Dumitru Căruntu – postări pe Facebook (XXIV)

vineri, noiembrie 11, 2022 19:14
Posted in category Mass-media

Dumitru Căruntu – postări pe Facebook

Ce înţeleg patrihoţii prin „iubire de ţară”: corupţie, hoţie, incultură, lipsă de educaţie, izolare, dictatură, rusificare, ură.

Un alt jeg rusofil, o canalie care doreşte transformarea României într-un gulag rusesc, este „dacul liber” Radu Moraru.

Românii, ăia care vor în Schengen: sunt revoltaţi de hoţiile de astăzi, dar sunt indiferenţi faţă de crimele comuniştilor.

După ce i-a turnat la Securitate pe elevii unui liceu teologic, Ilie Sârbu ajunge ministru în guvernul PSD al mafiotului Năstase.

Se va repeta şi-n 2024: oiţele mioritice nu vin la vot, apoi urlă pe Facebook despre cum nu suntem primiţi în Schengen.

„Dacii liberi” au şi copii, iar aceştia studiază la şcoală Informatica, adică, printre altele, invenţia „globaliştilor” şi „soros-iştilor”. Ca să nu mai amintim de Bill Gates (boss-ul Microsoft) cu al său sistem de operare Windows.

Degeaba le dai la şcoală burse, corn, lapte, rechizite, tablete, 200 de euro etc., tot după fundul lui Ceauşescu vor plânge.

Dictatorul criminal Nicolae Ceauşescu a cerut miliarde de dolari împrumut de la capitalişti, nu de la camarazii comunişti.

Ce primeam la şcoală în dictatura comunistă: munci agricole, frig, foame, întuneric, spălarea creierelor cu minciuni comuniste.

Filmele produse în dictatura comunistă, prezentate şi astăzi la TV, prezintă denaturat realitatea unui regim criminal, comunismul.

În Germania post-nazistă, nu se difuzau la TV filme naziste. În România post-comunistă, se prezintă la greu filme comuniste.

Gen. I.M. Pacepa: „Am trădat România în anii când am servit Securitatea, nu în cei în care am demascat crimele lui Ceauşescu.”

Comuniştii criminali l-au băgat la puşcărie până şi pe cel care a citit Proclamaţia de la Alba Iulia, de la 1 Decembrie 1918.

Peste 1.200.000 de oiţe cre(ş)tin-ortodoxe urmăresc bla-bla-urile preotului bătăuş Calistrat, cel care n-a ieşit încă din grotă.

„Judecătorii, avocaţii şi politicienii deţin licenţe pentru a fura. Noi nu avem nevoie de licenţă.” (Carlo Gambino, mafiot)

Cum se numeau dacii care puteau să gândească? Gândaci.

Ce este corupţia? Corupţia este atunci când tu eşti statul şi furi de la stat. Ce este anticorupţia? Anticorupţia este atunci când eşti prins.

După cum se vede, de la plecarea Laurei Codruţei Kovesi din fruntea DNA, în Românika funcţionează doar corupţia. Spasiba, Iohannis. Spasiba, PSD + PNL = USL (Uniunea Sovietico Liberală).

Winston Churchill, la finalul celei de-al doilea război mondial, referindu-se la ruşi: „Cred că am sacrificat porcul greşit”.

Minciuna, sufletul nepieritor al PSD-ismului, urmaşul PCR-ismului criminal.

A.I. Cuza a luat pământul Bisericii şi a trimis copiii la şcoală. PSD-iştii au dat înapoi pământul Bisericii şi au distrus învăţământul.

Ne întreabă cineva şi pe noi, plătitorii de impozite, dacă suntem de acord să finanţăm în continuare Biserica, adică lăcomia?!

Dacă eşti cea mai deşteaptă persoană dintr-o încăpere, probabil eşti în încăperea greşită. Unde eşti, nu ai cum să evoluezi.

Singura persoană care are vreodată dreptul să decidă cât de valoros eşti tu sau ce meriţi tu eşti tu însuţi.

Mălin Bot despre Iliescu: „România lui Ceauşescu era independentă de Moscova, iar Iliescu a vândut-o Moscovei” (???)

Mălin Bot despre Revoluţie: „Elena şi Nicolae Ceauşescu au fost asasinaţi” (de securiştii răi). Securiştii buni au pensii speciale.

Mămăliga explodează (vedeţi decembrie 1989) doar cu fitil rusesc şi chibrit unguresc. În rest, mămăliga hibernează de mii de ani.

După ce au fugit din România peste 6 milioane de oameni, adică mai mult de un sfert din populaţia ţării, la nivelul anului 1990, din cauza jafului USL-amist, dacă acest teritoriu numit impropriu „ţară” ar fi patria unei naţiuni, PSD + PNL n-ar mai trebui să mai existe pe scena politică a acestei ţări.

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu