Dumitru Căruntu – postări pe Facebook (XIII)

marți, iulie 26, 2022 13:41
Posted in category Mass-media

Dumitru Căruntu – postări pe Facebook

O dovadă că România este încă în Evul Mediu o reprezintă procentul părinţilor care nu-şi dau copiii la orele de religie: 1%.

„- Ce înseamnă o educaţie bună? – O educaţie bună este capacitatea de a suporta educaţia proastă a altora.” (Keanu Reeves)

Reforma învăţământului o face Sorin Câmpeanu, protectorul plagiatorilor, omul lansat în politică de puşcăriaşul Dan Voiculescu?!

Ura faţă de cei diferiţi, invidia faţă de cei înstăriţi, dispreţul faţă de cei cu şcoală reprezintă starea naturală a cre(ş)tin-ortodox-ului obişnuit.

„Măsurile de austeritate nu le iei că vrei tu, te obligă piaţa.” (Theodor Stolojan, fost premier al României)

Disidenţii anticomunişti se sting în tăcere, în sărăcie, în uitare. Foştii comunişti şi securişti au privilegii şi pensii imense.

Românii, urâtă naţie: sunt revoltaţi de hoţiile de astăzi, dar sunt indiferenţi (majoritatea) faţă de crimele comuniştilor.

Ţărănistul Gheorghe Ciuhandu, fost primar, a dat Timişoara pe mâna mafiei ţigăneşti. Chiar că PNŢCD-ul merita să dispară.

În atenţia BOR+PSD+AUR = Mafia: „Chiar dacă un milion de oameni cred într-o prostie, tot o prostie rămâne.” (Legile lui Murphy)

santa.romică (pe Twitter): „Singura diferenţă între jaful Rusiei în Ucraina şi cel al guvernului României asupra propriilor cetăţeni este că primul se face cu arma în mână.”

Cum să fii partid „liberal”, cu un general şef al partidului?! Numai dictaturile militare au aşa ceva: premier = un general!

De câteva zile (aproximativ o săptămână), nu pot să distribui mai nimic legat de religie sau USLamismul criminal din Românica. Postacii şi-au făcut bine treaba. Plus că Facebook a devenit o cocină rusofilă. Vorbim de Facebook România, nu de Facebook USA (firma mamă). Pentru Marc Zuckerberg (boss-ul Facebook), Românica nici nu există (sunt nesemnificative 10 milioane de conturi din Românica, în oceanul celor aproximativ 2 miliarde de conturi Facebook la nivelul planetei Terra).

România, stat eşuat: recoltele din 2022 depind de rugăciunile unui şpăgar turnător la Securitate, (re)numitul Teodosie Şpagoveanu.

Dictatura tiranului Ceauşescu: ziarişti de la „Europa Liberă” şi disidenţi cunoscuţi erau vânaţi de Securitate, unii chiar asasinaţi.

Dictatura tiranului Ceauşescu: toate rudele Ciuruitului erau aduse la Bucureşti şi primeau funcţii înalte în România comunistă.

Radu Paraschivescu (prozator, jurnalist): „Petre Daea e o combinație de Trahanache, cu Moș Teacă și cu Dumitru Dragomir.”

Revoltaţii de „doctoratul” lui Ciucă nu suflă o vorbă despre titlul de „acad. doctor inginer” acordat analfabetei Elena Ceauşescu.

De distrugerea educaţiei dintr-o ţară beneficiază cele 2 mari curve ale umanităţii din toate timpurile: religia şi politica.

Munceşti să construieşti o ţară (şosele, şcoli, spitale etc.) şi vine un nebun criminal ca acest KGB-ist Putin şi-ţi distruge ţara.

Situaţia gri în care se află Europa se „datorează” şi ReDeGistei Angela Merkel, adică pupăturilor ei în bot cu criminalul Putin.

Judeţul Botoşani (2016): doar 10% din populaţia activă (18-65 de ani) este angajată legal. Adică plăteşte taxe şi impozite.

Privatizarea făcută în interesul ţării este o sursă de bunăstare. Privatizarea făcută în interesul unei găşti este o sursă de sărăcie. Aproape toate privatizările făcute de PSD = ciuma roşie au fost în interesul unor găşti afiliate PSD-ului sau în schimbul unor şpăgi şi comisioane grase încasate de politicienii PSD.

Rușii nu au eliberat Europa de nazism. Rușii au ocupat Polonia alături de naziști, iar apoi au ocupat Europa de Est în locul naziștilor.

Americanii și englezii au eliberat Europa de nazism, și apoi de comunism. Americanii nu au ocupat Franța, Belgia sau Olanda după ce le-au eliberat; rușii au ocupat Polonia sau Cehoslovacia după ce le-au “eliberat”.

Nazismul (național-socialism), bolșevismul (internațional-socialism), comunismul, putinismul (național-socialism pur), etc. sunt variante ale aceluiași totalitarism.

Rușii nu au eliberat niciodată nimic, nici măcar pe ei înșiși de dictatura sub care trăiesc de când se știu. Ca hoardele asiatice (care constituie de altfel o bună parte din militarii ei), armata sovietică/rusă e o bandă abrutizată de hoți, violatori și criminali.

În ciuda câtorva genii occidentalizate, Rusia profundă, copleșitoare demografic și mentalitar, e prelungirea cruzimii satrapiilor orientale în Europa mai degrabă decât prelungirea civilizației democrațiilor europene în Asia.

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu