Istoria jafului PSD-ist în România: astăzi, Gabriel Bivolaru

luni, noiembrie 26, 2018 20:16

PSD = ciuma rosie = mafiaCei care au prins anii 1990 îşi amintesc, probabil, de Gabriel Bivolaru, parlamentar PSD în acea perioadă, unul dintre autorii jafului care a dus la prăbuşirea sistemului bancar românesc, jaf prin care mii de români au fost păgubiţi de banii depuşi la respectivele bănci.

Tot pe atunci, o justiţie aflată la cheremul ciumei roşii, cum este şi astăzi, în 2018, prin “eforturile” unui Slugărel Toader şi alţi asemenea limbrici din gaşca borfaşului Liviu Dragnea, ei bine, acea justiţie a încercat odată să-l cheme la audieri pe Gabriel Bivolaru. Doar că, surpraiz-surpraiz, o parte dintre parlamentarii PSD de atunci, în frunte cu viitorul puşcăriaş Adrian Năstase – ‘jde mii de case şi miliarde de euro în conturi, a venit la tribunal în semn de solidaritate cu Gabriel Bivolaru, aşa cum mafioţii din Statele Unite veneau toţi la proces, când era judecat unul de-al lor, pentru susţinere şi intimidarea celor care îndrăzneau să spargă frăţia mafioţilor şi interlopilor. Evident, acest Bivolaru, după ce s-a tot amânat momentul judecării sale, a rămas cu banii furaţi, iar noi, românii, cu şoselele lipsă şi niciun spital nou construit în această ţară în ultimii 30 de ani.

Legat de acest subiect, am descoperit un articol interesant de prin 2002, legat de modul în care înţeleg ciumaţii roşii justiţia, mod ce nu s-a schimbat de atunci încoace, chiar dacă şeful mafiei PSD-iste nu mai este Adrian Năstase, ci Liviu Dragnea.

Câteva motive pentru care Gabriel Bivolaru ar trebui, totuşi, lăsat în pace

Fostul deputat PDSR (= PSD = ciuma roşie – n.m.) a furat ce a furat şi, iată, prejudiciul cauzat Băncii Române de Dezvoltare a ajuns la frumoasa sumă de 2.000 de miliarde (lei vechi; 1 leu actual (RON) = 10.000 lei vechi – n.m.). Cu toate acestea, Bivolaru se află foarte aproape de momentul când fapta sa se va prescrie şi aceasta va fi, probabil, una dintre puţinele decizii onorabile ale Justiţiei, căci, deşi a furat, Bivolaru are totuşi nişte circumstanţe din alea atenuante:

 1. Este membru PSD.
 2. Nu e singurul care a furat şi nu a păţit nimic.
 3. Cea mai mare parte din suma furată reprezintă penalizări.
 4. Este un bărbat încă tânăr.
 5. Are barbă, ceea ce nu e puţin lucru. .
 6. Nu mai are imunitate parlamentară, deci poate fi vulnerabil în faţa justiţiei. .
 7. Mănâncă foarte des la restaurantul Nababbo al Fraţilor Păunescu şi plăteşte cinstit de fiecare dată.
 8. Nu a fugit, ca alţii, în străinătate, ci se plimbă liber ca pasărea cerului prin centrul Bucureştiului, răspunzând amabil la saluturile poliţiştilor.
 9. Soţia, Mona de Freitas, este din nou gravidă, fiind însărcinată acum de două ori: pe de o parte, în luna a 27-a şi, pe de alta, în luna a treia. Prin urmare, soţul Bivolaru are două sarcini de-ale soţiei de crescut.

Ar mai fi probabil şi alte motive pentru care Bivolaru ar trebui lăsat în pace, dar nu credem că ele vor avea vreo trecere în faţa Justiţiei, care abia aşteaptă să se prescrie fapta lui Bivolaru, pentru a-l putea condamna aşa cum se cuvine. (“Academia Caţavencu”, nr. 551/2002)

Cam aşa arăta justiţia ciumei roşii. Şi la această stare va reveni şi astăzi, în 2018, prin toate atacurile haitei de interlopi şi infractori din PSD, cei care vor să scape, aşa cum s-a întamplat în anii 1990 şi 2000, de puşcărie şi să rămână cu banii furaţi.

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

3 Responses to “Istoria jafului PSD-ist în România: astăzi, Gabriel Bivolaru”

 1. Pavel Spanache says:

  aprilie 22nd, 2019 at 11:05

  Ne găsim în cea mai mare mizerie morală din toată istoria noastră ca popor ! Nici când ne- au invadat hunii nu am decăzut aşa .Ăia ne- au jefuit şi au plecat însă această entitate malefică FSN- PDSR – PSD – CIUMA ROŞIE NE- AU UCIS in decembrie 89 la mineriade ne- au distrus economia , ne- au exilat pe tot pământul ne- au furat ,ne fură zi şi noapte ne sfidează şi ne calcă in picioare in fiecare zi

 2. Cum au fost furate pădurile României, în regimul criminal şi ticălos al PSD = ciuma roşie | A șaptea dimensiune says:

  aprilie 28th, 2019 at 15:55

  […] Istoria jafului PSD-ist în România: astăzi, Gabriel Bivolaru […]

 3. Arendaşii ciumei roşii: azi, miliţianul Ioan Melinescu | A șaptea dimensiune says:

  noiembrie 25th, 2019 at 8:33

  […] Istoria jafului PSD-ist în România: astăzi, Gabriel Bivolaru […]

Adauga un comentariu