Metode originale, social-democrate, de a fura în România

luni, ianuarie 6, 2020 10:58

PSD = ciuma rosie = mafiaCocalarul drogat Radu Mazăre, în prezent aflat la puşărie, pe vremea când nu exista “statul paralel”, iar mişcarea #REZIST încă nu era “finanţată de Soros” (sunt glume, evident; precizarea este pentru imbecilii care au creierul spălat de Mafia TV, Antena 3 şi România TV), ei bine, prin anii 2000, puşcăriaşul Mazăre ajungea primar cumpărând cu cheltueli minore, finanţate şi acestea din bani furaţi, ţiganii şi aurolacii din Constanţa, tot mai numeroşi în România, din cauza distrugerii învăţământului de către PSD = ciuma roşie = mafia şi din cauza faptului că România ateistă a dictaturii comuniste, cel puţin la nivel oficial, a devenit România – republică orododoxă (atee şi social-democrată), unde tot la nivel oficial s-au alocat miliarde de euro pentru construcţia a zeci de mii de biserici şi catedrale, în timp ce nu s-a construit nici măcar un spital nou vreme de 30 de ani. Iar Biserica Ortodoxă Română (BOR) se bazează tocmai pe masele de oameni inculţi şi săraci, care găsesc în iluziile vândute de BOR singura lor speranţă într-o viaţă mai bună. Ca să nu mai vorbim de averile acumulate de clerul ortodox, şi nu numai, averi făcute tot pe spinarea statului (ca în orice ţară bananieră, statul finanţează îmbuibaţii de popi) şi a “fraierilor” care mai cred că un cocalar ca patriarhul Daniel este unsul lui Dumnezeu pe Pământ.

Dar să revenim la Constanţa, pe vremea când drogatul Mazăre lucra la proiecte pentru a dezvolta oraşul, nu la petreceri faraonice cu mii de curve, cu care şi-o trăgea non-stop, în spiritul social-democraţiei biruitoare în România, cea mai înapoiată ţară din UE. Aşadar, cu capitala la Constanţa, unde cădea tencuiala peste bolnavi în spitale, dar Radu Mazăre poza în Che Guevara, pe la întâlnirile mafioţilor din PSD, judeţul Constanţa, căci despre el va fi vorba, avea şi un prefect, PSD-ist în 2004, Gheorghe Martin pe numele lui (despre fiul prefectului PSD-ist, puteţi citi aici). Şi acest personaj, Gheorghe Martin, nu putea fi mai prejos decât Radu Mazăre, doar ştiţi proverbul: cum e partidul, aşa sunt şi politicienii partidului, iar PSD-ul ştim cum a fost şi cum este. În timp ce Mazăre se ocupa de păsăricile fetelor din România, iar periodic şi din alte zone ale lumii, Martin se ocupa cu ţepe financiare date statului român, adică îi plăcea şi lui sexul, doar ne-o trăgea nouă tuturor, în timp ce Bunicuţa mafioţilor din PSD, Ion Iliescu, zâmbea larg şi KGB-ist la Cotroceni.

Şmecheria aplicată de Gheorghe Martin era una foarte simplă. Acesta căuta pe Internet firme din Statele Unite specializate în înfiinţarea de firme. Contacta firma respectivă şi solicita să-i fie înregistrată o firmă în SUA, cu un capital social oarecare, de exemplu un milion de dolari, în schimbul unei taxe de câteva mii de dolari. În acest fel, figura cu acest capital şi acţiuni, plus că primea nişte hârtii fără valoare în SUA, dar care în România PSD-istă valorau foarte mult. După aceea, găsea fraieri care să-i cumpere acţiunile fictive, păcălea bănci care îi acordau împrumuturi girând cu aceste acţiuni fictive.

Dacă nu v-aţi prins, prefectul PSD-ist de Constanţa înfiinţa firme-fantomă, cu nume fictiv şi pe adresa unei cutii poştale, adică în cazul unui proces, în instanţă era chemată o firmă-fantomă căreia, evident, nu-i puteai lua banii, plecaţi de mult în conturile PSD-iştilor “săraci şi cinstiţi”.

Şi un exemplu. În modul descris mai sus, PSD-istul Gheorghe Martin a înfiinţat firma Polaris Enterprises Inc., la care, conform unor date din 2002, a menţinut balanţele contabile între 1 şi 10 milioane de dolari. Pe aceeaşi adresă cu firma lui Martin figura şi firma Alfa el Corporation, care a fost implicată în cumpărarea “Casei Bucur” din Bucureşti, un imobil din patrimoniul naţional al României, iar în instanţă nu a avut cine da socoteală pentru această mânărie. (Informaţii preluate din “Academia Caţavencu”, nr. 637/2004)

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu