Dumitru Căruntu – postări pe Facebook (LXXXIV)

joi, noiembrie 9, 2023 18:59
Posted in category Mass-media

Familia tradiţională ruseascăÎn România, suntem victimele prostiei geto-dacilor liberi, aceşti cre(ş)tin-ortodocşi care, prin votul lor, au nenorocit ţara.

Generaţiile cu creierele spălate de comunism şi generaţiile, mai tinere, manelizate şi îndobitocite de emisiunile imbecile de la TV şi de rahaturile postate pe reţelele de socializare (în special TikTok, această porcărie a comuniştilor criminali chinezi) au obligat milioane de români, poate cei mai buni dintre noi, să emigreze.

La toate acestea se adaugă lăcomia popilor, aceşti îmbuibaţi ai democraţiei, care sug de la statul laic, ce le plăteşte salariile, dar şi de la privat, omul simplu care, din naivitate şi ignoranţă, oferă bani Bisericii în speranţa, falsă, că popii vor face ceva pentru binele enoriaşilor.

Biserica, a lume a întunericului şi subdezvoltării umane, are tot interesul ca această ţară, locuitorii ei, să rămână ancoraţi, prin modul de a gândi, în Evul Mediu întunecat, acolo unde, în lipsa progresului cunoaşterii umane, mureau milioane de oameni de holeră şi alte maladii ucigaşe.

Mi-a rămas în memorie titlul unui documentar BBC de prin 2010. Autorul sau autorii au intitulat, inspirat, respectivul documentar despre ţara noastră astfel: „România – biserici şi ţigani”.

România, ţară (gân)dacilor liberi, a hoardelor care mai cred că pământul este plat şi că toată evoluţia umanităţii în domeniul cunoaşterii are ca scop să le controleze viaţa lor de rahat, să-i facă „sclavi”.

Adevărata sclavie a geto-dacilor liberi este ignoranţa şi întunericul în care-şi duc viaţa aceste rămăşite ale Evului Mediu.

Tocmai ăştia cu pensia mică au votat în draci PSD = ciuma roşie, şi derivatul PNL, după 1989. Aşa încât, îşi cam merită pensia.

Pentru unii, o ceartă în USR este mai gravă decât miliardele de euro furate de la români de mafia neocomunistă PSD + PNL.

O femeie incendiată şi ucisă, după ce a făcut câteva plângeri la Poliţie – care n-a făcut nimic – despre intenţiile criminalului.

Oare cum se simte Iohannis ştiind că este preşedintele unui stat capturat de Mafie, în care corupţii şi interlopii fac legea?!

Românaşii vor confortul din ţările cu inteligenţă artificială şi nereligioase, dar fără să renunţe la corupţie şi religie.

Când vezi o minte înflăcărată (precum Şoşoacă) care-ţi vorbeşte de patriotism, fii sigur că, la un moment dat, îi vei fi victimă.

Pe cine i-au pus comuniştii (ruşii) să extermine elita României după 1945? Pe ăştia săraci, necăjiţi, fără creier şi fără suflet.

Chiar dacă te cheamă Elena Lasconi, nu poţi merge la Referendumul Urii = Referendumul pentru familia tradiţională, să votezi şi DA, referendum organizat de puşcăriaşul Dragnea, exact de ziua criminalului planetei, Vladimir Putin, apoi să reprezenţi USR-ul, un partid european şi progresist, în Parlamentul European.

Şi care ar fi fost rezultatul votului la Referendumul Urii = Referendumul pentru familia tradiţională?! Dacă acest referendum era validat de CCR = sluga PSD, lesbienele şi homosexualii erau: a) arşi pe rug; b) traşi pe roată; c) ucişi cu pietre?!

Ăştia care mai credem în schimbare trebuie să înţelegem că o persoană ca Lasconi, trup şi suflet de partea Evului Mediu întunecat = BOR, nu poate reprezenta o schimbare morală (de schimbare morală are nevoie România) în societate.

Cam în aceeaşi situaţie este Ludovic Orban, pupătorul de cadavre (moaşte), şi el cu Biserica, adică de partea unor Şpagoveni, hoţi, corupţi, şpăgari, adică interlopi (că mafioţi nu le putem spune, vorba Elenei Lasconi, ar fi un compliment).

Poate că fiica Elenei Lasconi a greşit în ambalarea mesajului la adresa mamei sale, dar esenţa mesajului este corectă: când votezi la Referendumul Urii, organizat de un mafiot, Liviu Dragnea, în condiţiile în care USR-ul s-a distanţat clar de această mizerie putinistă, nu poţi avea respectul şi consideraţia celor care cred că toţi oamenii au drepturi egale şi, mai ales, au dreptul la fericire în această viaţă, nu într-o viaţă viitoare, cum ne propun sutaniştii, cei plătiţi de statul român laic şi de naivii care trăiesc din ură faţă de minorităţile sexuale şi nu numai.

Lasconi, Orban, Rareş Bogdan etc. reprezintă faţa întunecată a lumii, faţa religioasă şi plină de ură a sufletului.

În privinţa homosexualităţii, ortodocşii, naziştii şi comuniştii sunt fraţi de cruce.

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu