Eşti infractor? Foarte bine! PSD-ul îţi va oferi un post de conducere în România!

marți, mai 19, 2020 9:34

PSDCum jonglează PSD-ul cu cadrele penale

Doctorul Radu Ciprian Albotă a fost liberal când s-a purtat asta, apoi a devenit pesedist ca să prindă un loc în schemă. Şi l-a prins. Infidelitatea sa faţă de PNL a fost răsplătită cu postul de director general al Casei de Asigurări de Sănătate, judeţul Caraş-Severin. Pentru a ocupa un astfel de post, trebuia să nu fii acţionar la nicio firmă care face comerţ cu medicamente sau care prestează servicii medicale. De fapt nu e musai să nu fii acţionar, e destul să dai o declaraţie. Aşa a făcut şi pesedistul Albotă.

Dar minciuna are picioare scurte, aşa că adevărul a ieşit la iveală: doctorul Albotă nu numai că avea soţia şi socru acţionari la firme de profil, dar el însuşi era acţionar. Pentru asta, cu evidenţele în mână, şefii lui l-au destituit. Fapta este fals în declaraţii publice şi juriştii ştiu cum se pedepseşte asta.

Dar nu toţi pesediştii sunt jurişti şi nu toţi pun preţ pe legalitate, aşa că doctorul Albotă este actualmente (era luna mai 2004, în plină guvernare a ciumei roşii, cu KGB-istul criminal Ion Iliescu la Cotroceni şi viitorul puşcăriaş Adrian Năstase la Palatul Victoria – n.m.) director adjunct al Direcţiei de Sănătate Publică din acelaşi judeţ, şi perspectivele luminoase (pentru el) sunt de a fi numit director plin. Plin de bube. (“Academia Caţavencu”, nr. 648/2004)

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu