Turnătorul la Securitate de la revista (i)morală ‘Cațavencii’

luni, august 20, 2012 18:10
Posted in category Basarabia, Mass-media

Cornel IvanciucPuțină istorie

Înainte de 2005, Academia Cațavencu era o revistă apreciată de cei cu IQ-ul ceva mai mare din România. Prin 2006, dacă nu greșesc, infractorul Sorin Ovidiu Vîntu devine proprietarul revistei. Așa cum era de așteptat, revista alunecă în minciună și dezinformare. Prin 2010, o parte din redactorii Academiei Cațavencu pleacă, fondând revista „Kamikaze”. După acest eveniment, este eliminat vechiul site al Academiei Cațavencu, așa încât doar cei care au colecția până în 2010 mai pot citi ceva din acea perioadă. Pe lângă revista Kamikaze, oamenii lui Vîntu au renunțat la vechea revistă și au fondat „Cațavencii”.

Unul din redactorii acestei reviste, Catavencii adica, a fost turnător la Securitate, se numește Cornel Ivanciuc și ne explică nouă teoria chibritului. Toate scrierile acestui gunoi numit Ivanciuc sunt atacuri pline de minciuni la adresa ‘dușmanilor’ patronului său SOV. Cum a ajuns turnător? A participat la un furt (Ivanciuc, tată, da’ de ce furai?) și, cică, bărbatu’ lu’ Pește a cedat șantajului unui ofițer de Securitate (vedeți aici). Adică nu prea avea chef să facă pușcărie (un Bombonel al dictaturii comuniste). A turnat pe bani, dragi tovarăși și ‘preteni’, așa cum azi mușca de fundul lui Băsescu tot pe bani. Ei bine, dragii mei, acest turnator la Securitate a devenit ‘model’ pentru rusofonii din Basarabia, cei care urăsc România, mai precis istoria românilor. De ce? Iată ce scrie acest hoț și turnător la Securitate numit Ivanciuc:

„Nu simt nimic pentru acest stat mutant si nu inteleg de ce, in raport cu Moldova, Romania este numita de mediile ude de entuziasm de la Bucuresti, cu un soi de alint de mastera lacoma, tara-mama, scrie Cornel Ivanciuc in Gardianul. Nu cred ca Germania se pretinde tara-mama a Austriei sau Liechtensteinului, desi ar avea mult mai multe motive sa o faca. Nu am calatorit niciodata in Moldova si nici nu am de gand sa ma deplasez curand inspre un asemenea desert. In topul tarilor pe care n-as vrea sa le vizitez, Moldova ocupa prima pozitie. Laos, Etiopia, Bolivia, Ghana sau Bhutan ma intereseaza de o mie de ori mai mult, marturiseste Invaciuc. Cica am avea o datorie de suflet fata de Moldova, s-o bagam acolo unde ea nu vrea sa intre nici in ruptul capului si unde nici nu are sanse sa patrunda prea curand. A arbora steagul instelat al UE pe flacarile presedintiei de la Chisinau, arcuite sub o secera si un ciocan tutelare, nu este suficient pentru ca Moldova sa acceada in anticamera unui edificiu care ii este complet strain. Moldova s-ar uni mai degraba cu Siberia sau Kamceatka, decat cu imperialista Romanie. Moldova este atat de ruseasca, incat nici nu conteaza daca este condusa de trupele Snails si O-zone sau de dna Greceanii. Prefer europeana minoritate maghiara oricarui amestec indigest de muscali, cazaci, gagauzi si bulgari, care ar rasturna ecuatia etnica actuala, in eventualitatea reunificarii Romaniei cu Moldova. Moldovenii simt ruseste, gandesc muscaleste si vorbesc romaneste. Pentru ei, Romania este o trambulina buna de sarit mai departe spre vest. Moldovenii folosesc pasaportul romanesc doar pentru a depasi Romania si a lasa in urma o alta generatie de rusnaci, care sa umple un spatiu golit de politica stupida a lui Basescu. Moldovenii pe care vrea sa-i salveze Basescu, dandu-le pasaport, se afla cam la cincea ofensiva impotriva comunismului. De data asta, au mai urnit cu un centimetru plaga rosie si se pot declara multumiti pentru urmatorul cincinal. Nu cunosc modul de folosire al actualei Moldove si, in afara sahului politic in care o tine Kremlinul, nu cred ca o organizatie sau alianta sanatoasa sa fie interesata de acest sindrom postsovietic, care este Moldova.”

Ivanciuc, tată, atunci când te uiți seara în oglindă, întreabă-te dacă merită să fii o jigodie pentru o lingură de mălai în plus.

Și, totuși, românii au murit pentru Basarabia, pământ românesc.

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

12 Responses to “Turnătorul la Securitate de la revista (i)morală ‘Cațavencii’”

 1. Unii românași creștini (?) nu mai pot de grija teroriștilor arabi says:

  august 10th, 2014 at 14:18

  […] Turnătorul la Securitate de la revista (i)morală ‘Cațavencii’ […]

 2. Societatea civilă din România este finanațată de foști securiști și actuali infractori says:

  august 30th, 2014 at 8:07

  […] Turnătorul la Securitate de la revista (i)morală ‘Cațavencii’ You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site. Tags: dezinformare, securisti […]

 3. Nu votați „Securitatea” | A șaptea dimensiune says:

  februarie 7th, 2015 at 16:03

  […] Turnătorul la Securitate de la revista (i)morală ‘Cațavencii’ […]

 4. Securistul Dan Voiculescu a pus haite de postaci să-i facă propagandă pe Internet | A șaptea dimensiune says:

  august 22nd, 2015 at 10:20

  […] Turnătorul la Securitate de la revista (i)morală ‘Cațavencii’ […]

 5. În România, turnătorii la Securitate sunt bine | A șaptea dimensiune says:

  august 23rd, 2015 at 9:11

  […] Turnătorul la Securitate de la revista (i)morală ‘Cațavencii’ […]

 6. Cum l-a lucrat Securitatea pe ultimul dictator comunist | A șaptea dimensiune says:

  august 23rd, 2015 at 17:14

  […] Turnătorul la Securitate de la revista (i)morală ‘Cațavencii’ […]

 7. Securiști care împart (ne)dreptatea în România | A șaptea dimensiune says:

  august 23rd, 2015 at 17:22

  […] Turnătorul la Securitate de la revista (i)morală ‘Cațavencii’ […]

 8. Povestea banilor securistului Voiculescu este într-un dosar clasificat SIE | A șaptea dimensiune says:

  august 24th, 2015 at 7:49

  […] Turnătorul la Securitate de la revista (i)morală ‘Cațavencii’ […]

 9. România guvernată de foștii turnători la Securitate | A șaptea dimensiune says:

  septembrie 5th, 2015 at 18:07

  […] Turnătorul la Securitate de la revista (i)morală ‘Cațavencii’ […]

 10. Ce stiri idioate am intalnit in ultima vreme | A șaptea dimensiune says:

  decembrie 12th, 2015 at 18:56

  […] rău unui singur român nu ai dreptul moral să-mi explici cum stă treaba cu iubirea de țară. Cornel Ivanciuc a turnat la Securitate pentru bani (cum singur a mărturisit), fiind dat afară de la “Academia Cațavencu” tocmai din cauza […]

 11. Cetin Ametcea, un tătar ce urăște România | A șaptea dimensiune says:

  aprilie 10th, 2016 at 10:23

  […] Turnătorul la Securitate de la revista (i)morală ‘Cațavencii’ […]

 12. Despre revista PSD-ista „Catavencii” | A șaptea dimensiune says:

  aprilie 17th, 2016 at 19:22

  […] Turnătorul la Securitate de la revista (i)morală ‘Cațavencii’ […]

Adauga un comentariu