Averea declarata a mafiotului Sebastian Ghita: sute de milioane de euro

sâmbătă, aprilie 18, 2015 10:08

Sebastian GhitaSebastian Ghiță, miliardarul României lui Puie Monta

Dacă priviți vreme de 30 de secunde postul de rahat România TV (patron Sebastian Ghiță) ați putea să vă întrebați de unde atâta ură față de Băsescu și toți cei apropiați de fostul Președinte al României. Explicația este relativ simplă: Sebastian Ghiță, patronul respectivei cocine TV, este mai mult decât apropiat de Puie Monta. Deși este o persoană foarte bogată, Ghiță_TV este și deputat ce reprezintă partidul săracilor cu duhul ai României, adică PSD (Pauperizare Sărăcie Dezastru). Cât de bogat este Sebastian Ghiță? Păi, partea vizibilă o găsim în declaratia de avere, iar partea invizibilă (mult mai importantă) o știe, probabil, DNA-ul ce-l anchetează pe Sebastian Ghita pentru furt din banii tarii. Haideti să vedem cum arată averea lui Ghita, cel care dă ordin ca seară de seară Băsescu să fie făcut albie de porci. Și atentie: acest Sebastian Ghita e născut în 1978, adica are fix 37 ani. Vedeti, ce fraierii am fost noi ăștia ce nu ne-am înscris în PSD pentru a fura și a ajunge milionari la 37 de ani.

 • 3 terenuri în Ploiești însumând aproximativ 1300 m2. Dacă m2 în Ploiești are un anume preț, se poate calcula ușor câți bani (mulți) fac aceste terenuri.
 • Casă de locuit în Ploiești, 1211 m2, adică suficient să-ți întorci limuzina în ea.
 • Ceasuri de 900 de mii de euro (or fi cu aur).
 • Bijuterii de 3.100.000 euro. Nu merită să fii în PSD?
 • Obiecte de artă de 13.000.000 euro. Dom’le, ce colecționari sunt PSD-iștii ăștia. Fură tot, iar după aceea acuză “mafia lui Basescu” de distrugerea României.
 • 5.500.000 dolari la Raiffeisen Bank, câștigați sigur în timpul “dictaturii Băsescu”.
 • 18.000.000 euro la USB Elveția. Adică, nu ne ținem banii importanti la bancile românești, pentru a nu fi confiscați. În Elveția e mai sigur.
 • 100.000 euro la RBS Bank (nu prea am auzit de această bancă; o fi prin Cipru?)
 • 90.300.000 euro (atenție, peste 90 de milioane de euro) împrumut acordat lui Iacobescu Alexandru, director general Romania TV, anchetat de DNA pentru spălare de bani
 • 4.000.000 USD acordați cu împrumut aceluiași personaj Iacobescu Alexandru.
 • Salariul anual al lui Sebastian Ghița pentru că nu ajunge niciodată la lucrările Camerei Deputaților: 58.980 lei (adică aproximativ 590 milioane de lei vechi). Prin comparație, salariul anual al unui profesor debutant este de 10.000 lei, de peste 5 ori mai mic, iar profesorul chiar muncește pentru acești bani foarte puțini. Asta-i democrația inventată în România de criminalul Ilici “KGB” Iliescu și camarila sa: Victor Ponta, Sebastian Ghiță și compania.
 • Dar și soția miliardarului Ghiță este angajată (pentru banii de buzunar). Probabil, se duce la muncă la fel ca Ghiță la parlament. Ei bine, doamna Ghiță Mădălina “produce” anual 18.680 lei (peste 186 milioane lei vechi), adica, iata, în România lui Puie Monta se poate câștiga bine,” fraierilor”, nu vă mai plângeți de situația economica a țării.

Data completării declarației de avere: 12.06.2014 (în urmă cu aproximativ un an). Între timp, averea s-o fi dublat? Doar nu degeaba e Ghiță în gașca lui Puie Monta și România TV îl scuipă pe Băsescu în fiecare seară! Dar, dragi români, pensionarii sunt mulțumiți, au parte de erotism la România TV, cu Băsescu și Udrea, chiar daca creierul pensionarilor a fost înjumătățit de România TV, iar copiii și nepoții își strică mașinile pe “autostrăzile” și drumurile lui Ponta. Este Ghiță fericit? Este. Au pensionarii 5 lei în plus la pensie și “fericita” ocazie de a se infecta în spitalele României și de a fi “tratați’ de medicii care încă nu au plecat afară, “cei mai buni” din breaslă? Au. Păi, ce mai vrem! România este bine. Chiar foarte bine!!!!!!

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

8 Responses to “Averea declarata a mafiotului Sebastian Ghita: sute de milioane de euro”

 1. Respectati legea, domnule Victor Viorel Ponta, inca Premier al Romaniei | A șaptea dimensiune says:

  mai 11th, 2015 at 15:46

  […] Prietenii milionari ai lui Puie Monta […]

 2. In numai 2 ani, Guvernul Ponta a imprumutat 11 miliarde de euro | A șaptea dimensiune says:

  mai 22nd, 2015 at 16:49

  […] Prietenii milionari ai lui Puie Monta […]

 3. Sebastian Ghita, mafiotul ce trebuie impuscat | A șaptea dimensiune says:

  martie 29th, 2016 at 21:22

  […] Prietenii milionari ai lui Puie Monta […]

 4. Jegul Dragos Patraru, Starea Natiei, TVR 1, mafiotul de mic litraj din gasca Nasului Ghita | A șaptea dimensiune says:

  martie 30th, 2016 at 18:32

  […] Averea declarata a mafiotului Sebastian Ghita: sute de milioane de euro […]

 5. Vasile ilie says:

  martie 30th, 2016 at 21:12

  Ziua 40 de detentie pentru UN OM NEVINOVAT trimis dupa gratii de procurorul DNA Marin Calusaru si judecatoarea Curti de Apel Craiova Trifanescu Valentina, care i-au banii si de la stat si de la infractori.
  Fapta Procurorul de caz Calusaru Marin de a fabrica dosare penale, nu are nici o justificare, din punct de vedere tehnico-juridic, avand in vedere faptul ca magistratul Calusaru Marin in actul de acuzare s-a folosit de probe platite cu 10.000 lei/martor din salariul sau .
  Magistratul DNA, MARIN CALUSARU, a scos din dosar documentele care arata nevinovatia mea si prin amenintarea judecatorilor, m-a condamnat la 4 ani DETENTIE pentru BANII, eu nefiind salariatul unitati SC ALRO SA si in viata mea nu am furat un pai. Cati ani ar fi tebuit sa primeasca infractorii care au furat sute de milioane de EURO in raport cu mine care nu am furat un pai?.
  Documentele SCOASE DIN DOSAR de procurorul DNA Marin Calusaru:
  CONVORBIRILE TELEFONICE,
  Dispozitia de livrare nr.80033465,
  Aviz de expeditie nr. 80033465,
  Factura din data de 29.11.2008 pentru camionul GJ 62 BIA/GJ 64 BIA,
  CERTIFICATUL DE CALITATE nr. 17904,
  Scrisoarea de transport, pentru camionul GJ 62 BIA/GJ 64 BIA.
  Declaratia olografa a SEFULUI DE DEPOZIT PRODUSE FINITE gestionarul BARBU GHEORGHE care probeaza ca marfa a fost transferata din magazia 1012 in magazia 1018 etc.

  Vasile Paul Cristian a fost luat de pe strada de procurorul DNA Marin Calusaru, la indicatia infractorilor de la SC ALRO SA care au ucis oameni si i-au cumparat procurorului functia la DNA. Vasile Paul Cristian a fost bagat la puscarie 4 (patru ani) de judecatoarea Curti de Apel Craiova Trifanescu Valentina care a primit MITA in data de 14.10.2015, de la Alro prin avocatul Micu Mihai.
  Judecătoarea Trifanescu Valentina a primit MITA de la Alro in Sedinta publica intr-un dosar cu peste 200 de file de maculatura care nu avea nici o relevanta cu dosarul cauzei plin cu bacnote euro, iar aceasta il retine si peste el pune cele cateva hartii pe care i-a notite in timpul dezbaterilor din alte dosare.
  Mentionam ca in data de 14.10.2015, s-a creiat un culoar intre procurorul Cerga Constantin si grefier pentru ca avocatul Micu Mihai s-a dea dosarul cu valuta personal judecatoarei Trifanescu Valentina.
  Imagimile video si inregistrarile audio din data de 14.10.2015, fac dovada acestui aspect cand avocatul Micu Mihai deschide dosarul si arata judecatoarei Trifanescu Valentina documentele in euro incepand cu pagina 2.
  „Justiţia a făcut mai mult rău României decât politicienii sau românii care cerşesc prin Roma sau Paris. Nu trebuie să ne uităm lung doar la averile politicienilor, putem să ne uităm lung şi la cele ale magistraţilor. Până acum în România nu s-a făcut curăţenie în justiţie.”
  Judecatoul PETCAN ROMEO IULIAN si CONSTANTIN LUIZ de la Judecatora Slatina pot fi invinuiti de mînjirea degețeelor înrobate cu mierea ciubucului la nivel înalt ale cărui decizii, chiar și cînd tîmpite sau dubioase, nu pot fi puse în discuție de nici o altă instituție, care judecă atunci cînd are chef sau cînd membrii ei s-au trezit din beție sau din prostie. Ei fac parte dintr-o instituție care nu dă seamă nimănui, care nu catadicsește să se explice în fața nimanui. Ei au judecat pe fond Dosarul penal 10882/311/2010*
  Vasile Ilie

 6. GIM says:

  iulie 5th, 2016 at 7:02

  Drumurile PSD-lui se despart pentru DANCU (DEZVOLTARE) si PONTA (PACAT) Oare romanii, vor mai avea incredere, dupa 26 de ani…tot cu PSD?

  Daca pentru DANCU, cuvantul de ordine este „dezvoltare”,
  Pentru PONTA, care, nici azi nu-si recunoaste plagiatul,
  Desi a detinut functii si chiar e cunoscut peste hotare,
  Fiind acuzat de crima, poate fi altul, decat, „pacatul”?

 7. Mafiotul Sebastian Ghita vrea sa ne si bata dupa ce ne-a furat toti banii | A șaptea dimensiune says:

  septembrie 26th, 2016 at 18:12

  […] Averea declarata a mafiotului Sebastian Ghita: sute de milioane de euro […]

Adauga un comentariu