Postul de rahat România TV sfidează legile bunului-simţ

sâmbătă, ianuarie 24, 2015 20:52
Posted in category Mass-media, PeNaLii

Romania TVȘtire de presă, în opinia postului Ghiță TV, patronat de prietenul lui Puie Monta: “Chiuariu a fost exclus din PNL deoarece l-a sfidat pe Iohannis”. Până și bolșevicii mințeau mai cu perdea

Acest așa-zis post de televiziune, de fapt o latrină ordinară, numit pompos Romania TV, continuă seria minciunilor și manipulărilor jegoase, ce sunt practicate zi de zi, dar mai ales seară de seară. În seara zilei de 23 ianuarie 2015, am ajuns întâmplător la closetul lui Ghiță, fostul PSD-ist și încă prietenul lui Viorel Ponta. Cum nu-i ascult pe jegurile PSD-iste și lingăii acestora mai mult de 30 de secunde, am reținut titlul de pe ecranul respectivei haznale TV. Și acesta era cam așa: “Parlamentarul PNL Chiuariu ce l-a sfidat pe Iohannis exclus din partid”. Nimic despre condamnarea din 2014, parcă, a lui Chiuariu la niște ani de pușcărie, cu suspendare, pentru corupție, nimic despre anchetarea aceluiasi Chiuariu de către DNA, pentru că a încasat și a cerut mită niște milioane de euro. Nimic din toate acestea nu contează pentru căcatul de Ghiță, un mafiot ce trebuie împușcat în ceafă, sau pentru slugile sale ce apar pe sticlă. Acest WC numit România TV are și invitați. Toți de același calibru ca și rahatul făcut bici seară de seară: slugoiul Securității comuniste VC Tudor, cel care scria ode Savantei, curul lui Ceașcă fiind ocupat de alții, precum porcul de Adrian Păunescu, sau criminalul și pușăriașul Miron Cozma, ucigasul de studenți nevinovați, prezentat ca model social (hăă, hăăă, hăăăă) de către Ghiță TV, prieten cu Plagiator Daciana TV.

Elena Udrea cântă în prezența lui Băsescu o melodie de dragoste. Seara, la Ghiță TV, Elena Udrea i-o sugea lui Băsescu (asta era sugestia)

În timp ce în România drumurile sunt mai rele ca în Africa, în timp ce medicii pleacă din țară la fel, sau chiar mai mult, decât pe timpul “tiranului” Băsescu, în timp ce în școli nu sunt manuale, ori sunt vechi și depășite, în timp ce Puie Monta ne omoară cu taxele și impozitele, rahatul România TV are două subiecte fixe, de luni sau chiar ani: ciobanul pușcăriaș George Becali și Elena Udrea. Ghiță TV, plus Antenele securistului penal Dan “Felix” Voiculescu, nu mai pot de grija ciobanului Becali, agramatul care s-a îmbogățit prin șpăgi și relații, prin inflență mafiotă și intimidare. Ce face Becali la pușcărie, ce fac rudele lui Becali, ce fac oile lui Becali, și alte asemenea tâmpenii ne sunt livrate de postul de căcat România TV seară de seară. Nimic altceva nu conteaza pentru români, doar curul lui Becali, ce trebuie lins de Ghiță TV și asa-zisii invitați, de fapt niste lichele care acceptă să înghita rahat pentru a aparea pe sticlă. Un alt personaj intens promovat, dar doar în contexte negative, este Elena Udrea. Nu sunt deloc un fan Elena Udrea, dar mi se pare strigător la cer să aduci la televizor viața privata a cuiva și să te legi de ea. Și daca, rahați ordinari de la România TV, Elena Udrea are o relatie cu Traian Băsescu ce ma priveste pe mine? E viata lor privata, pot face ce vor. Nu amestecati, jigodii ordinare de la România TV, binele public, adică gesturile publice, cu cele private. Țoapa de la România TV ce prezenta momentul întâlnirii private dintre Traian Băsescu și niște prieteni, printre care și Udrea, cred că a repetat de zeci de ori același text “Ce fericită e Udrea când îi cântă lui Băsescu”. Oare această țoapa ordinara e la fel de fericită când i-o suge lui Ghiță? Doar putem și noi interpreta cum vrem aparitia ei pe sticlă, nu? Daca tot e bal, bal sa fie.

CNA-ul din România, la fel ca Avocatul Poporului, nu funcționează de nici o culoare

Într-o țară normală, nu în țara lui Puie Monta, în astfel de cazuri, precum acest post de rahat Romania TV, CNA-ul ar interveni urgent cu sanctiuni, ce pot merge pâna la închiderea postului. Nu-i cazul în Republica Bananieră PSD-ista, a lui Mazăre, Ponta și alți amatori de sex cu minore. Deși CNA-ul nu funcționează de luni sau chiar ani, nimeni ne pare interesat de aceasta institutie. Oare domnul Klaus, ce nu ne-a scapat de Mickey Mouse, își imaginează “România lucrului bine făcut” cu astfel de personaje, care blocheaza instituții fundamentale ale statului de drept, precum Avocatul Poporului și CNA-ul? Nu l-am auzit pe Președintele României să ia atitudine legat de aceste subiecte. Sau învârtim niște lozinci (imi place aia cu “România normală”) si gata. Ce înseamna România normala, dom’ profesor Iohannis? O fi România în care jegul de Ciorbea nu face nimic, iar CNA-ul este blocat?

Și totuși, care-i soluția

Soluția este una singură: încă o Revoluție, mai greu de confiscat azi. Uitati-va la Polonia, unde sunt polonezii si cine sunt. Cine suntem noi? Uitați-va la Parlament, Guvern, drumurile din țara, salariile medicilor, ale profesorilor etc. PNL-ul corupt și USLamist nu reprezinta alternativa viabilă la mafioții PSD-iști. Până la urma liberalii i-au adus la putere. Sunt din aceeași familie. Monica Macovei este o alternativa la hoții din PSD, hoții din PNL nu.

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

11 Responses to “Postul de rahat România TV sfidează legile bunului-simţ”

 1. Invatatoare terfelita in ultimul hal la TVR | A șaptea dimensiune says:

  aprilie 4th, 2015 at 14:48

  […] Postul de rahat Romania TV sfideaza legile bunului-simt […]

 2. Prietenii milionari ai lui Puie Monta | A șaptea dimensiune says:

  aprilie 18th, 2015 at 10:08

  […] Postul de rahat Romania TV sfideaza legile bunului-simt […]

 3. Doar tigani, curve si comunisti pe ecranele televiziunilor din Romania | A șaptea dimensiune says:

  august 5th, 2015 at 11:23

  […] Postul de rahat Romania TV sfideaza legile bunului-simt […]

 4. Tiganizarea continua a Romaniei de catre ProTV | A șaptea dimensiune says:

  august 12th, 2015 at 16:59

  […] Postul de rahat Romania TV sfideaza legile bunului-simt […]

 5. Ce stiri idioate am intalnit in ultima vreme | A șaptea dimensiune says:

  decembrie 12th, 2015 at 18:57

  […] Postul de rahat Romania TV sfideaza legile bunului-simt […]

 6. Pentru Latrina 3 si Guita TV, crimele lui Ilici “KGB” Iliescu nu exista | A șaptea dimensiune says:

  decembrie 29th, 2015 at 18:21

  […] Postul de rahat Romania TV sfideaza legile bunului-simt […]

 7. Sebastian Ghita, mafiotul ce trebuie impuscat | A șaptea dimensiune says:

  martie 29th, 2016 at 21:24

  […] Postul de rahat Romania TV sfideaza legile bunului-simt […]

 8. Cum ajungi la inchisoare din cauza unui crestin protestant | A șaptea dimensiune says:

  septembrie 7th, 2016 at 15:17

  […] Postul de rahat Romania TV sfideaza legile bunului-simt […]

 9. Mafiotul Sebastian Ghita vrea sa ne si bata dupa ce ne-a furat toti banii | A șaptea dimensiune says:

  septembrie 26th, 2016 at 18:12

  […] Postul de rahat Romania TV sfideaza legile bunului-simt […]

 10. Mafia PSD-ista adusa (mentinuta) la putere de Antena 3 si Romania TV | A șaptea dimensiune says:

  decembrie 13th, 2016 at 17:28

  […] Postul de rahat Romania TV sfideaza legile bunului-simt […]

 11. Tehnici oculte de spalare a creierelor la Antena 3 si Romania TV | A șaptea dimensiune says:

  ianuarie 21st, 2019 at 7:51

  […] Postul de rahat Romania TV sfideaza legile bunului-simt […]

Adauga un comentariu