Dumitru Căruntu – postări pe Facebook (XII)

sâmbătă, iulie 16, 2022 13:53
Posted in category Mass-media

Dumitru Căruntu – postări pe Facebook

Partidul Comunist Român (PCR), grupare teroristă finanţată de Moscova în perioada interbelică, milita pentru înstrăinarea Basarabiei de Regatul României şi furtul acestui pământ românesc de către Uniunea Sovietică.

De altfel, PCR a fost scos în afara legii, în 1923, după ce într-un sat din sudul Basarabiei, o bandă de agenţi ai GRU (serviciu secret sovietic din acea perioadă), agitatori locali, simpatizanţi ai bolşevicilor şi bandiţi de ocazie, angajaţi cu simbrie, au năvălit cu mitraliere şi pistoale şi au omorât la nimereală jandarmi, pe şeful oficiului poştal şi alţi reprezentanţi ai autorităţilor sau simpatizanţi ai partidelor politice.

Apoi, după ce au semănat spaimă şi haos, s-au retras la fel de fantomatic precum apăruseră, lăsând în urmă vorbe cum că cei năpăstuiţi ar fi fraternizat cu bandiţii, că Basarabia e pământ sovietic şi că Armata Roşie e pe drum, gata să pună cizma peste graniţă.

Reacţia statului roman a fost fermă: arestarea tuturor agitatorilor bolşevici din Basarabia şi scoaterea în afara legii a PCR.

România ar fi avut gaze din belşug dacă puşcăriaşul Dragnea („Vrednic este”) nu bloca exploatarea gazelor din Marea Neagră.

Dacă vreţi să vedeţi cum arată Frăţia Mafioţilor Români, uitaţi-vă la cei care o atacă/atacau pe Kovesi şi la idioţii lor utili.

Cu ce a contribuit Religia la bunăstarea omenirii? Cu nimic. Dacă nu erau minţile luminate ale Terrei, stăteam şi acum în peşteră.

Legile banditului Dragnea în acţiune: PSD-istul Viorel Hrebenciuc, posesorul unei averi de 1 miliard de euro (conform DNA), a fost eliberat condiţionat din puşcărie. Aşa-i când ciuma roşie face legi pentru infractori, iar PNL-ul nu le schimbă.

Justiţie socialistă: un director, numit de PSD, de la TransGaz (regie de stat) are salariul mai mare decât al preşedintelui SUA.

România a tocat 12 planuri Marshall, după decembrie 1989, cu: pensii speciale, corupţie, hoţii, ajutoare sociale, biserici etc.

Cum să nu plece peste 6 milioane dintr-o ţară ce regretă un tiran ateu, Ceauşescu, da’ ţara se declară „creştină” (hă, hă, hă).

De ce KGB-istul Ion Iliescu a trecut de 90 de ani? Deoarece n-a muncit niciodată, a dat doar din gură împroşcând rahat roşu.

Într-o ţară unde nu există un muzeu al crimelor comunismului, unii vor aplicarea punctului 8 al Proclamaţiei de la Timişoara?!

Cine e mai „neomarxist”: USL, care propune foşti comunişti miniştri, sau USR, care doreşte eliminarea penalilor din politică?!

Putin ar trebui acuzat de 4 categorii de crime: crima de agresiune (crima împotriva păcii), crime de război, crime împotriva umanităţii, genocid.

Acceptându-l ministru pe Daea, Iohannis a mai dat o şansă foştilor comunişti să distrugă România. Ce gunoi moral, ce om de nimic!

Apel către lichelele din USL = Uniunea Sovietico-Liberală (creaţia puşcăriaşului Dan Voiculescu): Ne-am săturat cât ne-aţi furat!

Nazismul este considerat criminal după „experimentul” Hitler. Ortodoxismul nu este în aceeaşi situaţie după „experimentul” Putin?!

Naziştii îi trimiteau la moarte pe homosexuali (în camerele de gazare). Puşcăriaşul Becali „doar” îi stropeşte cu apă „sfinţită”.

Când tu, popă rus, „sfinţeşti” armele aducătoare de moarte, ai vreo legătură cu creştinismul? Ortodoxismul rus = sectă criminală!

Până la 24 februarie 2022, agresiunea de 8 ani a Rusiei în Ucraina provocase 14.000 de morţi şi peste 1,4 milioane deportaţi.

Americanii au călătorit în timp 13 miliarde de ani ca să ne arate Naşterea Universului, în timp ce ruşii s-au întors în Evul Mediu ca să încerce să provoace Moartea lui. (santa.romică pe Twitter)

Am înţeles că BOR are „păreri” despre avort. Da’ despre şpăgi, turnat la Securitate, opulenţă, lăcomie, fariseism nu are „păreri”?

Reforma „radicală” a învăţământului, din 2023: ora de religie rămâne. Doar nu o să ne despărţim aşa uşor de Evul Mediu întunecat.

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu