Dumitru Căruntu – postări pe Facebook (XIV)

joi, august 4, 2022 15:28
Posted in category Mass-media

Dumitru Căruntu – postări pe Facebook

Una dintre amantele lui Nicu Ceauşescu, „Prinţişorul”, s-a înscris, după 1989, în PSD, adică în continuatorul politic al PCR-ului.

O oarecare bunăstare în comunism/socialism durează până când se termină banii împrumutaţi de la capitaliştii din „oculta mondială”.

Aţi observat că, de când DNA-ul este pus pe butuci de către mafioţii roşii, nu se mai plânge nimeni că este „hărţuit” de justiţie.

Când cea mai puternică economie a Asiei (Japonia), cea mai puternică economie a Europei (Germania) şi cea mai puternică economie a lumii (SUA) te izolează, este clar că ai şi vei avea o mare, o foarte mare problemă.

Dacă industria României comuniste era atât de performantă, cum dracu’ de se vindea doar cereale (popor înfometat) şi energie electrică (popor ţinut în întuneric) pentru a plăti datoria externă către FMI, datorie făcută de clica lui Ceauşescu în anii 60’-’70 când, nu-i aşa nostalgici bolşevici, în România era bine, se găsea un salam, o pâine etc., doar banii FMI-ului, ai capitaliştilor, produceau bunăstare?!

Ce nu spun nostalgicii comunismului criminal – din ignoranţă sau rea-voinţă – este adevărul conform căruia România comunistă avea 90% dintre schimburile comerciale externe cu ţările comuniste „frăţeşti” şi cu dictaturi odioase de prin Africa (Uganda, de exemplu) sau Asia (Iranul, diabolica dictatură religioasă). După decembrie 1989, acestea au dispărut şi, fără o retehnologizare cu investitori din Vest, din Occident, totul se poate transforma în ruine, cum s-a şi întâmplat deja, deoarece KGB-istul criminal Ion Iliescu a refuzat României şansa la prosperitatea Vestului, atunci când, în primele sale mandate, a fost vasalul Moscovei, adeptul unei politici caracteristice ţările bananiere din America de Sud, dintr-o anumită perioadă istorică.

„Neutralitatea ajută agresorul, niciodată victima.” (Elie Wiesel, născut în Regatul României, premiul Nobel pentru Pace, 1986).

Drujbele care taie pădurile ţării sunt mânuite de români, nu de străini. Lemnul este valorificat cu acordul autorităţilor române.

7 zile block. De ce? Deoarece mi-am permis să scriu ceva oarecum neutru despre naţia română. Iar turnătorii au fost la datorie.

Dacă dictatorul criminal Nicolae Ceauşescu ar fi fost faraon şi ar fi fost înmormântat, conform obiceiului faraonesc, împreună cu caii şi cu lingăii, societatea de acum ar fi fost mult mai curată şi mai respirabilă.

În Rusia, 15 ani de puşcărie dacă eşti împotriva războiului. Ca orice dictator, criminalul Putin nu dă drepturi la popor.

Despre aşa-zisa democraţie rromânească.

Înalt demnitar american în 2004, pe vremea când puşcăriaşul Adrian Năstase (cel mai mare hoţ din istoria recentă a României, egalat poate doar de banditul Liviu Dragnea) era premier, iar KGB-istul criminal Ion Iliescu era Preşedinte:

„Când am intrat în Irak am crezut că o să construim o democraţie în stil american. La naiba, acum m-aş mulţumi şi cu o democraţie în stil românesc.”

Aşa-zisa democraţie rromânească, în cea mai jenantă ipostază din istoria democraţiilor consolidate ale lumii. Evident, asta nu contează pentru ciobanul analfabet şi ţiganul şi mai analfabet ce votează mereu şi mereu PSD = ciuma roşie, „care ne dă ajutoare, mâncaţi-aş”.

Elena Udrea a luat, în 2011, o şpagă de 3,8 milioane de dolari + 900.000 de euro, de la băieţii deştepţi din energia electrică.

Cea mai bună dovadă de patriotism înseamnă: să plăteşti taxe şi impozite + să nu fii corupt + să respecţi legile ţării.

Gulagul rusesc: la Moscova eşti oprit pe stradă de polițiști, care-ţi controlează informațiile de pe telefon: mesaje, poze etc. (https://www.facebook.com/PartidulDemocratiaAcasa/videos/375212414447664)

Populimea română: asistă pasivă la meciul dintre DNA şi corupţi (pe care-i şi votează), apoi se plânge că nivelul de trai este scăzut.

Securitatea – instrumentul Partidului Comunist Român, folosit pentru a teroriza şi controla populaţia României comuniste.

Prin grija PSD = ciuma roşie, securiştii torţionari s-au „tranformat”, după 1989, în SRI-işti cinstiţi, iar astăzi au pensii imense.

Prin grija PSD = ciuma roşie, foştii securişti şi comunişti o duc chiar mai bine ca în comunist, în timp ce românii obişnuiţi plâng din regret că s-au născut într-o astfel de ţară.

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu