Eugen Istodor, imbecilul de la revista (i)morală ‘Cațavencii’

miercuri, octombrie 31, 2012 20:55
Posted in category Basarabia, Mass-media

Eugen IstodorPe lângă un turnător la Securitate, Cornel Ivanciuc, oamenii infractorului Sorin Ovidiu Vîntu mai au în dotare un așa-zis ziarist ce scrie ca o cizmă și este de o imbecilitate demnă de cartierul Ferentari. Scrisul acestui individ, Eugen Istodor, se rezumă la propoziții scurte de genul: ‘Ana are mere. Paul nu are bască. Ana croșetează. Paul fluieră.’ Iată, mai jos, un fragment dintr-un material intitulat ‘Pitești, locul în care-i tragi țeapă lui Alzheimer’, publicat în ‘Academia Cațavencu’ (2010): ‘Ea nu mai poate înțelege lucruri noi. Mintea i s-a oprit. El e un combinagiu fără leac, vânează oportunități. Lui, mintea îi merge diabolic. Ea nu mai stie demult ce face. El stie ce face și nici o piedică nu-i stă în calea-i.’ Și tot așa o ține până la sfârșit, într-o alba-neagra pentru țigani analfabeți.

Același Istodor, însă, o comite mult mai grav, bătându-și joc, precum ultimul borfaș, de suferințele românilor basarabeni din timpul teroarei sovietice. Iată ce scrie acest imbecil într-un material intitulat ‘Miercurea să dă cetățenia’: ‘Vitalie a avut un tată pe care rușii l-au tras de barbă până a murit. Mihai a avut o mamă căreia sovieticii i-au tăiat părul șuviță cu șuviță și, cheală rămânând, i-au dat foc sânilor. Lui Serghei îi ticăie și acum inima când își amintește de unchiul său trimis în Siberia numai pentru că își culegea, cu nevasta alături, recolta de pe ogor și sovieticii beți morți i-au cerut nevasta de-o placere.’ Și o ține tot așa, făcând o literatură de căcat din dramele românilor basarabeni. Imbecilul Eugen Istodor se crede inteligent. Nu este decât sluga unor indivizi fără nimic sfânt, precum Vîntu, Bușcu sau Dinescu. Îi doresc să fie tras de barbă precum a fost tatăl lui Vitalie, soția lui să aibă soarta mamei lui Mihai, iar tatăl său să aibă soarta unchiului lui Serghei. Istodor ești cineva printre țiganii din Ferentari. Dar o rușine pentru bunicii și străbunicii tăi, care au suferit pentru ca tu, imbecil nenorocit, să nu arunci cu zoaie în memoria martirilor neamului românesc.

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

5 Responses to “Eugen Istodor, imbecilul de la revista (i)morală ‘Cațavencii’”

 1. Vrem o Românie europeană, nu una rusificată | A șaptea dimensiune says:

  decembrie 25th, 2014 at 14:55

  […] Eugen Istodor, imbecilul de la revista (i)morală ‘Cațavencii’ […]

 2. Cum (n-)a explodat mămăliga românească în 1956 | A șaptea dimensiune says:

  decembrie 25th, 2014 at 15:12

  […] Eugen Istodor, imbecilul de la revista (i)morală ‘Cațavencii’ You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site. Tags: comunism, criminali, libertate, revolutie, romania, rusificarea […]

 3. Victoria USL-ului dovedește că prostia guvernează România | A șaptea dimensiune says:

  aprilie 18th, 2015 at 16:28

  […] Eugen Istodor, imbecilul de la revista (i)morală ‘Cațavencii’ […]

 4. Cetin Ametcea, un tătar ce urăște România | A șaptea dimensiune says:

  aprilie 10th, 2016 at 10:22

  […] Eugen Istodor, imbecilul de la revista (i)morală ‘Cațavencii’ […]

 5. Despre revista PSD-ista „Catavencii” | A șaptea dimensiune says:

  aprilie 17th, 2016 at 19:23

  […] Eugen Istodor, imbecilul de la revista (i)morală ‘Cațavencii’ […]

Adauga un comentariu