La CEDO se tratează proprietatea neprotejată din România

marți, aprilie 28, 2020 8:48
Posted in category Justitie

Dan VoiculescuŞtiaţi că bolile venerice pot afecta şi clădirile? După raporturi sexuale întreţinute cu legile de către oameni de stat, în poziţii bune, acestea pot fi infestate de diverşi microbi.

Cei pătrunşi prin 1969, sunt în general din ramura chiriaşilor acuţi, intruşi care mai pot fi scoşi din corpurile de clădire, faţă de cei penetraţi după sângerosul 1989, care sunt deja proprietari cronicizaţi.

Ca să înţelegeţi mai bine cum e cu afecţiunile acestea, vom apela la Spitalul de boli dermato-venerice “Scarlat Loghin” din Bucureşti. Spitalul în sine este (era în 2004 – n.m.) un loc cu risc mare de infestare. Atât el, cât şi casele din preajma lui au fost luate prin rapt comunist de la familia Mociorniţa. Spitalul şi împrejurimile au fost considerate bunuri comune, la fel ca sifilisul şi blenoragia.

Cu timpul însă, mai exact după momentul decembrie 1989, în unele clădiri ale spitalului, cum e casa familiei Manolescu, s-au instalat chiriaşi. Cum tratamentul oferit de instanţele româneşti chiriaşilor le-a fost până acum (era luna mai 2004 – n.m.) favorabil, aceştia sunt pe cale să se transforme în proprietari.

Mai exact, clădirile în care locuiesc cadre medicale vor deveni în curând, spun surse sigure, cabinete particulare, la concurenţă cu spitalul din care s-au desprins. Cu aşa simptome tipice PSiDa, e clar că judecătorii de la CEDO vor avea ceva treabă cu dosarele venite din România (iar contribuabilul român va munci pentru a plăti despăgubirile acordate din cauza hoţilor din PSD = ciuma roşie care au acaparat această ţară – n.m.). (“Academia Caţavencu”, nr. 647/2004)

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu