Dumitru Căruntu – postări pe Facebook (XXIII)

marți, noiembrie 1, 2022 18:36
Posted in category Mass-media

Dumitru Căruntu – postări pe Facebook

1996: Uzinele „Semănătoarea” aveau ofertă de privatizare/modernizare. PSD (la guvernare) s-a opus. Aşa s-a distrus România!

„Oamenii muncii” îndobitociţi de comunişti au fost înlocuiţi de cocalarii „educaţi” de Mafia TV, cu diplome de Spiru Haret.

Alina Gorghiu: „Am intrat în PNL să ajut nişte prieteni.” Cum? Cu o puşcărie la domiciliu, cu un trafic de influenţă etc.

Săracii capitalişti, dacă n-au avut un dictator comunist, ce rău o duc: dau năvală în România şi în alte ţări foste comuniste.

Cât timp există zeci de mii de popi şi regimentele de pupători de cadavre, mafioţii din politică vor fi amnistiaţi de legile PSD.

Cât timp există MAFIA TV (RTV + Antena 3 + Realitatea TV + …), mafioţii din politică vor scăpa de puşcărie prin legi cu dedicaţie.

Aşa-zişii liberali, mai ales pe vremea mafiotului Tăriceanu, au mărit numărul de bugetari, în loc să dezvolte sectorul privat.

Doar investitorii străini au dezvoltat sectorul privat, motorul oricărei economii din lumea liberă.

După tot ce se întâmplă în Justiţie, din cauza PSD + PNL, n-ar trebui ieşit în stradă? Sau românii n-au testicule?!

„Minciuna este sufletul nepieritor al comunismului.” (Leszek Kolakowski, filozof polonez)

„Comunismul nu este iubire. Comunismul este un ciocan pe care-l folosim pentru a zdrobi duşmanul.” (Mao Zedong)

Pretinzi c-ai dat meditaţii la matematică, dar nu ştii aria cercului (discului)? A nu, nu eşti ultimul boschetar, ci premierul României. Şi ţara asta vrea în Spaţiul Schengen (hăăăă, hăăăă, hăăăă).

Şi ortodoxul criminal Putin a cerut de la Dumnezeu femei, copii, bătrâni ucrainieni ucişi, iar Dumnezeu, milostiv cum îl ştim, i-a dat.

Din nostalgicii unui regim criminal, din foşti comunişti şi foşti securişti, nu poţi face democraţi, nici atât capitalişti.

PSD, curva KGB: PSD-istul Ioan Mircea Paşcu a votat în Parlamentul European împotriva intereselor Basarabiei, pentru Rusia.

Corneliu Bjola, profesor la Oxford: „Ideologia putinistă este o ideologie fascistă prin excelenţă, o ideologie a distrugerii şi exterminării.”

Ce nu ştiu bârfitorii? Când vorbeşti despre cineva altcuiva trebuie să te întrebi: este adevărată, este bună, este utilă bârfa?

„Oamenii inteligenţi discută idei, oamenii obişnuiţi discută evenimente, iar proştii îi discută pe alţii.” (Eleanor Roosevelt)

Ce este PNL, ştim. Ce-au fost PNŢCD-iştii: cei care au introdus plata popilor integral de la bugetul de stat şi orele de religie.

Până în 1998, salariul unui popă era plătit astfel: 50% de la bugetul de stat, 50% de către Patriarhie. Guvernul Radu Vasile (fost KGB-ist şi ăsta) a introdus plata integrală a salariilor celor zeci de mii de popi de la bugetul de stat, adică din banii făcuţi cu trudă de românii care muncesc.

Foştii comunişti şi securişti nu sunt capitalişti, ci nişte mafioţi care au furat avuţia naţională a României. Un exemplu de capitalist autentic este Ford în SUA, cel care şi-a propus, şi a reuşit, să ofere posibilitatea americanului din clasa mijlocie să-şi cumpere o maşină.

România de după 1989: republică bananieră creată de comuniştii şi securiştii rusofili, grupaţi în jurul KGB-istului Ion Iliescu.

La mineriade, minerii au ajuns cu trenurile statului român, au fost cazaţi de statul român, au fost plătiţi de statul român.

Ce este democraţia? Democraţie este atunci când nu iei ani de puşcărie sau un glonţ în ceafă dacă strigi „Jos Preşedintele ţării!”.

Prejudiciul total produs prin „marea amnistie”, marca PSD + PNL, este de 1,2 miliarde de euro. „Doar” atât s-a furat recent.

Creştinismul ateu social-democrat din România: Teoctist, patriarh roşu, lingea fundul unui dictator criminal ateu, Ceauşescu.

Antena 3, RTV,…, adică Mafia TV, prin minciună şi dezinformare, au favorizat mafioţii din politică să distrugă această ţară.

În Republica Bananieră România, nu s-a construit niciun spital, dar s-au construit mii de biserici, pentru îmbogăţirea popilor.

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu