, noi cei care credem în libertate, o pagină virtuală liberă de comunism şi de adulatării săi potenţial criminali.

Dacă prin absurd ăştia care plâng după crimele comuniştilor ar avea puterea, astăzi aş fi în puşcărie sau ucis, pentru că am „tupeul” să gândesc, să ştiu istoria comuniştilor, presărată cu crime, milioane de crime, şi să vorbesc deschis despre acest regim criminal.

Cu alte cuvinte, pe toate paginile administrate de mine, nostalgicii dictaturii comuniste vor fi blocaţi, mai devreme sau mai târziu. M-am săturat de mizeriile acestor odioşi, care nu dau doi bani pe viaţa unui om, care scuipă pe memoria milioanelor de inocenţi ucişi de comuniştii criminali, pe oriunde au trecut.

Aş fi un pic mai dur, dar mi-e teamă să nu fiu blocat. Pupincuriştii dictatorului criminal Ceauşescu, dispăreţi dracului de pe această pagină!

Din nostalgici ceaușiști/ Hoți, curve și retardați/ Nu poți face democrați/ Nici atât, capitaliști!

Componenţa CCR este rezultatul votului. Te pişi pe el de vot, se pişă şi CCR-ul pe tine.

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu