Miniştrii comunişti, pe stil vechi, ai PSD-ului

joi, aprilie 9, 2020 8:24

Rodica StanoiuGrupul infracţional organizat cu acronimul PSD a furat tot în România având sprijinul logistic al aparatului de partid şi de stat din România comunistă. Nu mai este un secret faptul că aşa-zisul Partid Social-Democrat (PSD) este, de fapt, urmaşul Partidului Comunist Român (PCR), foştii comunişti şi securişti din Republica Socialistă România fiind protejaţi de PSD şi îmbogăţiţi, de regulă prin corupţie, de neocomuniştii din ciuma roşie ajunşi la putere după 1989. Dintre miile de exemple posibile, iată mai jos încă unul.

Rodica “Petrom” Stănoiu a fost ministrul Justiţiei în guvernarea mafiotului Adrian Năstase, cea în care ziariştii erau bătuţi pentru opiniile lor. Tovarăşa Stănoiu a lucrat, înainte de 1989, cot la cot, ca membră în Comitetul de conducere al Asociaţiei Juriştilor din România, cu alte două femei la fel de celebre: Maria Bobu, ministră a Justiţiei şi soţie a lui Emil Bobu (ministru de Interne în România comunistă, judecat pentru genocidul de al Timişoara anului 1989 – n.m.), şi Poliana Cristescu, soţia lui Nicu Ceauşescu şi, implicit, nora tovarăşei Elena Ceauşescu, “amănunt” stocat în Revista Română de Drept din acei ani.

Aşa se explică stilul de conducere a fostei ministre a Justiţiei în guvernul Năstase şi aşa se explică asemănarea lui Ion Iliescu, consiliat de Rodica Stănoiu (aceasta a ajuns consilierul KGB-istului criminal Ion Iliescu la un moment dat – n.m.), cu modelul pe care l-a avut tovarăşa Rodica înainte de 1989, tovarăşul Nicolae Ceauşescu. (“Academia Caţavencu”, nr. 645/2004)

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu