Penalii de la România TV

sâmbătă, mai 19, 2012 21:04
Posted in category Mass-media, PeNaLii

Romania TVLa sfârşitul lunii aprilie, am remarcat urmatoarea ştire: Consiliul Judetean (CJ) Suceava a provocat un scandal national dupa ce a finantat publicarea unei carti care este destinata copiilor. Celebrul Institut „Elie Wiesel” a acuzat CJ ca a sprijinit editarea unei carti ce are pe coperta fotografia capeteniei legionare Corneliu Zelea Codreanu. Cartea care a facut obiectul scandalului se numeste „Patania lui Somnorila” si este semnat de George Ungureanu, un sucevean in varsta de 100 de ani. Adică un bătrân îşi permite să publice o carte în Republica Securistică România şi este declanşat un ‘scandal naţional’, ca să cităm din ştire, deoarece a fost legionar şi pe una din coperţile cărţii apare poza Căpitanului (‘căpeteniei legionare’ cum este numit în ‘protest’ Corneliu Zelea Codreanu). Dar ce a făcut aşa rău Căpitanul, dincolo de demonizarea la care a fost supus de clica bolşevică? Pe Wikipedia nu găsim nici pe departe genocidul pe care l-ar fi organizat Căpitanul în România.

Nu acelaşi lucru se poate spune despre cel mai criminal sistem de până acum: comunismul. Numărul victimelor dictaturii comuniste la nivel mondial este de ordinul zecilor de milioane. În România, bolşevicii rusofoni au exterminat elitele româneşti, după 1945. Au trimis la moarte tot ce era mai bun în România acelor vremuri, de la ofiţerii armatei române până la preoţi şi ţărani. Inclusiv tătucul Ceaşcă are la activ numeroase crime, aşa cum găsim pe Wikipedia: La 4 decembrie 1957, având gradul de general-locotenent de armată (fiind șeful Direcției Superioare Politice a Armatei și adjunct al Ministrului Forțelor Armate), Ceaușescu a condus unitățile militare care au înăbușit răscoala țăranilor din Vadu Roșca (jud. Vrancea) care se împotriveau colectivizării forțate. Flancat de două tancuri, Ceaușescu ordonă personal deschiderea focului de pe mitralierele aflate în camioanele care însoțeau tacurile. 9 țărani sunt uciși de gloanțe (Aurel Dimofte, Ionuț Cristea, Ion Arcan, Dumitru Crăciun, Toader Crăciun, Stroie Crăciun, Dumitru Marin, Marin Mihai, Dana Radu) și alți 48 sunt răniți.

Toate acestea nu împiedică postul de rahat România TV să prezinte mereu şi mereu personajele dictaturii comuniste în ipostaze de eventuali mântuitori ai României. De exemplu, vineri, 18 mai 2012, postul infractorului Sorin Ovidiu Vîntu a prezentat timp de trei ore reprezentanţii Uniunii Comuniştilor din România, într-un dispreţ total faţă de memoria copiilor ucişi în 1989. Iar titlul era ‘Valentin Ceauşescu, viitorul preşedinte al României’. Nu se poate aşa ceva! Nu-ţi poţi bate joc de milioanele de victime inocente ale dictaturii comuniste. Nu poţi aduce în prim-plan reprezentanţii unui regim criminal, care au dezmembrat România, în numele internaţionalismului comunist. Nu poţi murdări sacrificiul pur al copiilor Timişoarei, cu trupurile arse şi sfârtecate de Securitatea familiei Ceauşescu, vorbind de Valentin Ceauşescu, ca de un posibil preşedinte al României. Oare chiar este blestemată ţara asta să fie veşnic o enclavă de cretini care visează la cai verzi pe pereţi, în loc să fie preocupaţi de studiu, practicarea unei meserii etc. România TV eşti o mizerie!

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

6 Responses to “Penalii de la România TV”

 1. m@rt says:

  mai 19th, 2012 at 23:01

  Probabil sunt unele intamplari din istorie, unele personaje ce nu mai trebuie rostite/pomenite…
  Comunismul mai sta pe la noi …

 2. Cum dezinformeaza rusofonii populatia Romaniei | A șaptea dimensiune says:

  aprilie 14th, 2015 at 11:42

  […] Penalii de la România TV […]

 3. Prietenii milionari ai lui Puie Monta | A șaptea dimensiune says:

  aprilie 18th, 2015 at 10:11

  […] Penalii de la România TV […]

 4. Sebastian Ghita, mafiotul ce trebuie impuscat | A șaptea dimensiune says:

  iulie 2nd, 2015 at 8:25

  […] Penalii de la România TV […]

 5. Pentru Latrina 3 si Guita TV, crimele lui Ilici “KGB” Iliescu nu exista | A șaptea dimensiune says:

  decembrie 29th, 2015 at 18:22

  […] Penalii de la România TV […]

 6. Mafiotul Sebastian Ghita vrea sa ne si bata dupa ce ne-a furat toti banii | A șaptea dimensiune says:

  septembrie 26th, 2016 at 18:12

  […] Penalii de la România TV […]

Adauga un comentariu