Mafiotul Sebastian Ghita vrea sa ne si bata dupa ce ne-a furat toti banii

luni, septembrie 26, 2016 18:11
Posted in category Iliescu KGB, PeNaLii

Sebastian GhitaRomânia este țara lor. A mafioților ce au în spate o turmă de cretini și/sau șmecheri ce refuză să muncească, turmă pompos numită “electoratul PSD”. Este România lor, a ciobanilor și țiganilor ce vin la vot, spre deosebire de ceilalți care mai cred, în mod eronat, că PSD, PNL sau PMP este aceeași mizerie. Iar din această Românie, viitoare Rromânie, scapă cine poate. Cine este mai șmecher dintre politicieni nu ajunge după gratii, doar așa era înainte de apariția DNA. Făceau pușcărie doar fraierii. Băieții deștepți, precum se crede rahatul de Ghiță, niciodată. Scapă cine poate din spitalele cu viermi moștenite de la cel mai cinstit guvern de hoți, guvernul Viorel Ponta, Puie Monta pentru prieteni. Oricine vede prostia crasă a jegului de Ponta este omul lui Soros. Oricine vede în PSD o grupare mafiotă, așa cum este în realitate, este omul lui Băsescu. Orice român ce spune adevărul este etichetat de mafioți în fel și chip. Așa cum Securitatea comunistă vedea, eronat, în partizanii anticomuniști din munți oameni plătiți de americani să atenteze la comunismul victorios, PSD-iștii de azi văd în cei care ies în stradă, ajungându-le cuțitul la os, “băsiști”, oamenii lui Soros etc.

Sebastian Ghiță a ajuns să amenințe românii, din nou, cu bâta

Cred că sinceritate că Ion Iliescu, acest criminal vinovat de moartea copiilor aflați în armată în 1989 și de moartea și tragediile celor bătuți de mineri, în iunie 1990, merită jupuit de viu. Nu împușcat. Moartea prin împușcare este prea puțin pentru suferința produsă de acest KGB-ist nenorocit, ce a studiat la Moscova, unde a fost racolat de KGB, cu soția rusoaică ce nici măcar limba română nu s-a străduit s-o învețe bine. Dacă Ilici “KGB” Iliescu era pedepsit exemplar pentru mineriada din iunie 1990, nu mai îndrăznea, azi, mafiotul Sebastian Ghiță să amenințe românii ce ies în stradă pentru a-i goni pe șobolanii din Senat.

De ce Iohannis este un înger în comparație cu Puie Monta

Suntem destul de nemulțumiți și de Iohannis. Dar haideți să ne imaginăm cum ar fi fost dacă ieșea Puie Monta președinte. Era un adevarat film de groază pentru România. DNA-ul era desființat, iar mafioții din PSD și partidele satelit n-ar fi fost deranjați nici măcar cu o floare. Evident, ar fi avut, poate, probleme Udrea și Băsescu, deși, dacă și-ar fi ținut gura, probabil nici ei n-ar fi ajuns foarte rău. Ar fi fost România aceea pe care o știm din vremea pușcăriașului Adrian Năstase: niciun politician corupt nu este deranjat de justiție. Presa ar fi fost cumpărată, iar unde nu merge metoda cumpărării ziariștilor (99% ar fi cedat la tentația financiară), exista metoda criminalului KGB-ist Putin: persoane necunoscute l-au lovit cu bestialitate pe ziaristul X, cel care, cu totul (ne)întâmplător, a scris câteva articole critice la adresa “geniului PSD, cel mai bun președinte creștin-ortodox din ultimele milenii, inegalabilul Victor Viorel Ponta”. Dați-mi voie să-l apreciez pe Iohannis măcar pentru un gest: reinvestirea Laurei Codruței Kovesi ca șefă la DNA.

De ce rahatul de Ghiță nu se duce în cocina proprie, Romania TV, ci la B1 TV

Mi se pare extrem de ciudat că acest căcat de Sebastian Ghiță nu apelează la postul propriu de televiziune, România TV, în fapt o cocină infectă, în care seară de seară se minte cu nerușinare, dar apare foarte des la B1 TV. Am impresia că este un troc între B1 TV și România TV: B1 TV îl găzduiește pe mafiotul Ghiță, iar România TV pe Udrea. Dacă e vorba de spalat cadavre de mafioți, B1 TV și România TV au ajuns, în opinia mea, să depășească Latrina 3. De câte ori ajungi în aceste cocine infecte, îi vezi pe Tăriceanu, Sebastian Ghiță și alți penali care ne explică cum este cu democrația. Mama lor de penali, ce “democrație” ar merita ei pentru cât au furat în România.

Aștept ziua în care România va reveni la statul de RSR 100%, azi fiind undeva pe la 70%. Iar RSR nu mai poate însemna Republica Socialistă România, deși nu este exclusă nici această variantă, ci Republica Securistică România, doar de aceea s-a murit în 1989, pentru ca azi securiștii și turnătorii, deveniți bogătașii României, să ne dea lecții de democrație și să ne amenințe cu bâtele în caz că mișcăm în front.

Citeste si articolele:

Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

2 Responses to “Mafiotul Sebastian Ghita vrea sa ne si bata dupa ce ne-a furat toti banii”

  1. Daca PSD-ul obtine 45% la viitoarele alegeri, suntem cea mai de rahat tara din lume | A șaptea dimensiune says:

    octombrie 3rd, 2016 at 19:46

    […] Mafiotul Sebastian Ghita vrea sa ne si bata dupa ce ne-a furat toti banii […]

  2. 43 de senatori PSD-isti, din 61, au spus NU confiscarii averilor infractorilor | A șaptea dimensiune says:

    octombrie 6th, 2016 at 20:44

    […] Mafiotul Sebastian Ghita vrea sa ne si bata dupa ce ne-a furat toti banii […]

Adauga un comentariu