Dumitru Căruntu – postări pe Facebook (XXXI)

sâmbătă, ianuarie 28, 2023 7:38
Posted in category Mass-media

Dumitru Căruntu – postări pe Facebook

Oare (gând)dacii liberi o fi auzit de Pactul Molotov-Ribbentrop, prin care ruşii ne-au furat Basarabia şi nordul Bucovinei?!

Când produsele şi firmele japoneze au invadat piaţa din SUA, nimeni n-a spus că Japonia îi face pe americani „sclavii” niponilor.

Patrihoţii care privesc la România TV (RTV) nu par deranjaţi de jaful patronului Sebastian Ghiţă la adresa României.

Cum aruncă unii cu vorbe: „România, stat totalitar”. Tovarăşi, într-un stat totalitar scrii pe peretele celulei, nu pe Facebook.

Aşa după cum iubirea o ai în inimă, nu pe reverul hainei, nici dragostea de ţară nu se afişează, ci se dovedeşte prin fapte.

90% din ăştia cu tricolorul la piept, după ce-l dau jos, vor continua să fure, să dea/primească şpăgi, să polueze, să mintă etc.

Cum se împacă, la ruşi, nostalgia după URSS-ul comunist ateu cu ortodoxia creştină numai criminalul Putin (Satan 1) ştie.

Fără justiţie, nu există memorie (nu ştii cine a ucis România prin jaf şi corupţie). Nu te ocupi de trecut, n-ai prezent/viitor.

Dictatura criminalului Ceauşescu: un om nevinovat este condamnat la 25 de ani de puşcărie pentru nişte crime în serie.

Ce nu spun unii despre marele Al. I. Cuza: a luat pământul Bisericii (şi pădurile), sute de mii de hectare, şi le-a dat poporului.

Lozinca patrihoţilor „Nu ne vindem ţara!” este incompletă. Complet: „Nu vindem ţara decât ruşilor şi mafioţilor noştri”.

Ruşii au impus, prin invazie, comunismul în România, dar crimele ulterioare le-au comis românaşii, fii de ţărani, de muncitori.

În România, pupatul cadavrelor (moaştelor) este proiect de ţară. PSD-ista Firea plătea, din bani publici, autocare în acest scop.

Fostul comunist şi turnător la Securitate Ion Cristoiu, alias „Coroiu”, făcea parte, înainte de 1989, din gaşca lui Nicu Ceauşescu.

Sper că cei plătiţi de Dragnea să protesteze împotriva justiţiei/dreptăţii s-au „bucurat” din plin de infractorii eliberaţi din puşcării.

Infractorul Dragnea/PSD a plătit 250.000 de euro, lunar, unei firme de marketing din SUA pentru denigrarea mişcării #REZIST.

Tehnologia şi globalizarea au permis urmărirea/eliminarea mafioţilor şi au făcut publice crimele/genocidul dictaturilor.

Agenţii globalizării/globaliştilor: Pitagora, Shakespeare, săpunul, pasta de dinţi, Internetul, şcoala, educaţia, cărţile etc.

Pentru cei care dau vina doar pe şcoală pentru existenţa regimentelor de imbe*ili ce populează România, dintre care unii ajung şi în Parlament: produsul finit, omul educat şi civilizat, este rezultatul a trei factori: ereditatea, mediul şi şcoala.

Şcoala nu poate face dintr-un retardat un geniu. Aşadar, ereditatea este importantă (pentru dacii liberi, pupători de cadavre/moaşte: dacă unul se naşte retardat, vinovat, conform doctrinei creştine, este Dumnezeu, deoarece, nu-i aşa, El a creat omul).

Mediul. Un copil de ţigan care nu are minime condiţii pentru a învăţa acasă, nu va ajunge un geniu (nu luăm în considerare cazurile rarisme, 1/1.000.000 ce ar putea, totuşi, ajunge). La fel, copiii proveniţi din familii dezorganizate, ce trăiesc într-un mediu plin de mizerie, violenţă, promiscuitate, nu vor ajunge lideri la companii transnaţionale.

Aşadar, chiar dacă şcoala are păcatele ei, să dai vina exclusiv pe şcoală că produce rebuturi umane şi profesionale este o mare, mare greşeală.

Şi încă o precizare. Câte emisiuni educative autentice sunt la tembeliziunile din Românika? Foarte, foarte puţine. Ce personaje publice educate promovează aceste televiziuni (puşcăriaşul Becali, un rebut uman şi profesional, este prezent mereu pe sticlă)? Personaje care sunt modele greşite pentru o societate civilizată. Ei bine, şi acesta este un factor care contribuie la apariţia gunoaielor umane.

Ăştia cu „Nu ne vindem ţara!” îşi vând într-o veselie voturile mafioţilor din politică în schimbul unui litru de ulei.

Deşi sportul este religia păcii, politrucii corupţi din fruntea CIO par să accepte statul terorist RuSSia la Olimpiadă.

Nu poţi pretinde că iubeşti România în timp ce urăşti singurele realizări notabile după 1989: intrarea în UE şi NATO.

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu