Dumitru Căruntu – postări pe Facebook (LXXXIII)

luni, noiembrie 6, 2023 18:42
Posted in category Mass-media

Educatie parintiFoarte mulţi se leagă de fizicul Şoşoacăi. La Şoşoacă nu fizicul este problema (noastră), ci caracterul criminal al propagandei.

După Religia la Bacalaureat, liberalul (hă, hăă, hăăă) Ciucă vrea capelă în incinta Parlamentului. Evul Mediu revine în România!

Justiţia din România favorizează infractorii? Da, aşa arată (in)justiţia pupătorilor de cadavre, a „necăjiţilor” care votează.

Ce faci în caz de explozie nucleară? Te uiţi la ea, că alta nu mai vezi.

În ianuarie 2005, puşcăriaşul Adrian Năstase şi-a luat 47 de consilieri (foşti lingăi) la Camera Deputaţilor. PSD = Mafia.

Ăştia care nu cred în puterea votului (singura putere a omului obişnuit) sunt un balast pentru democraţie. Emigraţi, tovarăşi!

Banii nu aduc fericirea şi nu cumpără iubirea, dar te pun într-o poziţie favorabilă de a negocia.

Nu fi prea bun cu toţi oamenii deoarece nu toţi oamenii merită bunătatea ta.

Viaţa bate filmul: Iranul, o sinistră dictatură religioasă, va prelua astăzi preşedinţia Forumului ONU pentru drepturile omului.

Măscăriciul Donald Trump, fostul preşedinte al SUA, a vândut Ucraina şi Estul Europei ruşilor cu biblia în mână.

România, ţară de şpăgari

Anul 2005. România în afara UE. Geto-dacii liberi erau stăpâni pe ţară, nefiind sclavii nimănui din Europa.

Poliţia de Frontieră era finanţată, ca şi astăzi, din munca românilor, adică din taxe şi impozite. Ministerul de Interne (MI) era plin, ca şi astăzi, de şefi şpăgari şi puşi pe tâlhărit banii românilor.

Grangurii din MI îşi trag firmă privată din iubire faţă de ţară. Poliţia de Frontieră se modernizează prin achiziţionarea de laptop-uri Olivetti, un fel de Ferrari al laptop-urilor acelei perioade.

Din „grijă” pentru modul în care sunt cheltuiţi banii contribuabililor, oficialii din Poliţia de Frontieră nu cumpără laptop-uri Olivetti la preţul pieţii, ci prin intermediul firmei grangurilor din MI.

Finalul fericit pentru şpgarii din Poliţia Română: pentru un laptop Olivetti se plătesc 4.900 de euro, în condiţiile în care pe piaţă un laptop Olivetti costa 1.400 de euro.

Cum e aia cu „Ministerul de Interne – profesionalism, dăruire, patriotism” (hăăă, hăăăăăăă, hăăăăăăăăăăăă).

O, ce presă „minunată” are România: Evenimentul Zilei a şters de pe site (evz.ro) toate articolele referitoare la marii corupţi.

Netflix are aproximativ 250 de milioane de abonaţi (conturi active) la nivel global, dintre care 15 milioane sunt abonaţi premium.

Plăţile cu cardul au avantajul că traseul banilor poate fi urmărit. Şpăgile în Românika s-au dat şi primit cash. Corupţie = cash!

Unii vor o economie performantă, ca cea americană sau chiar chineză, da’ fără carduri şi tehnologie, eventual cu pupat moaşte.

Viorel Lis, fost primar general al Capitalei, a luat 1 miliard de lei vechi şpagă, pentru a instala un semafor într-un anumit loc.

Deşi la NASA sau Microsoft limba română este a doua limbă vorbită de angajaţi, în România pupatul cadavrelor continuă.

Ţara moaştelor: ăstora care se plâng că n-au bani de coşul zilnic, nu le ajung 5000 de lei pe zi, cash, pentru cumpărături.

Orice ai face în ţara asta, apar imbecili care-şi imaginează că viaţa lor de rahat este atât de realizată încât merită controlată.

Băncile, prin creditele acordate firmelor şi persoanelor fizice, pun economia în mişcare. Fără bănci, avem doar popi şi moaşte.

Liderii terorişti ai Hamas s-au cazat într-un hotel de 5 stele, în timp ce palestinienii sunt sacrificaţi de aceşti criminali.

Maia Sandu: „Doar votul vostru poate fi mai puternic decât încercările de vindere a Moldovei.” Vindere către Moscova.

Toţi ăştia care se plâng că n-au bani, s-au întrebat la ce sunt ei buni?! Dacă nu eşti bun la nimic, e normal să n-ai bani.

Alex Sasha: „Să dormi cu una în pat şi cu alta în suflet, asta înseamnă să ai un caracter puternic.”

Elena Lasconi despre PNL-işti: „Sunt doar nişte interlopi. Nu le pot spune nici măcar mafioţi. Ar fi un compliment.”

Dacă eşti cel mai deştept din încăpere, te afli în încăperea greşită. Evoluţia se produce în compania celor mai buni ca tine.

Starea naturală a cre(ş)tin-ortodoxului este ura. Ura împotriva celor diferiţi sexual, ura împotriva democraţiei, ura …

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu