Justiţia din România, violată de mafioţii din politică, a fost mai mereu, după 1989, de partea Răului

vineri, august 4, 2023 13:21
Posted in category Justitie

Justitie calcata de PSDUn exemplu din 2004.

Justiţia face driblinguri á la Hagi în cazul Hagiescu

Justiţia română calcă-n străchini şi dă în gropi, nu de oarbă ce este, ci mai ales de proastă ce e. Tuta de Justiţie românească, compusă dintr-o şleahtă de judecători cel puţin aiuriţi, îl poartă prin procese de patru ani încoace (2001-2004, în dictatura mafiotului puşcăriaş Adrian Năstase – n.m.) pe Mircea Hagiescu, proprietarul imobilului din strada Poenaru Bordea nr. 4.

Omul şi-a recuperat imobilul în instanţă încă din 1997, dar, fiindcă fusese cumpărat pe neve de chiriaşi, s-a văzut nevoit să deschidă acţiune judecătorească împotriva lor. Cum era normal, a depus chemarea în instanţă la Judecătoria sectorului 4.

După un an, judecătoria Sectorului 4 îl anunţă că nu e de competenţa ei un astfel de caz şi îl şutează la Tribunalul Bucureşti.

În 2003 însă, după lungi driblinguri, cu o foarfecă dibace Tribunalul trimite iar cazul în careul Judecătoriei Sectorului 4.

Tot în 2003, e pasat rapid la Curtea de apel. De unde, peste încă un an, în 2004, Înalta Curte de Casaţie îi dă un călcâi şi-l trimite înapoi la Tribunalul Bucureşti, considerând că doar acesta avea competenţa să judece plângerea lui Hagiescu.

Făcând fente cu Hagiescu, instanţele au reuşit să amâne luarea unei hotărâri timp de patru ani, până la această dată (până în decembrie 2004 – n.m.).

Singura decizie luată pe rând de instituţiile judecătoreşti a fost: „nu e de competenţa noastră”.

Probabil că pasarea cazului va mai dura încă vreo trei ani, până când, odată intraţi în Europa, el poate să ajungă lejer la Strasbourg. De unde, profesionist, aşa cum ne-am obişnuit, se va marca un nou gol de sute de mii de euro în bugetul statului. („Academia Caţavencu”, nr. 681/2004)

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu