Dumitru Căruntu – postări pe Facebook (XVI)

luni, august 22, 2022 13:56
Posted in category Mass-media

Dumitru Căruntu – postări pe Facebook

„Cunoaşterea modului de accesare a informațiilor este mai importantă decât memorarea acestora.” (prof. Ioan Porof)

Românaşii o vor duce (mai) bine atunci când vor renunţa la şpăguţă, nu vor arunca ambalaje pe oriunde şi îşi vor folosi creierul.

O ţară ţiganizată, România, nu va fi niciodată digitalizată.

Dacii liberi preferă să pupe moaşte, nu să beneficieze de facilităţile cunoaşterii.

Non-educaţia din dictatura ceauşistă: în învăţământ, de la cl. I la facultate, se preda doar doctrina comunismului criminal.

Văd că se agită „boborul” pe subiectul cu medaliile sportivilor români şi-i înjură pe politicieni. Şi care-i meritul „boborului” că mai răsare, pe ici, pe colo, câte un talent sportiv în această ţară? Niciunul. Meritul este al părinţilor (care au dat bani pentru antrenamentele lor, în timp ce părinţii de interlopi nu-şi dau nici măcar copiii la şcoală, mai ales puradeii dintr-o anumită minoritate) şi al antrenorilor.

Meritele „boborului” se văd la vot, atunci când votează mafioţi şi corupţi sau nu se prezintă la vot. Da’ „boborul” înjură după aia politicieni. Normal, e mai uşor să înjuri decât să studiezi, să înveţi o meserie, să nu fii un parazit întreţinut de cei care mai şi muncesc în această ţară.

Deşi patronează o cloacă plină de corupţi, Poliţia Română, mulţi moşteniţi de la puşcăriaşul Dragnea, Bode, omul mafioţilor, are reacţie doar la festivisme de rahat.

PSD-istul puşcăriaş Liviu Dragnea a fost cel mai important pion al dictaturii criminalului psihopat Putin în România.

„Imperiile viitorului sunt imperiile minţii.” (Winston Churchill)

Dacă avuţia României ar fi un tort, foştii nomenclaturişti comunişti şi foştii securişti au luat 90% din tort, după 1989.

„Măreţia unei naţiuni poate fi judecată prin felul cum îşi tratează animalele.” (Mahatma Gandhi)

Regimul KGB-ist Iliescu-Năstase: ziarişti români ucişi, dispăruţi, bătuţi, târâţi prin tribunale, ameninţaţi, şantajaţi.

Ar trebui să aibă drept de vot doar cei care ştiu tabla înmulţirii şi să conjuge în mod corect minim 10 verbe din limba română.

La mineriada din 1991, SPP-ul KGB-istului Ion Iliescu a folosit substanţe toxice de luptă interzise prin Convenţia de la Geneva.

Învăţam mai ales doctrină comunistă. Şi ce „deştepţi” au ieşit din învăţământul comunist, de-au furat şi distrus tot după 1989. Învăţământul, domnul meu, nu produce matematicieni sau scriitori, ci oameni educaţi. Învăţământul comunist a produs „oameni” precum Iliescu, Nastase, Dragnea, Ponta etc.

Olteni „celebri”: Ceauşescu (dictatorul criminal comunist), Iliescu (KGB-istul criminal), Ciucă (cel care „ucide” limba română).

Cu o avere de vreo 3-4 milioane de euro, PSD-istul Rafila a lucrat – conform propriului CV – doar la stat. Curat social-democrat.

„Dacă aş avea şase ore pentru a tăia un pom, primele patru le-aş petrece ascuţind toporul.” (Abraham Lincoln)

90% dintre ăştia care se declară „români patrioţi” nu au cunoştinţe elementare de limbă română şi istoria românilor.

Poliţişti din România merită o mărire de salariu. Credeţi că-i simplu ş uşor să ţii de şase interlopilor hoţi, violatori şi criminali.

Să regreţi comunismul ateu, după ce „fraţii” americani îţi trimiteau ajutoare (alimente, îmbrăcăminte etc.), înainte de 1989, ca să nu mori de foame (evident, „fraţii” ortodocşi nu trimeau nimic celor din Românica, deoarece ăştia, cretin-ortodocşii, nu prea aveau pentru ei cele necesare traiului de zi cu zi), ei bine, după toate acestea să fii azi cu limba în fundul dictatorului criminal ateu Ceauşescu Nicolae, asta înseamnă să fii neoprotestant (baptist, evanghelist, penticostal etc.) la fel de ticălos şi la fel de „creştin” ca şi cretin-ortodocşii, ăia care se târăsc pe coate şi genunchi pentru ca popa să-i ia o maşină nouă, de zeci de mii de euro, pentru a-şi completa averea imensă, obţinută, cum altfel, cu ajutorul Divinităţii, dar din munca „păcătoşilor”.
Ăsta-i creştinismul ateu social-democrat din Românica!

Guvernarea PSD (20 de ani, din 32): zero autostrăzi, zero spitale noi, zero proiecte majore de modernizare a României.

Darya Dughin, cea care i-a numit pe ucrainieni „suboameni ce merită exterminaţi”, a ajuns în raiul ortodox. Să fie primită.

Crin Antonescu, cel mai chiulangiu parlamentar în 2015: zero proiecte de legi iniţiate şi semnate, zero interpelări, zero…

Tăriceanu, corigentul ajuns nr. 2 în România: la liceu avea majoritatea notelor de 4 şi 5 (şi corigent); repetent la facultate.

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu