Întotdeauna, dar întotdeauna, PSD = ciuma roşie, urmaşul Partidului Comunist Român, a introdus cenzura în presa din România

duminică, mai 5, 2019 10:37

Dragnea puscarieÎntotdeauna, dar întotdeauna, PSD = ciuma roşie a încercat să ascundă adevărul, folosind “minciuna – sufletul nepieritor al comunismului” (Leszek Kolakowski).

Întotdeauna, dar întotdeauna, PSD = ciuma roşie a încercat să facă din România un gulag neocomunist, în care adevărul nu contează, iar cei care îndrăznesc să rostească adevărul vor avea de suferit.

Întotdeauna, dar întotdeauna, PSD = ciuma roşie a apreciat servilismul şi caracterul duplicitar al individului, omul nou PSD-ist fiind lepra dispusă să fure şi să distrugă, cot la cot cu cei din frunte, şi a marginalizat oameni valoroşi, competenţi şi oneşti, pe care i-a obligat să emigreze dintr-o ţară transformată de PSD = ciuma roşie în ţara hoţilor, a asistaţilor, a analfabeţilor, a jigodiilor care preferă biciul unui tătuc (borfaşul puşcăriaş Liviu Dragnea), precum în Evul Mediu întunecat, nu atitudinea şi caracterul de om liber, specific zilelor noastre.

Cu funcţiona cenzura PSD = ciuma roşie în 2003, atunci când FSN = PDSR = PSD guverna România, prin cuplul criminal Ilici “KGB” Iliescu, preşedinte – Adrian “Puşcărie” Năstase, premier, vedem în exemplul povestit mai jos.

În Valea Jiului, PSD nu umblă cu jiumătăţi de măsură

Se pare că, în Valea Jiului, de când cu reforma la mine, obiceiurile zonei au părăsit subteranul şi au urcat în eter cu tot cu bâte şi târnăcoape. Aşa se face că primele afectate de fenomen au fost televiziunile care emit local.

De curând (era iunie 2003 – n.m.), la postul Alpha a fost invitat guvernatorul Văii Jiului, Octavian Costescu. Ca veşti bune, vă putem spune că, împotriva logicii, televizoarele localnicilor au rezistat evenimentului şi nu s-au defectat.

Ca veşti proaste, ar fi de spus că scaunul moderatoarei tocşoului “Necenzurat”, la care fusese invitat guvernatorul, n-a fost la fel de rezistent ca televizoarele. Mihaela Giuca, adică moderatoarea, a observat în emisiune că Asociaţia Valea Jiului, al cărui preşedinte este guvernatorul Costescu, e o instituţie politizată.

După emisiune, directorul de programe i-a reproşat moderatoarei că a fost obraznică cu domnul guvernator şi a întrebat-o cum de şi-a permis. Şi, când se pregătea să răspundă, moderatoarea a constat că a rămas fără serviciu, fiind concediată. (“Academia Caţavencu”, nr. 602/2003)

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu