Dumitru Căruntu – postări pe Facebook (LXXXV)

marți, noiembrie 14, 2023 7:22
Posted in category Mass-media

Sebastian GhitaMafiotul Sebastian Ghiţă, fugit în Serbia rusofilă, patronul closetului media RTV, este încolţit de Parchetul European.

Doar prin spălare de bani, mafiotul Sebastian Ghiţă a furat de la statul român, în perioada 2010-2014, 1.600.000 de euro.

În timp ce era parlamentar şi muncea pentru a-i sluji pe cei care l-au ales (pe listele PSD = ciuma roşie), hăăă, hăăă, hăăă, mafiotul Sebastian Ghiţă controla, direct sau prin interpuşi, 53 de firme şi 24 de persoane fizice. Printre interpuşii mafiotului Sebastian Ghiţă se numărau: fratele, mama, cumnatul, vărul, foşti colegi de liceu, prieteni.

România mafiotului Sebastian Ghiţă, prietenul altui mafiot PSD-ist, Victor Ponta, cel care i-a oferit contracte cu statul fără număr, pe când Puie Monta era premierul României, ei bine, România lui Ponta şi Ghiţă este copia fidelă a corupţiei din Rusia lui Putin. De aceea urlă sclaveţii mafioţilor, în cocina România TV, împotriva UE şi NATO: nu pot ei fura cât vor, fără să fie deranjaţi de autorităţi.

Dacă România nu ar fi guvernată de mafioţii PSD + PNL, acestui interlop fugar Sebastian Ghiţă i-ar fi confiscată averea furată, iar toxicul (pentru democraţie) post TV al acestui bandit – România TV – ar fi închis.

Suntem şi produsul mediului în care trăim. O ţară ca România nu putea produce, prin vot şi absenteism, alţi politicieni.

La infractori/corupţi, icoanele din pozele lor sunt, probabil, un mesaj subliminal pentru autorităţi să pună batista pe ţambal.

Radu Paraschivescu: „Cea mai urâtă zi de după 1989 este cu mult mai frumoasă decât cea mai frumoasă zi dinainte de 1989.”

Papua Noua Guinee este ţara cu cea mai mare diversitate lingvistică din lume, cu peste 820 de limbi vorbite, ceea ce reprezintă 12% din totalul limbilor vorbite pe Terra.

În medie, asta înseamnă câte o limbă la 8 600 de locuitori. Majoritatea acestor limbi au, de fapt, sub 1 000 de vorbitori.

Unele dintre ele au din ce în ce mai puţini (uneori chiar şi numai 5 persoane), iar câteva au dispărut, deoarece nu mai există nimeni în viaţă care să le vorbească.

Principalul motiv al acestei extraordinare diversităţi lingvistice este că Papua Noua Guinee prezintă o mulţime de diviziuni naturale (circa 600 de insule mici) care izolează comunităţile unele de altele.

Atunci cum reuşesc cei aproximativ 7 milioane de locuitori să se înţeleagă între ei? Există trei limbi oficiale: engleza, hiri motu şi tok pisin, ultimele două fiind derivate parţial din limba engleză. (Sursa informaţiei: The country with the highest level of language diversity, pangeanic.com)

Elena Udrea a primit o şpagă de aproximativ 5 milioane de dolari în dosarul Hidroelectrica, dosar închis de CCR, sluga PSD.

Cât timp a fost prim-ministru şi preşedinte PNL, pe Ludovic Orban nu l-am auzit niciodată să propună reluarea luptei anticorupţie stopată de PSD, în perioada când acest grup infracţional era condus de interlopul Liviu Dragnea.

Mai mult, Ludovic Orban a susţinut pensiile speciale şi chiar pensiile speciale pentru primari.

Şi mai mult, Ludovic Orban a băgat milioane de euro în posturile TV ale mafioţilor, inclusiv România TV, Realitatea TV şi Antena 3, deşi statul român avea de recuperat, de exemplu, de la puşcăriaşul Dan Voiculescu alte zeci de milioane de euro. Vrăjeala cu pandemia nu ţine, posturile TV au obligaţia legală de a difuza mesaje de interes public, nu trebuie plătite pentru asta.

Ca amănunt picant, după ce vorbea prostimii despre regulile ce trebuie respectate în pandemie, acelaşi Orban făcea chefuri la Guvern, în care nu era respectată nicio regulă sanitară.

Şi mai picant: un fost premier al României, Ludovic Orban, la pupat cadavre (moaşte) la Iaşi este cel mai sugestiv exemplu despre cât de dens este întunericul religios şi nu numai în care a coborât această ţară, odată cu noul val de politicieni, ce au urmat unor Iliescu, Năstase, Constantinescu sau Băsescu.

Am crezut că un Iohannis, Orban, Ponta, Ciolacu etc. sunt adaptaţi şi adaptabili vremurilor noi, inteligenţei artificiale, societăţii informaţionale etc. Aiurea, ăştia sunt mai întunecaţi decât Constantinescu sau Băsescu. Sunt ciumă pentru această ţară.

Toate femeile vor ca bărbaţii lor să fie buni la pat, dar nu-i lasă să se ducă la antrenamente.

Protejaţii mafioţilor din politică şi-au tras catedrală de jumătate de miliard de euro şi-i doare-n cot de suferinţele românilor.

Ioan Grigoraş-Rotariu: „Numai bărbaţii laşi se sinucid. Noi, cei adevăraţi, ne căsătorim şi avem o moarte lentă şi dureroasă.”

Sclavia ceauşistă/comunistă: evreii şi germanii din România au fost vânduţi precum sclavii de dictatorul criminal Ceauşescu.

M-a făcut muica oltean! Şi de aceea votez PSD-işti hoţi şi sunt nostalgic al comunismului criminal.

Ce mai făceau oltenii prin 2005, aflăm dintr-o scurtă însemnare din presa vremii.

Spermanţa moare ultima

Hoţii au încercat (în 2005, pe vremea geto-dacilor care nu erau „sclavii” UE, ci doar sclavii baronilor PSD – n.m.) să fure spermă de taur de la un centru de colectare din Craiova.

Infractorii s-or fi gândit că oricum fură din munca unor fiinţe care nu se omoară cu treaba, din moment ce toată ziua nu fac altceva decât să plimbe o ţeavă prin întreprindere.

Singurul defect al câinelui este că iubeşte orice javră de om.

Foarte mulţi citează din Eminescu. Doar că pe vremea aia România era regat, nu toată lumea vota şi nu ţo(n)ţi aveau Facebook.

Dacă Eminescu scria astăzi despre politicieni textele din vremea sa, era acuzat sigur, la Mafia TV, că este plătit de Soros.

Dacă nu erau atentatele teroriste din 11 septembrie 2001 (New York, World Trade Center), România nu intra în NATO.

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu