Dumitru Căruntu – postări pe Facebook (XXVIII)

luni, ianuarie 2, 2023 8:03
Posted in category Mass-media

Dumitru Căruntu – postări pe Facebook

Dacii liberi, patrihoţilor, dar monumentele istorice, casele memoriale, urmele trecutului aflate în paragină nu vă interesează?!

Dacii liberi, patrihoţilor, dar o acţiune de voluntariat pentru salvarea acestora nu aţi face?! Sau acest gest nu face parte din agenda KGB-istului criminal Putin, stăpânul vostru!

Dacii liberi, patrihoţilor, ştiţi doar să urlaţi şi să faceţi dezordine, să creaţi haos în această ţară, doar aşa reuşind criminalul Putin să subjuge România, să arate cât de „rău” este capitalismul occidental şi cât de „bună” este dictatura comunistă = putinistă = KGB-istă = sovietică.

Iisus Hristos nu arunca petarde pe oriunde, cum fac geto-dacii ce marchează, prin obiceiuri barbare, Naşterea Domnului.

Democraţia nu poate lua nimănui dreptul de a fi prost (la vot). În România, marea problemă sunt deştepţii care nu votează.

Este cel puţin ciudat cum toţi adepţii materialismului dialectic şi istoric bolşevic s-au convertit brusc la ortodoxismul verde.

În comunismul criminal, valorile supreme erau: să rămâi în viaţă, să nu fii arestat etc. Aşa încât, corupţia nu mai conta.

90% dintre geto-daci habar n-au de ce anul are 365/366 de zile (40% dintre români cred că Soarele se roteşte în jurul Terrei).

La mulţi ani! Pentru toţi locuitorii Terrei, mai puţin pentru camarila criminalului Putin; ăştia sper să dea colţu’ în 2023.

Construirea celei mai mari fabrici de maşini electrice din Europa – este vorba de o filială Tesla din Germania – a durat doi ani. În România, după 33 de ani, nu s-a construit mai nimic semnificativ. Dar dacii liberi continuă propaganda de rahat conform căreia noi am fi buricul pământului, da’ ne împiedică alţii (extratereştrii, străinii, oculta modială etc.).

În Românika, se dau pensii speciale, se dau sute de milioane de euro Bisericii Ortodoxe, se întreţine un număr imens de bugetari inutili, s-au dat certificate de revoluţionar la toţi paraziţii etc. Şi în tot acest timp milioane de români emigrează, în timp ce alte milioane se şterg la fund cu votul sau votează corupţi, hoţi şi mafioţi.

Se spune că primul pas spre a trăi bine este să-ţi schimbi mentalitatea. Cu mentalitatea de victimă şi cu astfel de aberaţii nu faci din România o ţară prosperă şi civilizată. Dar, probabil, un Ion Iliescu, Adrian Năstase, Liviu Dragnea, Victor Ponta sau Dan Voiculescu nu şi-au dorit niciodată ca România să fie prosperă şi civilizată. O ţară prosperă n-ar mai vota PSD-ul, acest grup infracţional organizat, iar o ţară civilizată ar da de pământ la vot cu alde Ciolacu sau Şoşoacă.

Va fi 2023 anul trezirii acestei ţări şi schimbării mentalităţii locuitorilor ei. Sincer, cred că nu. Sper să mă înşel, dar tare mi-e teamă că am dreptate.

Facebook va plăti 725 de milioane de dolari pentru a soluţiona un proces de scurgere a datelor către Cambridge Analytica.

Banii pentru 33% din salariile bugetarilor şi din pensiile de stat provin din împrumuturi externe. Pentru că (nu) putem!

Când Iohannis a semnat excluderea din magistratură a judecătoarei Camelia Bogdan, cea care l-a condamnat pe mafiotul Dan Voiculescu, ce a făcut „boborul” român? S-a scărpinat în fund. Da’ acelaşi „bobor” român înjură de mama focului magistraţii că nu-şi fac treba, deşi magistraţii trebuie să aplice legile concepute în favoarea infractorilor de PeSeDeaua criminală.

Păi, dacă pe magistraţii cinstiţi nu-i apără nimeni, cum îşi închipuie „boborul” că aceştia, oameni şi ei, ar sacrifica totul pentru regimentele de mioritici care aşteaptă, cu mâna în fund, o ţară în care justiţia să „fie justiţie, dom’le, ca-n Occident”. Doar că-n Occident nu ajung la putere personaje precum puşcăriaşul Liviu Dragnea, măcelarul legilor justiţiei.

„Bobor” român, fiecare ţară are justiţia pe care o merită. Quod erat demonstrandum.

Pentru cum arată această ţară, depopulată şi fără viitor, ar trebui să mulţumim regimentelor de nostalgici comunişti/ceauşişti care l-au votat asiduu pe KGB-istul criminal Ion Iliescu, tătucul mafiei din România, iar apoi au votat la fel de tenace PSD-ul hoţ şi mafiot, acest grup infracţional format din foşti nomenclaturişti comunişti, foşti criminali din Securitatea comunistă şi urmaşii acestora în cuget, muget, corupţie şi hoţie.

România este ţara cu cei mai mulţi cetăţeni băgaţi la puşcărie în ţări din UE. Dacii liberi nu se dezmint, da’ vor în Schengen.

Dacii liberi nu sunt interesaţi de reciclare, de aici şi munţii de gunoaie. Altfel, avem o ţară frumoasă, păcat că-i populată.

Steve Jobs, creatorul Apple şi iPhone-ului, după ce a renunţat la cursurile facultăţii şi la ajutorul financiar al părinţilor, îşi procura banii de hrană colectând ambalaje, pe care le ducea la punctele de colectare, în schimbul unor bănuţi. Şi asta în anii ’70 ai secolului trecut.

În Românika, ţara dacilor liberi, votanţi de corupţi şi mafioţi, reciclarea nu interesează pe nimeni. De aceea, avem munţi de pet-uri, munţi de gunoaie şi un mediu poluat.

Manelele – produse, interpretate, promovate de ţigani – reprezintă ultimul stadiu de degradare morală a României.

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu