Ion Iliescu, un criminal în libertate

duminică, aprilie 2, 2023 15:12
Posted in category Iliescu KGB

Ion Iliescu, un criminal în libertateFost student la Moscova, fost nomenclaturist comunist, fost preşedinte al României, timp de 11 ani, Ion Iliescu este criminalul de la mineriade şi cel care a crescut o adevărată mafie, mafia PSD-istă, care va fura tot în România, după decembrie 1989.

Să ne amintim cine a fost Ion Iliescu, personajul horror pentru România, dintr-un articol apărut în noiembrie 2004.

Ultimul editorial cu actualul viitor fost preşedinte al României

Domnule preşedinte, vă urăsc. De ce, domnule Iliescu, de ce? De ce a trebuit s-a facă şi pe asta la final? De ce a trebuit s-o spună Iliescu pe faţă: „Ce încalc? Care neutralitate? Dragă, e nu sunt Elveţia, eu sunt preşedintele României!”, băgându-şi astfel scurt picioarele în ea de democraţie.

Picioarele lui pătate de sângele tinerilor care-au ieşit cu piepturile goale în faţa tancurilor şi au strigat „Ori învingem, ori murim!”. Şi au murit. Ca să vină astăzi şmecherul ăla de Adrian Năstase să declare printr-o aroganţă de urgenţa cu care ne-a obişnuit: „Eu nu sunt Dumnezeu”.

Domnule Năstase, regret. Sunteţi pe invers: dumneavoastră sunteţi Elveţia! Pentru că dumneavoastră aţi ieşit cu pieptul gol în faţa teancurilor – pe care le-aţi adunat cu tupeu în miile de căsuţe poştale şi milioanele de dolari din băncile elveţiene.

Iar Ion Iliescu este, de fapt, Dumnezeu. Cel mai ateu Dumnezeu posibil – la care s-au închinat toţi hoţii, toţi securiştii şi toţi ţăranii care l-au votat şi l-au lăudat neînţelegând democraţia. Pe care nici Dumneavoastră, domnule Iliescu, n-aţi înţeles-o niciodată – pentru că avea prea multe UE-uri de Bruxelles, pentru că aţi urât-o atâţia ani de zile cât aţi fost un comunist de omenie şi nu vă puteaţi acum schimba doar pentru că v-aţi chinuit să daţi o dată mâna cu Regele, după care două zile v-aţi spălat cu spirt ca să nu se ia.

Aţi dovedit timp de 14 ani (erau 14 ani, în 2004, de la momentul Decembrie 1989 – n.m.) un servilism de proastă calitate faţă de democraţie. Se citea pe faţa dumneavoastră: de fiecare dată v-a fost scârbă de această invenţie a canibalilor americani, dar nu aveaţi încotro, trebuia s-o promulgaţi dacă voiaţi să se închidă ochii la Paris şi Bruxelles când mai ciomăgeaţi câte un intelectual cu bâtele lui Miron Cozma, la care încă vă mai gândiţi dacă să-l eliberaţi sau nu, după cum singur aţi declarat.

Domnule preşedinte, mi-aţi mâncat 10 ani din viaţă. Mie şi milioanelor de tineri cărora ne e ruşine să spunem la graniţă că suntem români, chiar şi când mergem la furat în străinătate de foame. Pentru că ne e foame. Pentru că salariul mediu al unui profesor din România e încă a zecea parte dintr-al unuia de boschetar în Slovenia. Pentru că la noi Iacubovii şi Iacujapca partidului dumneavoastră fură sub protecţia regimului Iliescu. Îl ştiţi. Ăla bătrânu’ de înţelegea greu capitalismul.

O singură dată v-am iubit: pe 28 noiembrie 2004, ziua de când n-o să vă mai văd niciodată, sper. Pe Dvs., pe Iacubov, Oprişan, Micky Şpagă, Adrian Păunescu şi toţi Teteii voştri cu tot!

Şi acum, în final, la despărţire, vă zic: nu v-a iubit nimeni sincer, domnule Iliescu. Cei care mimau iubirea o făceau pentru a fura prin spatele dumneavoastră. Aţi fost un cancer pentru România, pe care aţi sugrumat-o zi de zi prin oamenii dumneavoastră.

La revedere, domnule Iliescu! De-abia aştept să nu vă votez! (Dragoş Muşat, „Academia Caţavencu”, nr. 676/2004)

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.
Tags:

Adauga un comentariu