Dumitru Căruntu – postări pe Facebook (XV)

sâmbătă, august 13, 2022 17:49
Posted in category Mass-media

Dumitru Căruntu – postări pe Facebook

Nostalgici comunişti şi alţi „democraţi”, să nu uitaţi: aveţi Internet (Facebook) pentru c-a fost „lovitura de stat” din 1989.

Astăzi, nostalgicii comunişti/ceauşişti neagă crimele ruşilor, mâine, dacă ajung la putere, vor nega dreptul nostru la viaţă.

România. „Victorie” împotriva comuniştilor/securiştilor: anchetarea KGB-istului Ion Iliescu după 33 de ani de la comiterea faptei.

Vă daţi seama ce criminal este Teodosie Şpagoveanu, din moment ce propune legea pumnului în gură în anul 2022?!

Corupţia este sufletul nepieritor al neocomuniştilor din PSD = ciuma roşie şi al nostagicilor dictaturii comuniste.

99% dintre talibanii ortodocşi trăiesc din ură, se hrănesc cu bârfe (fake news) şi detestă cititul, inclusiv cititul Bibliei.

„Binele” comunist: în 1980, PIB-ul pe cap de locuitor era de 4.769 USD; în 2019, PIB-ul pe cap de locuitor era de 29.508 USD.

De atâta „binecuvântare divină” şi “har dumnezeiesc”, din Grădina Maicii Domnului au emigrat peste 5 milioane de români.

Cu acordul SIE, adică al lui Mihai Răzvan Ungureanu, o agenţie de spionaj din Israel a urmărit compromiterea Laurei Kovesi.

Cât de „bună” a fost educaţia din comunism s-a văzut după decembrie 1989: o ţară distrusă de „educaţii” săi locuitori.

În România, bătălia politică nu este între doctrine politice, ci între mafioţi (de regulă, foştii tovarăşi comunişti) şi ceilalţi.

Cică „pensionarii au plătit datoria externă”. Da’ au şi votat PSD, după 1989, iar ciuma roşie a făcut o datorie externă mai mare.

Corupţia şi minciuna reprezintă sufletul nepieritor al neocomuniştilor din PSD şi al nostalgicilor dictaturii comuniste.

Preşedintele CCR = sluga PSD, Marian Enache, fost parlamentar PSD, a avut în 2021 un venit lunar de 15.000 de euro.

Poate că românii ar vota altfel dacă presa din România nu ar fi controlată, 90%, de către mafioţii care ne-au furat 33 de ani.

Dictatura tiranului Ceauşescu: la orice facultate din România comunistă se făcea îndoctrinare bolşevică (socialism ştiinţific). Plus economie politică, filozofie materialist-dialectică şi istoria României, falsificată de comuniştii criminali, trădători de neam şi ţară.

Estonia, 84% atei (16% mândri ortodocşi ruşi din tribul criminalului Putin): îţi înmatriculezi maşina în 10 minute, online.

Reciclarea, practicată în toată lumea civilizată, nu-i interesează pe dacii liberi din Românica. Ce, Decebal era cu reciclarea?!

Aproape toţi autorii masacrului de la Bucha (Ucraina) au fost trimişi în raiul ortodox rusesc, acolo unde este aşteptat şi şeful lor, criminalul psihopat Putin.

Dacă un individ pătrunde înarmat într-o clădire şi ucide, este declarat terorist. Regimul criminalului Putin a pătruns într-o ţară şi ucide (copii, femei, bătrâni), deci este regim terorist.

Cristian Tudor Popescu: „Cea mai mare ameninţare pentru SUA nu este Rusia sau China, ci Donald Trump şi trumpiţii din SUA.”

Cristian Tudor Popescu: „Dictatura criminală a KGB-istului Putin nu vrea război cu America, vrea război în America.”

Cristian Tudor Popescu: „Daca Donald Trump câştigă în 2024, vor fi ultimele alegeri libere în Statele Unite ale Americii.”

În 2023: preşedintele României, neamţ (Iohannis), premier ţigan, Ciolacu, preşedintele Senatului, ungur. Românii? La muncă!

A fi liber nu înseamnă să regreţi un regim crimial, comunismul, ci să te bucuri de liberul acces la informaţii, de libertatea de a alege dintr-o multitudine de produse, care-ţi uşurează viaţa, să te bucuri de posibilitatea de a circula liber, fără restricţii, de oportunitatea de a-ţi folosi imaginaţia şi puterea de muncă pentru propria-ţi bunăstare, a ta şi a familiei tale, să te bucuri de şansa de a comunica liber cu oricine, de această planetă etc.

„Bogăția unei națiuni nu se mai măsoară astăzi prin evaluarea bogăţiilor solului şi subsolului, ci prin nivelul profesional, intelectual şi civic al membrilor națiunii respective.” (John Naisbitt)

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu