Dumitru Căruntu – postări pe Facebook (XXVI)

miercuri, decembrie 21, 2022 19:35
Posted in category Mass-media

Dumitru Căruntu – postări pe Facebook

Dacii liberi, dacă tot vreţi boicot, încercaţi un boicot împotriva corupţiei: nu mai daţi/primiţi şpăgi. Sigur intrăm în Shengen.

Comuniştii criminali aplaudau pactul Molotov-Ribbentrop, dintre Stalin şi Hitler, prin care ne-a fost furată Basarabia.

O ţară unde voinţa poporului exprimată prin Referendum (cel cu maxim 300 de parlamentari) este călcată în picioare de către mafioţii din politică nu merită în spaţiul Schengen, ci maxim în spaţiul Rusia-Belarus-Coreea de Nord.

Occidentul (romanii, austriecii, germanii) ne-a adus progres şi civilizaţie, turcii + ruşii ne-au adus barbarie şi înapoiere.

Prin „grija” tembeliziunilor mafioţilor, România este ţiganizată complet: pe YouTube, manelele fac milioane de vizualizări.

Numai între 2004 şi 2010, s-a alocat de la bugetul de stat, Bisericii Ortodoxe Române, suma de 134 milioane de euro.

În ultimii 10 ani, pe aici, de trei ori s-a furat cablul reţelei Telekom, de-am stat câte 3-4 săptămâni fără Internet. Schengen? Şi de fiecare dată hoţii n-au fost prinşi. Şi chiar dacă ar fi fost prinşi, prin grija mafiotului Dragnea, legile i-ar fi făcut scăpaţi.

Mai spun unii că nu a căzut comunismul. Păi, dacă n-a căzut, cum dracu’ de aveţi Facebook să debitaţi tot felul de tâmpenii?!

În atenţia dacilor liberi: cel mai mare Satanist al prezentului este idolul vostru, criminalul Putin, ucigaşul de copii în Ucraina.

Ce aberaţie de ţară: tocmai pupincuriştii dictatorului criminal Ceauşescu urlă cel mai tare ca vor în spaţiul Schengen, uitând că acel ucenic de cizmar cu 4 clase, ce a făcut-o pe nevastă-sa – cu 3 clase absolvite – academician doctor inginer -, ţinea România în gulagul rusesc (în CAER şi în Frăţia comuniştilor criminali cu sediul la Moscova), dictator care în octombrie 1989 spunea într-o limbă română aproximativă ceva de genul: „Se întreabă unii domni din Occident când România va trece la reforme. Dragi tovarăşi şi „preteni” (dictatorul nu putea pronunţa cuvântul „prieteni” – n.m.), România va trece la capitalism atunci când va face plopul miere şi răchita micşunele.”

Şi astăzi, în 2022, pupincuriştii dictatorului criminal Ceauşescu urlă cel mai tare ca România nu este primită în spaţiul capitalist Schengen?! Pupincuriştii lu’ Ceaşcă, da’ de ce nu emigraţi voi în spaţiul comunist Rusia-Belarus-Coreea de Nord?!

Unii, când vorbesc de hoţie şi corupţie, le tratează drept entităţi supranaturale. Ori, acestea sunt „valorile” românaşilor.

Pupincuriştii dictatorului criminal Ceauşescu l-ar ucide din nou pe Iuliu Maniu, cel care a adus Transilvania acasă.

Una e să urli pe Facebook că ăştia de azi fură şi cu totul alta este să mori deportat în Siberia/Bărăgan/canal de către comunişti. Dacă tot vin unii imbecili cu textul: „Astăzi e mai rău decât în dictatura comunistă!”.

Pupincuristul Elenei Ceauşescu, Corneliu Vadim Tudor, apărătorul securiştilor criminali, avea şi certificat de revoluţionar.

Când regreţi regimul unui dictator criminal, Ceauşescu, nu meriţi să ai Internet (Facebook), magazine pline, maşină, telefon etc.

Comentariu postat pe pagina de YouTube a jurnalistului independent Mălin Bot:

Dar de stalinismul dictatorului criminal Nicolae Ceauşescu, una dintre cauzele înapoierii României, nu spuneţi nimic?! Da’ de faptul că acest criminal Ceauşescu a spălat creiere 25 de ani, de aceea, în 1990, poporul a votat cum a votat nu amintiţi nimic?! Cum adică a fost asasinat?! Asasinaţi au fost, de către clanul Ceauşescu, ce a acaparat conducerea PCR, eroii morţi în 1989!

Politicienii care fură astăzi sunt îngeri în comparaţie cu criminalii comunişti care au ucis zeci de milioane de oameni.

Dacă turma numită „boborul” român era împotriva hoţiei, ieşea revoluţie la demiterea Laurei Codruţei Kovesi.

Când infractorii din politică dau în cap procurorilor/judecătorilor cinstiţi, „boborul” român se scarpină în fund şi înghite minciunile de la Mafia TV (România TV, Antena 3, Realitatea TV…). Apoi, aceeaşi turmă numită „boborul” român se plânge că politicienii fură. Păi, tati, procurorii şi judecătorii cinstiţi, precum Laura Codruţa Kovesi, se apără, în stradă, prin revoluţii şi răscoale, dacă este nevoie, nu stând cu mâna-n fund.

Băi „bobor”, procurorii şi judecătorii sunt şi ei oameni, au nevoie de susţinere, cel puţin la fel de mult pe cât ai tu nevoie de o ţară fără hoţie. Justiţia corectă nu e un cadou, e un târg: tu mă ajuţi pe mine, eu te ajut pe tine. Nu te ajut doar eu (procuror/judecător) la infinit, că tu eşti „boborul” şi ai dreptul să primeşti totul pe gratis, în timp ce te scarpini în fund.

Mălin Bot (jurnalist independent): „Iliescu l-a asasinat (???) pe Ceauşescu.” Uite-aşa se umanizează dictatorii criminali.

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu