Filme ce merită văzute (XI)

sâmbătă, octombrie 22, 2022 19:03
Posted in category Educatie

Bruce Willis şi Ben Affleck in ArmageddonArmageddon (1998); regia: Michael Bay; cu: Bruce Willis, Ben Affleck, Owen Wilson, Liv Tyler etc.

Note. Cinemagia.ro: 8,0 (1.372 voturi); IMDB: 6,7 (425.776 voturi).

Un film cu 4 nominalizări Oscar (pentru cele mai bune efecte vizuale, pentru cel mai bun cântec original, pentru cele mai bune efecte sonore, pentru cel mai bun sunet).

Unul dintre cele mai bune filme SF din toate timpurile. Un film alert, care te ţine cu sufletul la gură, în aşteptarea a ceea ce urmează.

Un film emoţionant despre prietenie şi iubire, despre nişte anonimi nevoiţi să devină eroii de care planeta avea nevoie.

Dacă aş alege un film pe care să-l revăd cu aceeaşi plăcere, cu aceleaşi emoţii şi cu aceeaşi curiozitate, acesta ar fi. L-am vizionat de mai multe ori şi de fiecare dată l-am găsit aproape de sufletul meu.

Îmi plac Bruce Willis şi Ben Affleck, îmi place ideea filmului, efectele speciale din film şi tot ce ţine de atmosfera acestei capodopere cinematografice.

În această viaţă ai voie să ratezi multe evenimente, dar acest film nu trebuie ratat. 153 de minute, cât durează filmul, merită sacrificate pentru a fi mai bogat sufleteşte şi a preţui mai mult viaţa.

Armageddon – Sfârşitul lumii? este un film ce va rămâne în istoria cinematografiei.

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu