Poveste din Constanţa, fostul oraş al drogatului PSD-ist, şi actual puşcăriaş, Radu Mazăre

sâmbătă, august 10, 2019 11:40

PSDEra prin 2003, atunci când, după o doză de cocaină inhalată în compania interlopilor ce formau gaşca mafioţilor roşii din Constanţa, Radu a lu’ Mazăre se afişa public în compania unui regiment de fufe, ca să nu le spunem curve, de mureau pensionarii – votanţi de PSD = ciuma roşie = mafia – de admiraţie, asta până când se îmbolnăveau şi ajungeau la spital, în oraşul drogatului PSD-ist Mazăre, Constanţa, unde cădea tencuiala peste ei şi mureau cu zile, în societatea social-democrată, creată după chipul şi asemănarea caracatiţei roşii cu acronimul PSD.

Poveste din oraşul lui Mazăre (era în 2003 – n.m.)

Stau în faţa unui hotel proaspăt din Constanţa. La câţiva paşi de barierele alea care cască drumul spre Mamaia. Întreb la nimereală: “Nu vă supăraţi, ştiţi al cui e hotelul ăsta?” “Al lu’ Mazăre.” Am repetat faza cu câţiva localnici. Aproape toţi zic la fel. Dacă te iei după constănţeni, tot oraşul e a lu’ Mazăre.

Hotelul de care zic eu aici se numeşte Oxford. Au mutat Oxfordul la ţară, pe lângă Satul de Vacanţă. Al cui e? V-am mai zis: “A lu’ Mazăre, dom’le!”.

După acte, hotelul e al lui Costică Zelcă. Jupân, printre altele, la o benzinărie unde şi-a dres viitoarea voce una dintre fetele din trupa Blondy. Dar lumea nu vrea să accepte. “Nu se poate!” “Cum să nu fie al lui Mazăre?!”

Acum două săptămâni (era noiembrie 2003 – n.m.) l-a inaugurat Mazăre. Cu fraţii lui, cu mama lui, cu slugile lui, cu porcuşor de lapte, golani cu sclipici şi cu Teodosie, Tomitanul lui.

Când a început construcţia hotelului, Mazăre nici măcar nu avea autorizaţie de construcţie. Inspectoratul pentru Protecţia Mediului (IPM) nu ştia de acest hotel. Iar dacă IPM nu ştie de un hotel, acesta nu are aviz de mediu. Avea doar etichetă: “Uite, bă, hotelu’ lu’ Mazăre!”. (“Academia Caţavencu”, nr. 623/2003)

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

One Response to “Poveste din Constanţa, fostul oraş al drogatului PSD-ist, şi actual puşcăriaş, Radu Mazăre”

  1. Ce a înţeles PSD-istul Radu Mazăre, actual puşcăriaş, prin politică: droguri şi curve | A șaptea dimensiune says:

    noiembrie 23rd, 2019 at 7:51

    […] Poveste din Constanţa, fostul oraş al drogatului PSD-ist, şi actual puşcăriaş, Radu Mazăre […]

Adauga un comentariu