Dumitru Căruntu – postări pe Facebook (LXXX)

luni, octombrie 16, 2023 20:05
Posted in category Mass-media

Dumitru Căruntu – postări pe Facebook

Şoşoacă şi restul criminalilor potenţiali sunt rezultatul politicii lui Iohannis + PSD + PNL, de tolerare a infracţionalităţii.

Ce face astăzi Şoşoacă, făcea WC Tudor, pupincuristul Elenei Ceauşescu, în Parlament la condamnarea comunismului.

Ascensiunea Răului = Putin în lume se datorează şi politicii externe catastrofale a 2 preşedinţi americani: Trump şi Obama.

Conform religioşilor, când se întâmplă ceva bun, e meritul lui Dumnezeu, când se întâmplă ceva rău, e vina oamenilor.

Religia ucide: teroriştii Hamas sunt terorişti religioşi; ăştia ucid bebeluşi, femei, copii în numele lui Allah = Dumnezeu.

Religioşii de astăzi nu te mai ard pe rug, ci doar te raportează la Facebook.

Ţara lu’ Doamne-Ajută, în care pupatul cadavrelor (moaştelor) ţine loc de educaţie, autostrăzi, spitale moderne etc.

Grădina Maicii Domnului e Raiul întunericului religios şi Iadul raţiunii, ştiinţei, culturii.

Suntem sclavii popilor lacomi, cărora le plătim salarii imense, le construim biserici şi catedrale, adică în această viaţă suntem vai de noi, dar prin grija popilor vom avea o viaţă viitoare la cele mai înalte standarde.

Paradoxul ceauşiştilor: să plângi după fundul unui dictator ateu ce a demolat biserici, Ceauşescu, dar să te declari creştin.

Dacă România nu ar fi în NATO, şoşocarii şi AUR-olacii ar fi primii care ar trăda România şi ne-ar vinde ţara ruşilor.

Când CCR hotărăşte în favoarea corupţilor, cei care s-au pişat pe el de vot să ştie că majoritatea CCR este rezultatul votului.

Va fi pace în lume când Dumnezeu/Allah/Iehova vor fi personaje de desene animate, nu cei în numele cărora se comit crime.

Record de participare la pupat moaşte?! Da’ de ce credeţi că se face Religie în şcoală şi s-a introdus şi la Bacalaureat?!

„Intelighenţia” rromânească de astăzi este sub „intelighenţia” românească de alaltăieri. Marele domnitor Alexandru Ioan Cuza a înţeles perfect caracterul lacom şi criminal al popimii. Astăzi, lacomii şi criminalii din politică şi-au dat mâna cu lacomii şi criminalii în sutane.

Asta cu „democraţia e de vină pentru răul de astăzi” e ca şi cum ai spune că „medicina e de vină” dacă un medic greşeşte.

Religie în şcoală, pupat cadavre (moaşte), Religie la Bacalaureat, popi plătiţi de stat, adică România este Iranul Europei.

Viaţa fiecăruia este rezultatul alegerilor proprii. Când nu înveţi la şcoală (sau o meserie), nu ai dreptul moral să te plângi.

PSD-istul Victor Ponta a fost singurul premier din UE care s-a dus la criminalul Putin după prima invazie a Ucrainei (2014).

Cel mai periculos virus din România este ajutorul social. Acesta se transmite din putoare în putoare.

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu