Maşina USL-istă de propagandă

vineri, august 3, 2012 9:30
Posted in category Locale, Mass-media

USLDin păcate pentru România europeană, neocomuniştii din USL dispun de o maşină de propagandă care-şi face bine treaba. Chiar dacă această treabă înseamnă distrugerea principiilor democratice şi spălarea creierelor ‘boborului’. Cei şapte milioane ce au votat pentru rerusificarea României şi îndepărtarea de lumea civilizată nu au apărut din neant. Una este să fii echidistant, chiar dacă nutreşti anumite simpatii politice, la TVR sau B1 TV, şi cu totul alta este să aduci dezinformarea şi violenţa de limbaj seară de seară la Antena 3, România TV sau Realitatea TV.

Să nu uităm că tembeliziunile mogulilor au măcelărit zilnic prezumţia de nevinovăţie, deontologia profesională şi limba română. Rezultatul se vede astăzi în modul de a înţelege realitatea al agricultorului din zona neimpozitată a României sau a pensionarului dătător de şpagă la ieşirea la pensie şi care are dreptul, nu-i aşa, să primească suma conform acelei şpăgi. Nu trebuie uitaţi nici ‘intelectalii’ din cătunele patriei, care nu-l urmăresc pe Patapievici – oricum nu l-ar înţelege – ci, evident, se delectează cu scuipatul lui Ciutacu.

Ca să nu mai vorbim de ţiganii din Rromania, cei care au o plăcere sadică de a distruge această ţară, de la imagine şi până la siguranţa zilnică a celor care ‘vor o ţară ca afară’. Deşi nivelul de trai a scăzut de când Po(a)nta este Prim-plagiator (pe aici a crescut preţul la pâine şi la benzină), românaşul cu creierul spălat va continua să-l înjure pe Băsescu. Motivul? Aşa fac Antena 3, România TV, Realitatea TV.

Revenind la Referendumul din 29 iulie 2012, am remarcat inclusiv pe Trilulilu o campanie (contra cost, probabil) proUSL (Alexis Bonte, mai rusificăm şi noi ceva?). Aşadar, dragi tovarăşi şi ‘preteni’, USL nu are bani pentru a face ceea ce a promis, adică revenirea la salariile din 2008 ale bugetarilor, fără inflaţie, dar are bani de dat pentru atacarea statului de drept şi crearea unor site-uri fantomă în care ‘boborul’ este îndemnat la ură, nu la muncă. Şi aici voiam să ajung.

În judeţul ‘european’ Botoşani, a apărut, nu se ştie când, site-ul Botoşani necenzurat. Necenzurat de educaţie, se înţelege. În spiritul anonimatului bolşevic, despre autorul/autorii site-ului nu găsim nici o informaţie. De unde au banii, cine-i plăteşte, nimic nu este precizat. Şi ce găsim pe respectivul site.

În primul rând, un limbaj de mahala şi antieuropean. De exemplu, există materialul Chiorul şi Barossul în care poetul ratat Constantin Iftime, născut în Botoşani, plecat în Italia, datorită democraţiei pe care o atacă, scrie: “Chiorul era urât și bătrân. Avea cearcăne de fricos,sau de la muncă socială. Nu cearcăne intelectuale. Și o piele-deloc feciorelnică. Ci ca a lui Stalin. Galbenă și plină de vărsat. Trebuia și după pielea asta să intre în atribuțiile Dictatorului. Se ocupa,e adevarat,ca Stalin de veceurile publice.” Adică tovarăşul Iftime, absolvent de liceu industrial şi atât, îl umanizează pe Stalin. O fi bibliotecă la Desenzano del Garda, unde se află? La studiu, tovarăşe, poate afli şi matale ceva-ceva despre cel mai fioros dictator din istorie şi eviţi comparaţii din care Stalin iese spălat, spălător de criminali ce eşti.

Ce mai găsim pe acelaşi site, unde este indicat să intri cu masca de gaze pe faţă? În materialul Ce este referendumul pentru demiterea Preşedintelui?, scris de BTN (?), trăiască anonimatul bolşevic!, se scrie: “Referendumul de demitere a președintelui, din 29 iulie, este organizat în baza unei noi legi. Documentul a fost adoptat de cabinetul Ponta prin ordonanță de urgență, cu o zi înaintea votului din Parlament de suspendare a lui Traian Băsescu. Potrivit noilor reguli, președintele poate fi demis cu votul a jumătate plus unul dintre cetățenii care se prezintă la urne.” Ce contează că, între timp, regula s-a schimbat. Pentru cei care dezinformează populaţia, nu există înnoiri sau precizări la zi. Restul aproape că nu contează. Site-ul descris mai sus este un exemplu clar de maşină USL-istă de propagandă.

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

16 Responses to “Maşina USL-istă de propagandă”

 1. Eugen Istodor, imbecilul de la revista (i)morală ‘Cațavencii’ | A șaptea dimensiune says:

  decembrie 25th, 2014 at 14:52

  […] Maşina USL-istă de propagandă […]

 2. Vrem o Românie europeană, nu una rusificată | A șaptea dimensiune says:

  decembrie 25th, 2014 at 15:03

  […] Maşina USL-istă de propagandă […]

 3. Pumnul, palma și memoriile lui Dumnezeu | A șaptea dimensiune says:

  martie 30th, 2015 at 17:37

  […] Maşina USL-istă de propagandă […]

 4. Lingăii criminalilor bolșevici și democrația kgb-istă din România | A șaptea dimensiune says:

  martie 30th, 2015 at 17:43

  […] Maşina USL-istă de propagandă […]

 5. Horia Lovinescu, un pupincurist al bolșevicilor rusofoni | A șaptea dimensiune says:

  martie 30th, 2015 at 20:36

  […] Maşina USL-istă de propagandă […]

 6. Arta de a te pupa singur în cur | A șaptea dimensiune says:

  martie 30th, 2015 at 20:40

  […] Maşina USL-istă de propagandă […]

 7. Dan Deșliu, demon și înger | A șaptea dimensiune says:

  martie 30th, 2015 at 20:43

  […] Maşina USL-istă de propagandă […]

 8. Cum s-a metamorfozat Adrian Păunescu în porc bolșevic | A șaptea dimensiune says:

  martie 30th, 2015 at 20:46

  […] Maşina USL-istă de propagandă […]

 9. Justinian Marina, patriarhul închinător la diavolul bolșevic | A șaptea dimensiune says:

  martie 30th, 2015 at 21:22

  […] Maşina USL-istă de propagandă […]

 10. Conu’ Paulică față cu reacțiunea | A șaptea dimensiune says:

  martie 30th, 2015 at 21:22

  […] Maşina USL-istă de propagandă […]

 11. V.C. Tudor, infractorul pupincurist dus cu cercul | A șaptea dimensiune says:

  martie 31st, 2015 at 19:42

  […] Maşina USL-istă de propagandă […]

 12. Cum dezinformeaza rusofonii populatia Romaniei | A șaptea dimensiune says:

  aprilie 14th, 2015 at 11:35

  […] Maşina USL-istă de propagandă […]

 13. Victoria USL-ului dovedește că prostia guvernează România | A șaptea dimensiune says:

  aprilie 18th, 2015 at 16:24

  […] Maşina USL-istă de propagandă […]

 14. Partidul-mamut și riscul dictaturii | A șaptea dimensiune says:

  decembrie 19th, 2015 at 18:14

  […] Maşina USL-istă de propagandă […]

 15. Care-i recompensa pentru c-ai fost o cizmă de prim-ministru | A șaptea dimensiune says:

  aprilie 2nd, 2016 at 19:57

  […] Maşina USL-istă de propagandă […]

 16. Cetin Ametcea, un tătar ce urăște România | A șaptea dimensiune says:

  aprilie 10th, 2016 at 10:24

  […] Maşina USL-istă de propagandă […]

Adauga un comentariu